We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Tip Top Trafik

Tip Top Trafik Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Tip Top Trafik et donnez votre propre opinion sur Tip Top Trafik 46
Excellent
9.3 sur 10

46 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (46)

Perfekt

Kan kun anbefale den perfekte køreskole.
Det hele gik smurt, lærerne ( Sten - teori & Anne- kørsel ) gjorde alt hvad de kunne for at hjælpe en igennem og må uden tvivl være de bedste kørelærere i landet!

1000 tak til jer endnu engang for en fantastisk oplevelse :-)

Top avis Tip Top Trafik

God oplevelse!

Jeg har netop fået mit kørekort, efter at have gået hos Tip Top Trafik på Frederiksberg. Jeg har været meget tilfreds med forløbet, det hele foregår i dit tempo og efter dine behov. Jeg har hele tiden følt mig meget tryg og sikker, og kan klart anbefale Tip Top. Jeg oplevede stor fleksibilitet i forhold til mit skema og behov, og man bliver ikke presset til at gøre noget, før man er klar.
Det er betryggende, at man kan se firmaet gør tingene ordentlig og at der er styr på tingene.

• imb

Fantastisk!

Jeg er så glad for jeg valgte Tip Top Trafik. På køreskolen mødte jeg kun dygtige og imødekommende teori - og kørelærer, med en fantastisk evne til at dele og lære. Jeg bestod både teori - og køreprøven på første forsøg, hvilket jeg ved mange andre fra samme køreskole også gjorde! Jeg vil klart anbefale Tip Top Trafik, for man lærer en masse, og til en god pris :-)

God og effektiv køreskole

Jeg havde behov for at erhverve et trailerkort hurtigt.
Det fik jeg hos Tip Top Trafik.

Tip Top Trafik

Billig køreskole der leverer varen

En køreskoles kvalitet afhænger en del af den kørelærer man har, og min kørelærer var suverænt god. Den kontakt jeg havde med kontoret i forbindelse med betaling og bestilling af køreteknisk anlæg osv var også god og professionel

Tip Top Trafik

Fik kørekortet hurtigt, og uden at dumpe.

Jeg fik anbefalet TipTopTrafik af en kollega, og en veninde, så havde havde allerede en lille forventning om at det var et udemærket sted, hvilket det var.

Min kørelære var rigtig flink, og god til at hjælpe mig med det jeg nu havde svært med. Det var rigtig godt.

Det var nogle problem med at aftale tider, fx. dukkede min kørerlærer ikke op til en af aftalerne, og kunne finde på at aflyse når man var på vej ud af døren. Men der findes mange kørelærer i TipTop og man kan jo altid skifte. Min kollega og veninde har slet ikke haft nogle problemer.

Alt i alt var det et godt forløb. Og jeg fik min kort hurtig og uden at dumpe.

Rigtig godt!

Jeg havde hørt om Tip Top Trafik fra få andre her på Ørestad Gymnasium. Jeg tog hen og forhørte mig på kontoret og synes det virkede godt. Glade ansatte medarbejdere, der informerede og solgte sig selv godt. Jeg læste videre på jeres hjemmeside og synes at det virkede til at I havde styr på det hele --> og det havde I!
Jeg synes hele forløbet, både teori og køretimer mm. har fungeret rigtig godt. Materialerne vi fik til hjemmestuderering, altså DVD, virker dog ikke til MAC-computer (det skal I nok forbedre, det vil hjælpe jeres næste kunder) - men den var fed og hjalp meget op til teoriprøven.
Jeg havde Lars Kastrup både som køre- og teorilærer, og han var virkelig god!
Ham vil jeg anbefale til andre ;)
Alt i alt, er Tip Top Trafik er vildt godt!

- lav evt. en facebookside hvor I tager billeder og ligger dem ind efter folk har bestået deres køreprøve - det virker rigtig godt som reklame hos andre trafikskoler i hvert fald!

Tip Top Trafik

Meget lige til og behageligt

Jeg var meget tilfreds med undervisningen, kørelæreren og selve prøven. Der er ikke noget jeg kan sætte fingeren på som bør forbedres. Jeg oplevede ingen problemer undervejs og alt forløb glat. Min Kørelærer var venlig og morsom. Han fortalte det nødvendige undervejs og forberedte mig godt til prøven. Den motorsagkyndige var yderst flink og prøven forløb godt.

Alt i alt er jeg meget tilfreds.

Bare super!

Jeg begyndte at tage kørekort hos Tip Top i Søborg, og havde et super forløb med kørelærer Mark.
Seriøse teoritimer med et underholdende twist, samt gode køretimer.

Fin pris også - alt i alt Tip Top!

• Jonas
  • Acheteur vérifié

Bestod teori og køreprøve første gang

Tip Top Trafik gjorde det til en god oplevelse endelig at få taget kørekortet.
Gode undervisere, med et glimt i øjet, og en fleksibel kørelærer som var helt afslappet og nede på jorden.
Resultatet var, at kortet kom i hus efter første forsøg, og mere kunne jeg ikke håbe på.

Trafikken er TIP TOP

Jeg blev undervist i teori ar Mark, og han underviser på en både interessant og sjov måde, man har lyst til at komme til teori. Jeg startede med at køre hos Elisabeth, som altid udviser et stort engagement, samtidig er nu meget dygtig. Senere kørte jeg med Allan , som også er dygtig, han lærte mig køreteknikken. TIP TOP Trafik har jeg varmt anbefalet, hver gang nogen har spurgt. Det er sjovt og lærerigt at tage kørekort her.

Fåes ikke bedre!

Tog kørekort ved Tip Top Trafik i Søborg og havde Mark som lærer til både teori og køretimer. Jeg tror ikke der findes nogen bedre end Mark til det job. Han er grundig, tålmodig, skarp og straight to the point og ikke midst utrolig behagelig - Bestod både teori og kørsel første gang - takket være Mark, og det tog mig under 2 mdr fra start til slut. Kan ikke anbefale Tip Top Søborg nok...

Tip Top Trafik

Københavns bedste kørelærere og skole!

Jeg startede nede i Tip Top på Hostrupsvej fordi jeg havde hørt godt om den fra bekendte. Og det er den virkelig også! Min teorilærer Sten gjorde teori sjov, og det var virkeligt rart, at man fik rigtig undervisning i stedet for undervisning på computer. Min kørelærer Anne Rugegaard var også rigtigt god til at lære fra sig, jeg tog som pige "kun" 4 ekstra kørelektioner, og det var i dagene op til min køreprøve. Jeg fik kørekort på ca 2 måneder, og er selv overrasket over at det gik så relativt stærkt da mine venner havde været langt længere om det. Jeg var egentligt i en rigtigt stresset periode men jeg følte på intet tidspunkt at det var uoverskueligt da jeg selv kunne bestemme hvornår jeg tog til teoriundervisningen og køreundervisningen.

Tip Top Trafik

TiptopTrafik er virkelig tiptop!

Jeg sidder med mit nyerhvervede kørekort i hånden. Jeg bestod i morges, i andet forsøg.

Det tog sin tid at få det, et halvt år skulle der gå.
I junglen af de forskellige køreskoler valgte jeg, efter lidt research, en køreskole som jeg synes lød fornuftig og som var billig. Her fik jeg tildelt en kørelærer som desværre ikke har forståelse for hvad det kræver at undervise. Jeg tog mange, mange ekstra timer hos ham, fordi jeg tænkte at det var mig, der manglede at lære noget. Han skældede og smældede, og puttede mine penge ned i lommen.
Jeg fortsatte hos ham alt for længe, gik til prøve og dumpede med et brag.

Jeg fik nok og skiftede til TiptopTrafik, som min veninde anbefalede mig.

Selvfølgelig har jeg på det tidspunkt ikke været dygtig nok til at få mit kort, men en vigtig pointe er, at det er altafgørende at have en ordentlig kørelærer.
Derfor har jeg stor lyst til at skrive en anmeldelse herinde, da jeg nu ved hvor vigtigt det er at komme til den rette skole og den rette lærer. Jeg ønske at alle fremtidige køreskoleelever må undgå den frustrerende og dyre oplevelse, jeg startede med.

Kørelærer og elev skal jo skal være på samme side. En god kørelærer skal gøre sin elev tryg og ikke skælde ud, være præcis i sin undervisning i bilen og give eleven de rigtige udfordringer. En god kørelærer skaber et miljø i bilen, hvor man er tryg ved at stille ALLE de spørgsmål, der måtte opstå.
En god kørelærer skal have empati nok til at kunne afkode, hvad denne elev har brug for, da vi jo alle er forskellige. En god kørelærer skal både være ambitiøs og realistisk på sin elevs vegne, sådan klækker man en sikker bilist.

Jeg kan på det varmeste anbefale TiptopTrafik på Frederiksberg. Jeg kørte hos Anne Ruggaard, som med stor indlevelsesevne formåede både at gøre mig tryg i trafikken og tryg ved mine egne evner som bilist.

Nu synes jeg at det er sjovt at køre bil!

Kompetent og effektivt!

Tip Top Trafiks Formel 1-hold leverede langt over hvad jeg havde forventet. Jeg fik mit kørekort uden problemer på kun 21 dage.
Teoriprøven blev bestået med lethed og ro takket være en rigtig god forberedelse via deres yderst kompetente og intensive undervisning.

Kørelektionerne på både forsæde samt medkig fra bagsædet var med til at give mig overblik og ro på til køreprøven og kørelærerne var virkeligt dygtige til at få mig til at føle mig hjemme i trafikken.

Jeg kan varmt anbefale Tip Top Trafiks Formel 1 hold på Frederiksberg!

Et stort Tak til Anne og Sten

Niels Andersen a trouvé cette évaluation utile

fremragende

Min oplevelse hos tip top var overraskende god.. undervisningen på f1 holdet var rigtig god! Jeg fik mit kort på kun 19 dage!! Rigtig gode lærere.. kan klart anbefales.

Tip Top Trafik

Gennemført undervisning og engagerede kørelærere.

Min oplevelse hos Tip Top Trafik (ved Frederiksberg centeret) har været intet mindre end fremragende. Jeg har som elev ikke følt, at jeg var ubetydelig eller at jeg ikke fik den undervisning og indsigt, som jeg søgte. Medarbejderne på kontoret var flinke, imødekommende og ikke mindst så hjælpsomme, som man kan håbe på, teorien fungerede uden kvaler, og der var rig mulighed for at sige til, hvis man ikke kunne holde tempoet, og kørelærerne er så engagerede som de kan være, og man er på intet tidspunkt i tvivl om, hvor vidt de ønsker at lære dig at køre bil og bestå dine prøver eller ej - for det gør de. Og det kommer du til. Der er flere forskellige typer af kørelærere, så om du ønsker den autoritære, sagkyndig-lignende type eller den meget omsorgsfulde og beroligende type, så er de der alle. Til fælles har de, at de alle er skidehamrende dygtige. (Namedropping: Anne Rugaard og Sten Grønkjær)

Hvis de ikke kan lære dig at køre bil og færdes i trafikken, så er der en minimal chance for at nogen andre steder kan.
Jeg kan kun varmt anbefale dem til alle, som ønsker at tage kørekort i København og omegn.

• Mia
  • 2 Evaluation(s)
  • Acheteur vérifié

Søde, ærlige og gode kørelærere

Min oplevelse med at få kørekort hos Tip Top Trafik har været lige som det skal være! Har ikke haft ét eneste problem med køreskolen, og min kørelærer har hele forløbet igennem været meget forstående og hjælpende således at kørelektionerne og prøven passede til de behov jeg havde. Vil ikke have valgt en anden køreskole en Tip Top, her ved man hvad man får for pengene og der er ikke noget med snyderi eller usikkerhed omkring kørelæreren. Det var rigtigt fedt!

Den bedste køreskole

Jeg har kun ros til lærerne i Tip Top Trafik. Teoriundervisningen blev komplementeret af lærernes gode råd, og køretimerne foregik i min tempo, med en underviser som fik det hele til at virke som en spændende læringsproces.
Der er også styr på tingene, med tilmeldinger, relevante datoer osv. Det er dejligt at føle. at man er i gode hænder.
Jeg vil gerne anbefale min lærer Anne, det mest tålmodige menneske på planeten, med masser af overskud og positiv energi.

Fremragende!

Tip Top Trafik på Frederiksberg er en fantastisk køreskole. De formår at formidle teorien på en måde så alle kan være med. Selve kørsels undervisningen er også fænomenal.

Jeg tog et lynkursus hos dem og havde kørekort efter 3 uger! Dette ville jeg ikke kunne have opnået uden den fantastiske service og hjælp fra mine lærer. Specielt ikke uden Sten Grønkjær, som var min lære.

Det er en køreskole som jeg har anbefalet til mange og heltsikkert vil anbefale til alle.

Tip Top Trafik

Fantastisk kørelære og en lidt sjovere teori:-)

Jeg kan kun sige gode ting om tip top, mit forløb gik rigtig godt.

Min kørelære Anne, var virkeligt god til at forklare tingene på en god måde, både som teorilære og kørelære.
Hun forstod at gøre teoridelen lidt sjovere.( nu skal det siges at jeg har prøvet to andre køreskoler og det var på ingen måde sjovt.)Og som kørelære er hun fantastisk og meget professionel, hun er meget dedikeret, og så formår hun også bare at gøre undervisningen sjovere.Jeg bestod teori og køreprøve første gang.Tak til Anne Rugaard.
God køreskole, og en superlære.
Tip top på frederiksberg er et sikkert valg af køreskole, har prøvet andet, men hos tip top, var det der, hvor kørekortet landet.

Tip Top Trafik

Super køreskole og med meget engagerede og søde lærere!

Jeg er meget tilfreds med tiptoptrafik. Jeg tog mit kørekort på omk. 4 måneder. Super god teoriundervisning hvor man kunne tage lektionerne så mange gange man havde lyst indtil man følte sig sikker i det. Teoriprøven gik så nemt og fint, da teorilærerne var gode til at give fif og hjælp til hvordan man skulle gøre og hvad man skulle holde øje med. Sten var en rigtig god kørelærer der tog det hele i mit tempo og skabte en god stemning i bilen. Alle lærerne var meget engagerede og man kunne mærke at de elskede deres arbejde!
God køreskole helt nede på jorden :-)

• julie
  • Frederiksberg, DK

Verdens bedste kørelærer Steen Grønkjær

Har haft verden bedste kørelærer, Steen Grønkjær.
Fantastisk kørelærer Steen Grønkjær, som jeg kun kan give topkarakter!!! Bestod første gang!!!!!!

super - introduktion for ukyndig

Efter at have overvejet at tage kørekort i mange år, havde jeg opbrugt de aller sidste mulige undskyldninger. Jeg valgte tip top køreskole ud fra, at jeg regnede med at jeg skulle have urimelig mange køretimer. Mit forløb gik godt. Vel er jeg gammel, og uøvet som trafikant (andet end som cyklist), men ros til Tip Top og Sten Grønkjær for hans evne til at få mig til at turde tro på mig selv, at glemme at jeg er højre venstre blind og iøvrigt har svært ved koordination og motorik.
Super forløb, super lærer og meget lærerigt.
Kom så igang...

• Klara

Super køreskole!

Jeg har da aldrig forestillet mig at det skulle blive den sjoveste oplevelse at få teoriundervisning i A klasse og med Anne som teorilærer på Frederiksberg! Hold da fast. Anne er en fantastisk person som underviser - både sjov, seriøs og med et godt glimt i øjet formidler hun de mange timer på en skråsikker, tryg og samtidigt underholdende måde. Jeg bestod ved 1. gang til teoriprøve. Takket være Anne.

Så kommer alt det praktiske oveni - og med Sten som kørelærer sad det lige i øjet. Sten er med sin store menneskeforståelse og sikre måde at forklare og vejlede på en helt eminent kørelærer. Jeg var i de bedste hænder. Tusind tak til Sten for en fed og rolig måde at forklare problemstillinger og udfordringer på i trafikken. Sikkert lærte han mig at køre bil igennem Københavns og Frederiksbergs gader. Han fik mig til at forsøge mit bedste hver gang. Jeg bestod ved 1. køreprøve - takket være Sten.

De par måneder var generelt en meget fed oplevelse og jeg kom helt til at savne køreskolen efter mine beståede prøver!

Tip Top Trafik

Anne er en fantastisk kørelærer

Generelt fungerer tingene godt hos Tip Top Trafik. Kontorpersonalet er venlige og hjælpsomme. Teoriundervisningen er af svingende kvalitet, men overordnet ok.
Informationen man får når man starter er ikke god nok, man BØR få at vide at man skal i 'kravlegård' én dag i en af de første 2 weekender efter man er startet teori. Det er vigtigt at vide.
Min kørelærer var Anne og hun var virkelig dygtig - pædagogisk på den rare måde og meget dedikeret til at støtte mig i lige netop det jeg havde svært ved.

Tip Top Trafik

Meget effektivt, billigt og hurtigt forløb.

Jeg kan kun anbefale tip top køreskole. Da jeg er 40år troede jeg at det ville tage mig lang tid at får kørekort. Men jeg fik mit kort inden 2,5 md og bestod første gang. Prisen blev ca 11.500kr med det hele. Billigere end alle andre jeg kender der har taget deres kørekort andre steder

Perfekt forløb

Jeg tog mit kørekort hos tiptoptrafik i sommers, og bestod både teori og køreprøve i første forsøg.

Min teorilærer Anne var helt fantastisk! Jeg havde aldrig troet at jeg skulle glæde mig til at komme til teori, men det gjorde jeg. Anne formidlede stoffet på en let forståelig måde, og med et humør som ingen kan slå.

Min kørelærer Jacoob skal først og fremmest have ros for sine stærke nerver. Jaccob er enormt dygtig og kompetent, og rigtig god til at lære fra sig - Jeg følte mig i absolut trygge hænder med Jacoob som kørelærer.

Jeg var så heldig også at have Jacoob som instruktør på glatbanen. Selvom jeg var meget nervøs for glatbanen, gik det rigtig godt, og Jacoob var virkelig dygtig til at instruere og guide os alle sammen.

Alt i alt en kæmpe ros til TipTop. Udover de dygtige undervisere, var der generelt en fantastisk hyggelig stemning på køresole, som gjorde det til et rigtig rart sted at være.

Tip Top Trafik

kørelærer som gør en forskel.

Jeg var rigtig nervøs da jeg startede med at køre bil, men med en super forstående og professionel lære blev det hurtigt sjovt i stedet for skræmmende. Jeg tog lynkurset og havde kørekort på en måned, og levede hundrede procent op til mine forventninger. Jeg vil anbefale det til alle. Min kørelære Steen var altid til rådighed hvis jeg havde brug for hjelp, og jeg kunne stort set få tider til at køre når som helst på hele døgnet. Da jeg blev nervøs for prøven fik jeg hjælp fra Anne til at styre alt nervøsitet og følelser. Det hjalp helt vildt. Så alt i alt en kæmpe oplevelse som jeg husker tilbage på med meget glæde. En kæmpe tak til Anne og Steen, uden jer havde jeg aldrig fået kørekort.

• Katja

Fleksibel og billig køreskole

Jeg tog mit kørekort hos Tip Top i Ørestaden. Kørelæreren Jens var fleksibel mht køretimerne og man følte sig tryg i køretimerne. Jeg bestod både teori og praktisk første gang (på 3 måneder). Kan varmt anbefale Tip Top Trafik.

yaaaay

Jeg giver topkarakter til tiptop og i særdeleshed min kørelærer Anne, som jeg har haft et super forløb med. Jeg har hele tiden følt at et kørekort til mig har været førsteprioritet, og samtidig hygget mig rigtig meget. uden tvivl topkarakter herfra!

• Rikke
  • København, DK
  • 1 Evaluation

de går virkelig op i at undervise

Underviserne er meget dygtige og går meget op i at man lærer mest muligt. De tager vel imod feedback og stemningen er god. Formel 1-holdet er en god måde at lære at køre bil på.

Tip Top Trafik

fantastisk køreskole, med fantastiske lærere!

Jeg har taget B-kørekort hos Tip Top Trafik i Frederiksberg, og vil anbefale dem til enhver, der skal have kørekort! Jeg har haft Anne Rugaard som kørelærer, og Alex og Sten Grønkjær til teori. Det er tydeligt at mærke på dem allesammen, at de går fuldt ud op i deres arbejde, og det smitter af på dig som elev. De er sindssygt sjove alle tre, og det skaber automatisk energi og engagement, og får én til at slappe af og føle sig hjemme i undervisningen. Jeg ville virkelig ønske vi havde flere undervisere som dem, på tværs af alle undervisningsområder. Tak for at I fik mig frem i stolen, godt gået, og bliv ved med at elske jeres arbejde! Jeg kommer ikke til at glemme jer :-)

Kan klart anbefale Tip Top Trafik

har netop fået b-kørekort fra Tip Top Gentofte på lige under to måneder, og bestod både teori og praksis i første forsøg.

Det skyldes i høj grad min primære kørelærer, Jørgen Heslou, der med erfaring og dygtighed trak mig igennem fra aldrig at have siddet bag et rat til nu at være blevet bilist.

Tip Top er super velorganiseret. Tog et turbo-forløb, og kom på manøvrebane inden for få dage, og derefter gik det bare slag i slag. Et hurtigt kørekort kræver at alle er fleksible, men det har i høj grad også været tilfældet med Tip Top. Vil derfor klart anbefale køreskolen til alle.

Tiptop Frederiksberg

Fleksible teoritimer og dygtig, dedikeret kørelærer Anne Rugaard gjorde det til en ren fornøjelse at erhverve kørekort hos Tiptop Trafik på Frederiksberg.
Mads V.

• Ask
  • kbh, DK

F1-kursus i top

Jeg tog TipTop-trafiks formel 1-kursus og stod med et kørekort i hånden efter 23 dage. Teorilærer Sten og kørelærer Anne supplerede hinanden perfekt, og jeg følte gennem hele forløbet, at fokus var rettet mod mig og, at jeg skulle få mit kørekort. Jeg kan anbefale TipTop til alle, der ønsker god teoriundervisning, behagelige kørerlærere og et hurtigt kørekort uden at gå på kompomis med kvalitete´n.

Det gik stærkt

Ja det sgu stærkt med at få MC kortet i lommem. Det tog mig 4 uger fra srart til jeg kørte på min Kawa 650 lovligt. Jeg tro årsagen til det gik så hurtigt var at alt fungerer på den køreskole. Tip Top trafik er en samling glade menesker der går op i deres job. Tusinde tak for i havde plads til mig. Bjarne

Kørelærer anbefales

Jeg har dd. modtaget min køreprøve, efter et meget tilfredstillende forløb med Anne Rugaard som kørelærer. Kan varmt anbefale Anne, hvis pædagogiske egenskaber jeg har nydt godt af. Hvis du føler dig lidt usikker i bilen, skal Anne nok hjælpe dig igennem uden unødig stress!

• Dina
  • Frederiksberg, DK
  • 2 Evaluation(s)

Køreskolen ER tip top

Jeg har været meget tilfreds med Tip Top Trafik; Er blevet taget godt imod, guidet godt i gennem forløbet og har ikke været stresset over de mange ting man skal huske undervejs (1. hjælp, lægeattest, manøvrebane osv.) Jeg har været tilfreds med de forskellige kørerlærer jeg har mødt (teori, manøvrebane & køretekniske anlæg) og i særdeleshed har min primær kørerlærer - Anne - været helt fantastisk, tålmodig og givet mig det bedste afsæt i forhold til fremtidens kørsel. Jeg erhvervede i øvrigt kørekortet på 3½ måned og bestod både teori og køreprøve første gang hvilket jeg er sikker på bl.a. skyldes gode kørelærere og en god køreskole.

Tip Top Trafik

Høj standard og godt humør hele vejen...

Jeg tog mit b-kort hos Tip Top Frederiksberg.
Jeg bestod på kun 20 dage, da afdelingen udbyder et unikt 2-ugers kursus (Formel 1). Det er et intenst og dybdegående forløb, der varmt kan anbefales!
Afdelingen på Frederiksberg er helt i gennem professionel, og der er gennemsigtighed i priser og omkostninger, så man undgår ubehagelige overraskelser.
...Måske ikke det billigste kort i byen, men med god sandsynlighed det bedste. Jeg må især rose kørelærerne, der tager deres fag alvorligt - det er der desværre mange, som ikke gør i KBH! De er også glade for deres arbejde, hvilket smitter af, og giver godt humør og en god tone.
Tip top karakter!

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer