[REPLY]
JEg har flere gange benyttet mig af Studieblaek.dk og har hver gang været tilfreds med handlen. Leveringstiden har været 2-3 dage hvilket er acceptabelt. Priserne er mere end rimelige og portoen på 36 kr er ok når man som jeg køber rigeligt når jeg nu er igang.
Har benyttet mig af studieblaek.dk flere gange nu og hver gang har jeg modtager mine varer hurtigt.
Gode priser og god service, og vil 100% anbefale det til andre...
Jeg har ikke noget egentligt negativt at sige om firmaet.
Dog var leveringstiden noget længere end forventet.
2 gange har jeg kontaktet firmaet via mail, og hver gang er der gået 2 dage, før jeg har fået svar.
Slutteligt kan jeg desværre ikke længere rose firmaet for at være de billigste. I hvert tilfælde ikke med printerpatroner til min printer.
Trods den lidt langsommelige behandling giver jeg 4 stjerner.
Jeg har flere gange handlet med studieblæk, og jeg har altid fået en god og fair behandling, samt en hurtig levering.
Jeg er fuldt ud tilfreds, med Studieblaeæ.dk.
Det er både de blæk petroner og jeres hjemmeside, som er så nemt at komme ind i og gå til, og så er det billigt. Så jeg kan kun andbefale andre, at handle hos Studieblak.
Har altid fået leveret til tiden, så jeg kan ikke beskrive, hvordan firmaet reagerer, såfremt det ikke er i stand til at overholde sine leveranceløfter.
Printerpatronerne fra Studieblek kom dagen efter bestilling og til en yderst fornuftig pris.
har bestilt blæk en del gange. der har aldrig været bøvl, og blækket er fin kvalitet
Meget hurtig levering - 1 til 2 dage efter ordreafgivelsen.
Ole Østergaard.
Selv om produkterne er billige virker de som de skal. Meget flink ekspedient jeg har været i dialog med, ved forhenværende ordrer :-)
Jeg har nu gentagende gange handlet hos Studieblaek.dk, og kan varmt anbefales til andre...!
Hurtig levering og en billig pris på Brother Printerpatroner, som er dem jeg bruger...
Leveret dagen efter. Kvaliteten lige så god som original, atraktiv pris. Selvfølgelig er det her jeg handler næste gang.
Preben Mikjær
Det er det bedste sted at handle blæk på nettet - det kommer altid som de lover - der er aldrig problemer hvis en patron skulle gå i stykker under transport - det er kun sket en gang for mig og dagen efter var der en ny patron - det er bare alle stjernerne værd - nå ja det lige det sidste - det er super billigt :)
Hej. Vil anbefale at købe blæk til inkjet printer hos denne virksom hed, der leverer lige så hurtig som man bestiller, og det er noget godt blæk kan ikke mærke forskel om det er originalt eller kompatibelt. Bestiller igen i dag. Og så er de billige!!!!!!!!.
Ole Østergaard Andersen a trouvé cette évaluation utile
Super side. Billigt. Levering var super hurtig.
Hurtig ekspedition, flinke folk der altid er meget hjælpsomme
Ole Østergaard Andersen a trouvé cette évaluation utile