We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Vin Og-vinudstyr

Vin Og-vinudstyr Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Vin Og-vinudstyr et donnez votre propre opinion sur Vin Og-vinudstyr 3
Bon
7.9 sur 10

3 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (3)

Top avis Vin Og-vinudstyr

Vin Og-vinudstyr

Alt fungerede, og rigtig god kundeservice

Bestilte til frugtvinsproduktion og bærafstilkerudstyr, som virksomheden tog selv initiativ til at teste sit udstyr på anden frugt, for at kunne svare på mit spørgsmål, som jeg havde stillet på mail. Det er fin kundeservice. Og ja de bestilte varer kom selvfølgelig med posten et par dage senere uden anmærkninger.

Vin Og-vinudstyr

Usædvanlig fin service og levering. De modtagne varer lever op til forventningerne og især solbærvinen er overraskende god, næsten bedre end kirseærvinen, der ellers var hovedmålet i handlen.

Kan kun anbefale forretningen og handler selv meget gerne igen.

Vin Og-vinudstyr

God vejledning før selve købet

Jeg fik en særdeles informativ vejledning, før jeg bestilte varerne. Hurtig levering og fuld tilfredshed med varerne. En defekt pumpe blev straks erstattet med en ny.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer