We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Webfoto

Webfoto Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Webfoto et donnez votre propre opinion sur Webfoto 35
Bon
8.3 sur 10

35 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (35)

Super priser

Valgte webfoto.dk da de var de billigste da jeg skulle bruge et pol filter til mit objektiv. Leveringstiden var lidt længere end man forventer af en webshop (nomalt 1-2 arbejdsdage), men inden for en uge kom filteret ganske som lovet i den bekræftelses e-mail jeg modtag fra dem. Jeg handler gerne hos webfoto.dk igen.

Top avis Webfoto

Levering!?

Jeg har bestilt et Canon EOS 1000D samt taske og stativ. Jeg ved godt, at der er leveringstid på op til 3 uger på kameraet, men der ér gået 3 uger.. Det er altså bare ikke godt nok, og de skulle jo gerne overholde leveringstider, hvis de vil beholde deres e-mærke.

Jeg har derfor også skrevet en mail til dem, og håber at jeg kan få mine varer denne uge. Hvis jeg skal vente en uge mere, kontakter jeg altså forbrugerklagenævnet.

Jeg laver en opfølgning på denne anmeldelse, når jeg har modtaget mine varer.

OPFØLGNING: Nu har jeg modtaget min pakke, og jeg er meget tilfreds med kameraet, tasken og stativet! Og det var rart at webfoto besvarede mine henvendelser. De får en stjerne mindre, fordi leveringen var lidt længere end de lovede.

Webfoto

Fine priser men dårlig service

Den 24/7 bestilte jeg nogle filtre til mine objektiver, til en meget fornuftig pris hos webfoto. efter der var gået en uge, kontaktede jeg webfoto, men uden nogen tilbagesvar. Da der var gået 11 dage efter min bestilling, blev jeg endelig kontaktet af webfoto. De havde været på ferie, men desværre ikke skrevet noget på deres hjemmeside herom.
Jeg modtog mine filtre i onsdags.

Jeg savnede nogle oplysninger om forlænget leveringstid, så havde der været 5 stjerner. 3 stjerner pga. produkterne er 100% i orden.

Webfoto

Personlig kontakt og gode priser

Da jeg tidligere er blevet snydt med kameraer på nettet, var jeg til at starte med lidt på vagt over for den lave pris webfoto havde - 700 kr. under billigste på edbpriser.dk - men efter at have haft en personlig snak med indehaveren (endda på en lørdag) og tjekket herinde mv., valgte jeg at bestille hos webfoto.

Da kameraet er nyt, og efterspørgslen meget stor, har fabrikken haft store distributions problemer, og ventetiden var dog også lang (ikke webfotos skyld).
Men pludselig en dag var indehaveren i telefonen, og fortalte at han lige havde modtaget 1 stk. kamera, og det ville han sende afsted dagen efter.

Kort sagt. Service helt nede på jorden og gode priser.

/ Jacob

Fantastisk Service

Havde ledt længe efter det rigtige digitalkamera til den rigtige pris - Det fandt jeg heldigvis hos webfoto. Jeg lagde ud med at sende en mail omkring den faktiske lagerstatus på varen, som stod angivet på lager. Ganske som vist på hjemmesiden var det på lager.

Jeg kunne oven i købet selv afhente det på deres fjernlager og således allerede have mit kamera klar til at skyde billeder i weekenden. Helt perfekt. Jeg fik endda også et opkald på mobilen, som huskede mig på at jeg skulle huske at hente det på fjernlageret inden kl 15.

En god hjemmeside, opdateret lagerstatus (det kunne mange andre lære noget af) og fantastisk service over både mail og telefon. Her handler jeg gerne igen når modellen skal skiftes ud.

Nøimann Liin, Næstved DK

Jeg har handlet med webfofo flere gange og har altid fået god og seriøs rådgivning samt super service
Jeg kan varmt anbefale webfoto til andre........

Service helt i top

Jeg besluttede mig, efter at have tjekket priser på nettet, at høre Webfoto om leveringstider osv. på et EOS 7D kit.

Jeg fik at vide at der ville gå nogle dage, så ville Henrik tage et hjem, og så kunne jeg komme og se det.

Som sagt så gjort og stor var min overraskelse da han pakkede hele sættet ud, satte det sammen og tog et par prøveskud og lod mig prøve. Et kanont kamera.

Han brugte faktisk over 20 minutter på at vise mig det, hvilket er imponerende (jeg er godt klar over hvor lidt avance der er på markedet).

Jeg handler hellere lidt dyrere for at få den gode service.

Det samme var jeg i øvrigt ude for for flere år siden i butikken, hvor Henrik demonstrerede et 50mm f/1.8 objektiv ved at tage det ud af æsken og prøveskyde med det. Sådan skal det gøres!

Webfoto

Jeg startede med at bruge Contrastfoto for flere år siden, da jeg skulle bruge et godt spejlrefleks kamera i firmaet til produktfoto. Henrik lånte velvilligt et kamera ud, "for så kunne jeg selv prøve det". Det var ikke det jeg var vant til når man købte nyt. Kamera'et fejlede ikke noget og efterfølgende købte jeg selv eet næsten magen til.
Linser har jeg også haft i udvalg - på den måde kan man hurtigt spore sig ind på den man i virkeligheden har brug for, ikke ud fra nogle tekniske data.
Et super video kamera har Henrik også hjulpet med, der var lidt ventetid, det var endnu ikke frigivet i Danmark, men det var værd at vente på.
Til sidst har de hjulpet med at få vores kamera renset, igen uden problem, det blev endda afleveret på adressen, super service.
Om deres priser kan jeg kun sige at prisen er ikke alt når man handler fotoudstyr, servicen tæller mere for mig.

Mvh
Claus Iversen
Vesterbro Serigrafi A/S

Dårlig service

Har bestilt en Sigma objektiv i starten af jan 2011,har godt nok fået varen,MEN har stadigvæk ikke fået momsen tilbage da jeg bor i Grønland! Skrev 3 mails ang. momsen,fik svar at jeg skulle nok får dem,da der gik for lang tid og havde stadigvæk ikke fået momsen skrev jeg igen,fik svar om at bogholderen skulle ordne det om onsdagen i samme uge i feb. Der skete stadigvæk ikke noget sendte jeg den tredje mail,som jeg ikke har fået svaret endnu. Synes at det er alt for frækt og for dårligt at behandle kunder på den måde! Det er trods alt over 1200kr!

Skal love for der sker noget efter jeg skrev her. Efter en dag har jeg fået refunderet momsen fra webfoto,er meget glad og tilfreds trods tiden der gik.

Webfoto

Altid super service, og venlig behandling

Har handlet med Webfoto/Contrastfoto i over 15 år, og har altid fået super professionel service.
Kukki

Webfoto

Super service fra den ene ende til den anden

Har købt et Pentax kamera hos webfoto.dk og blev behandlet super fra start til slut. Der skete fejl undervejs, som på ingen måde kan henføres til firmaet, og det blev effektivt og hurtigt løst. Prismæssigt er firmaet fuldt konkurrencedygtigt og leveringen kan næppe gøres mere personligt og smertefrit.

Billigt og super service

Fandt det billigste hukommelseskort hos webfoto. Bestilte onsdag aften. Da det ikke var kommet mandag skrev jeg en email og en venlig mand ringede til mig på min mobil!! Sagde at vi lige skulle se om det ikke dukkede op, ellers måtte de sende et nyt. Men det gjorde det lidt senere på dagen :)

Sådan !

Jeg skulle fremskaffe et specielt kamera (som gave til 3. mand) som imidlertid ikke var på lager før om 3 uger. På min forespørgsel fik jeg oplyst, at det kunne fremskaffes på under en uge - det kom frem efter 4 dage.

Informative og gennemskuelige websites, ukompliceret kommunikation og sidst, men ikke mindst - konkurrencedygtige priser - sådan ! Virksomheden vil blive husket.

Susanne Kristiansen, Svaneke

Har haft en helt igennem positiv oplevelse med webfoto.dk
Udsøgt service i forbindelse med både køb og bytte. Ikke mindst den personlige kontakt i telefonen har været guld værd. Kompetent og imødekommende betjening. Dejligt, at det findes!!!

Meget fin betjening

Jeg bestilte et brugt Nikon-objektiv 12. august om eftermiddagen. Tirsdag d. 17. august ringede de til mig fordi der var en lille misvisende i beskrivelsen af objektivet, og de ville være sikre på at jeg stadig ville købe det. Meget fin og venlig betjening. Onsdag d. 18. august modtog jeg så pakken med DHL - meget fint.

express

klokken 14.19 bestiller jeg en vare, 14.38 får jeg en mail at varen er afsendt.
Dagen efter er posten her med det bestilte... Det er bare iorden... første gang ved webfoto, men helt sikkert ikke sidste gang...

Webfoto

Venlig betjening. God service og hurtig levering

Jeg købte et Olympus Tough 8010 og et 4 gb SD card.
jeg Bor på grønland og der gik kun 4 dage efter jeg bestilte til kameraet blev leveret på posthuset.
denne webside kan kun anbefales..
venlig hilsen jannick

Webfoto

Sådan, kan ikke gøres bedre

Hej Webfoto

Har bare lyst til at rose jer
for jeres service:
ringede i mandags vedr et Canon objektiv 18x2oo
samt en linse, snakkede først med palle der
lige skulle finde ud af str. på linsen lovede
at ringe tilbage, det gjorde han inden for 5 min.
bestilte på nettet sidst mandag eftermiddag, palle
lovede at det ville blive sendt næste dag, tirsdag.
Onsdag til middag kom posten med pakken.
næste gang jeg/vi skal bruge noget foto udstyr
er jeg ikke i tvivl om hvor jeg skal bestille.

Tommy (en meget tilfreds kunde)

Webfoto

Webfoto.dk leverede en super service, da vi bestilte et Nikon kamera hos dem. Vi havde ved en fejl kun bestilt huset til kameraet + div. tilbehør. 1/2 time efter bestillingen ringede en medarbejder fra firmaet for at høre om det var en fejl. Hvilket det jo var. Efterfølgende hjalp han os med at købe den manglende linse, ved at guide os igennem deres sider. Vejledningen omkring hvilken linse vi kunne/skulle bruge i forhold til vores krav til kvalitet af billeder var også helt i top.
Vi valgte bevidst at handle med et dansk firma, der var konkurrencedygtigt på kameraområdet, i tilfælde af problemer. Det viste sig at være et godt valg.
Kameraet blev sendt samme dag og vi modtog det dagen efter.

Webfoto

lang ventetid på både vare og kontakt

to uger er for længe at vente på en helt almindelig vare som to hukommelses kort. kontaktet firmaet online efter en uge og modtog svar samme dag som varen efter endnu en uge. det er ikke godt nok syntes jeg. jeg gider i hver fald ikke handler der igen

Christoffer Veng a trouvé cette évaluation utile

Webfoto

Der ER noget uldent ved det her

Som Lars skriver i oktober er der noget uldent ved webfotos anmeldelser. De seneste positive anmeldelser er alle på nær en enkelt skrevet af novice bruger, som kun har anmelt Webfoto - og positivt.
Andelen af førstegangsanmeldere, der er positive er ikke ret stor her på stedet. Folk skriver normalt første gang, fordi de føler sig dårligt behandlet.
Jeg vil anbefale Trustpilot at få verificeret de positive anmeldelser og evt. rydde op i dem. Min (ene) erfaring med Webfoto er absolut ikke positiv.

Lars a trouvé cette évaluation utile

God oplevelse

Hejsa

jeg bor i Spanien, men valgte at bestille mit kamera "long distance" via webfoto.dk. Alt gik som aftalt og jeg modtog mine varer til tiden.

God og kompetent service og rådgivning. Det er ikke sidste gang jeg "klikker" forbi webfoto.dk....

Gracias

Peter Fingo

Ok service

Tamron taske - rettidig levering - prisen i orden.

Super god Service.

Købte Sony video kamera 22dec. blev leveret den 23. dec. som lovet ved vores dør. Havde efterfølgende nogle spørgsmål, blev besvaret til punkt og prikke meget Proff.

• sl
  • Silkeborg, DK
  • 13 Evaluation(s)

Canon EOS 5 markll

Super service og levering som aftalt og så endda til konkurrencedygtige priser.
Den webshop vil jeg holde lidt øje med.

Hurtigt og effektivt

Super hurtig og "smertefri" handel og levering. Jeg har absolut intet at klage på.

En sjov ting - Det hele kom i en Amanda torskerogn papkasse:-)

Hurtig venlig

Super kundeservice- fin opfølgning vedr. udgåede varer. Erstatnings vare med omgående levering.

Lige efter bogen...

Købte et 1 stk. Sigma 8mm 3,5 EX DG Fisheye og sagde at det skulle leveres næste dag - som sagt så gjort ! Aftalen blev overholdt til punkt og prikke,

Webfoto

Hurtige. Venlige. Omhyggelige. Dejigt med sådan en betjening.

1 stk. Nikon D3000 m. 18-105VR og 1 stk. SanDisk Ultra II SD 2GB.
Meget omhyggeligt indpakket, alt var ok og kom til tiden.
Det viste sig at min gamle fototaske var for lille, jeg sendet en mail om Nikon SLR taske kit m. 2GB Ultra II kort (7340028200284) á 399,00 - Ialt: DKK 399,00 kunne bruges til det købte kamera, der var meget kort svartid, svaret var præsic og jeg har modtaget tasken der sarer til min forventning og der var også et godt hukommelseskor med i prisen, som jeg syntes var atraktiv for mig

Webfoto

God service og fornuftige priser!

Er meget glad for min Nikon D-3000.

god service!

Vi har købt diverse fotoudstyr, bl.a. professionel Canonoptik, filtre og digital fotoramme. Vi har altid fået en god service og hurtig levering. Vi kan absolut kun anbefale køb af fotoudstyr på www.webfoto.dk

Professionelt samarbejde.

Har fået leveret Olympus kamera til tid og pris! Igen har jeg fået en positiv oplevelse ved at handle med Webfoto.

Webfoto

Gode priser og god service

Jeg har fine erfaringer med webfoto.dk og deres fysiske butik - Contrast Photo i Aalborg. Det er rart at koble en person/et ansigt på netbutikken og smart, at man kan afhente varen i butikken.

Gamle anmeldelser...!

Der er et eller andet ved Webfoto. De har mistet sit E-mærke og alle deres gode anmeldelser er fra 2007.......?

Lars et Christoffer Veng a trouvé cette évaluation utile

Ulden i kanten!

webfoto.dk har jeg oplevet som lidt ulden i kanten i forhold til prisen på varen - jeg føler mig direkte snydt og rigtig dårligt behandlet. Jeg vil bestemt ikke anbefale at handle hos dem eller i deres Contrast Photo butik, Gravensgade 4, Aalborg!

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer