We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Vinøl hobby

Vinøl hobby Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Vinøl hobby et donnez votre propre opinion sur Vinøl hobby 24
Bon
8.5 sur 10

24 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (24)
Vinøl hobby

Eneste forretning af sin slags

Bryggeudstyr er ikke nødvendigvis svært at finde. Hos Vinøl Hobby for man dog en behandling som en god gammeldags købmand havde givet. Der er plads til kunden og tid til at give ekspertråd og gode tricks.
Butikken med det store udvalg har hyggelige omgivelser og kan virke som en lille oase af bryggeudstyr midt i den travle by.
En enkelt gang er det sket at jeg har modtaget defekt udstyr med posten fra netshoppen. En enkelt henvendelse i butikken og den var byttet til en helt ny. Noget hurtigere end at bestille over nettet, da min aktuelle ordre, placeret for 14 dage siden, endnu ikke er kommet frem.
Med en butik som denne kunne man godt ønske sig flere timers åbningstid, men netshoppen giver et tilstrækkeligt alternativ.

Top avis Vinøl hobby

Vinøl hobby

Jeg har en fornemmelse af, at det her er min butik.

Jeg har kun været i butikken 1 gang og fik en yderst behagelig, troværdig og professionel service. Det er en lille butik, men jeg kunne sagtens ose der i lang tid. Meget hyggelig og indbydende.
Der er nogle få ting som trækker en smule ned og det er, at priserne ikke altid er konkurrencedygtige. Og så er det ikke muligt at få sendt f.eks glasballoner, demijohns, etc.

Ekspertviden og super betjening

skulle bruge lidt flasker og nogle gode øl opskrifter. Og naturligvis varer til disse. Det fungerede bare. Specielt julebryggen tegner til at blive fantastisk.

Super side!

God betjening, hurtig levering og varene er gode. Prøv især de forskellige "Min egen" bryg som har lige fra Chili bryg til Påske og jule bryg. 5 stjerner herfra!

super

meget pålidende

Vinøl hobby

Jeg har handlet i butikken i godt 30 år!

Og det gør man jo kun hvis man som kunde er tilfreds.

Professionelle folk som altid har tid til råd og vejledning.

Altid til at stole på!!

Kan kun anbefales hvis man er til slags hobby-aktiviteter

fem stjerner

Hurtigt og fuldt tilfredsstillende

et gogt produkt

alt er ok men et lille men har ikke dankort marstercart det er lidt besværligt at låne et dankort franz

Vinøl hobby

webbutik under middel, service over middel

Fin butik, siden er lidt rodet, men det løftet op af fantastisk service, har en enkelt gang oplevet at der blev sendt en forkert varer, der blev svaret hurtigt på min mail vedr den forkerte vare - en ny blev tilsendt, og jeg fik lov at beholde den der var sendt forkert.

Vinøl hobby

Rettidig levering og god service

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

hurtig betjening

her er det let at få alt det, du skal bruge til vin- og ølfremstilling

Vinøl hobby

jeg bestilte en vare fra sortimentet, som var udsolgt

en rar måde at handle på, med hurtig respons og kort leveringstid, glæder mig til at smage!!

God oplevelse

Hurtig ekspedition

Upåklageligt

Jeg har handlet flere gange hos Vinol Hobby, det er nemt at bestille og varerne kommer ganske få dage efter. Absolut ingen problemer !

Super!

Jeg købte et filterapparat til noget vin, jeg går og fumler med. Det virker lang bedre, end jeg havde turde håbe.
Der manglede et par bolte og møtrikker, men de blev straks eftersendt.
Flot, flot service og yderst behagelig og kompetent person jeg talte med i telefonen.
Min fulde anbefaling.

hurtig ekspedition

varen var pakket så hårdt/kompakt at 25l vinbovle ( plast ) stadig er deform / bulet
ellers okay levering

Vinøl hobby

God og hurtig forsendelse,gode varer. OK

Jeg har kun handlet pr. postordre, men glæder mig til at besøge butikken. Mvh søren p

• Jeppe
  • 2 Evaluation(s)
  • Acheteur vérifié

Super service og levering

Alt er godt og dejligt!!!

Meget tilfreds

Fin og hurtig betjening. Godt firma med stort udvalg.

• Kunde
  • 3 Evaluation(s)
  • Acheteur vérifié

Hurtig levering og god pris

hurtig levering og god pris.

Vinøl hobby

Professionel hjemmeside og rigtig hurtig ordreudførelse.

Vinøl hobby har opbygget en virkelig brugervenlig hjemmeside, og de eksekverer en ordre hurtigt og effektivt. Defekt ved en enkelt forsendelse blev uden videre accepteret og udbedret.

Vinøl hobby

gode takter med lidt irriterende gebyrer

Denne butik står ikke meget tilbage for de andre bryg-butikker. Det er stort set de samme varer de sælger allesammen - men Vinolhobby udmærker sig bl.a. ved at have nogle ølsæt som giver meget fine resultater hvergang.
Der er også varer som kun vinol fører i danmark og disse er nok værd at bemærke. Der er nogle forsendelsesgebyrer på varekøb under 800 kroner som gør at jeg kun handler her, når jeg køber større partier.
Jeg har været tilfreds ved hver eneste handel og er glad for den rådgivning man kan få i denne butik.

Vinøl hobby

Varer af ringeste kvalitet.

Meget ringe varer af meget dårlig kvalitet eller 2-3 sortering. Vin balloner hvis skruelåg kammer over inden tætning opnås. Ballon børster der ikke kan gå i visse balloner uden det oplyses i varebeskrivelse. Utætte hæverter og alt sammen bistået af afvisning ved reklamation. Virksomhedens arrogance ved at have nærmest monopol er til at få øje på.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer