We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Sportdres

Sportdres Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Sportdres et donnez votre propre opinion sur Sportdres 368
Excellent
9.2 sur 10

368 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (368)

super hurtig handel

Kan kun anbefale Sportsdres, de holder hvad de lover

Top avis Sportdres

Helt i top!

Havde jeg kunne give 6 stjerner havde de fået det.
Købte min drømme fiskestang, der blev afsendt samme dag jeg bestilte -ligesom det iøvrigt har været tilfældet ved samtlige tidligere køb.

Og når man nu kaster sig ud i at købe en "high end" fiskestang -Shimano Lesath- frygter man jo lidt for forsendelsen. Dertil kan jeg kun sige, at den indpakning stangen blev sendt i, et rør, formentligt uden knups kunne have klaret en overkørsel af en gammel Volvo.

supergodt

fantastisk hjælp fra firmaet ved hendvendelse dette firma ved hvad de snakker om kun alt godt for dem i fremtiden

• Anonym

Service i top

Bestilte en line hos sportsdress til modtagelse på anden adresse, det var ikke sportsdress, men derimod post danmark der sløsede og ikke vidste hvor pakken var. Da den ikke var kommet frem til tiden.
Super service og hjælpsomhed fra sportsdress i kampen om at finde linen.

Sportdres

En butik der har alt hvad hjertet behager, til lystfiskeri.

Sportdres har lige fra almindelig spinne fiskeri, pirkefiskeri, trolling, mede til flue, som jeg syntes de rigt udbytte af. Samt rigeligt med outlook dres (tøj til fiskeri, tøj til til at holde varmen og meget mere). Jeg handler kun der.

Sportdres

Bestilte om aftenen og fik leveret dagen efter.

Varen leverede fuldt op til mine forventninger leveringen kan ikke gøres hurtigere.

Tip - top

Hurtig ekspedition

• Anders
  • Acheteur vérifié

hurtig levering og gode priser

jeg fik varen dagen efter jeg bestilte god service:)

Sportdres

Gode Priser, God Service & Omtanke c",)

Købte fiskegrej på fiskegrej.dk, de har et rigtig godt udvalg og rigtig konkurrencedygtige priser, de havde dog en udsolgt vare i min bestilling, men denne blev blot erstattet med en mere end fuldgod erstatning samt lidt ekstra varer pga besværet, så alt i alt en rigtig god oplevelse. IKKE sidste gang jeg handler her c",)
Knæk Og Bræk,,, Christian Frederiksen

Som altid, god service!

Sportdres leverer i mine øjne bedre kundeservice end nogen anden grejbutik, jeg har handlet ved i Danmark. Altid hjælpsomme og venlige, og så har de masser erfaring!

Super service

Fik min pakke returneret af Post Danmark pga en adressefejl. Alligevel ringe Sport Dres samme dag til mig og sendte den igen uden omkostninger. Hurtig levering som altid.

Sportdres

Elendig service på deres web shop.

Man kan ikke regne med deres information på deres WEB side. Der er vare annonceret de ikke kan leverer. Der er simpelthen for dårligt

Sportdres

God hjemmeside og hurtig eksp.

Her er et godt udbud af varer, med en høj kvalitet og til en god pris.

• Lasse

super tilfreds kunde

super service, hurtig tilbagemelding på forespørgsel,
per blev jeg betjet af, han vejlede mig i handlen.
alt i alt en kanon hurtig god oplevelse, her handler jeg igen.

perfekt

hurtig levering og ingen problemer

sportdres er temmelig tjekket

hurra, jeg fik allerede mit nye fastspolehjul med posten dagen efter jeg havde bestilt det på nettet.

ukompliceret handel

Ukompliceret bestilling, betaling og behandling/fremsendelse af ordren.

Sportdres

Alt gik som forventet :-)

Købte lidt småting (fiskeblink) leveret hurtigt og prisen var god :-)

Enkelt og sikkert

Gode tilbud. Levert i postkassen. Kan ikke bli enklere

• Mads
  • Acheteur vérifié

Fantastisk service og hurtig levering

Jeg er yderst tilfreds med mit køb af waders og boilies hos sportsdres! Varen blev leveret hurtigt og servicen er upåklagelig!

• johnny

det virker bare

det er nemt og hurtigt

Snabb leverans

Supersnabb service till bra pris! Köpte kustwobblers och fick dem nästa dag i brevlådan.

Kundefokus, kundefokus

Jeg oplevede en positiv betjening, fulgt op af hurtig og sikker levering af min bestilling ved Sportdres.
Jeg havde efterfølgende en reklamation af den type der nu engang ikke kan undgås, men den blev også klaret nem og behændig pr. mail og post.
Har efterfølgende igen fået reklamation af identisk type med forrige. Det er selvfølgelig ikke så godt. Kære SportDres - intern kvalitetssikring
- skal der arbejdes på :-) god fornøjelse
18/5 - Jeg har nu fået min nye fluestang som denne gang var hrlt i orden. Mange tak Sport Dres

Sportdres

Hurtig, og perfekt levering.

Hurtig og perfekt levering, gode varer til rimelige priser :)

• John

God service

God service og hurtig afsendelse.

Sportdres

Jeg ville elske at, men jeg ved ikke hvad der skete ikke.

Jeg har to gange bestilt og betalt for din agn på de havørreder. Du fortalte mig takke dig for dit køb, men pengene har ikke taget. Jeg betalte Master Cards. Vi vil kontakte dig fange en fisk i en more.Ya live på stranden nær Polen i Rusland og ønskede at købe din agn. Vi er fiskere, og fiskerne hjælpe hinanden. Jeg håber, at vi kan blive enige. Godt fiskeri til alle.

Sportdres

Fuld tilfreds med handlen.

Kan kun anbefale jer at handle her.

• Orla
  • 2 Evaluation(s)

Ok Handel

Vil handle der igen,når der er noget,jeg har brug for,smiler

Hurtig samt troværdig

Hurtig levering samt rettelse af fejl.

Super

Køb roligt dit fiskegrej hos Sport Dres. Jeg købte et Abu Ambassadeur 7000i til kr 699,- det er sku okay, samt nogle blink osv. det kom med posten 2 dage efter bestillingen. Det var nemt og de har et stort udvalg til gode priser.

Venlig hilsen en glad mand
lars h

• Måns

Snabb Leverans

Riktigt snabb leverans, fick mina beten dagen efter min beställning trots att jag bor i Sverige ( skåne ). Förmånliga priser och orginalförpackningar. 5/5^^ rekommenderas.

• Lars
  • 9530, DK
  • 3 Evaluation(s)

Hjælpsomme og god service

Bestilte waders, som jeg syntes måske var lidt store. Fik en snak med dem, og jeg fik tilsendt et par ny som passede perfekt. De store blev sendt retur og pengene havnede meget hurtigt på min konto igen :)
Vil til en hver tid handle hos dem igen!

• FD
  • 4 Evaluation(s)

Perfekt

Bestilling og levering forløb helt uden problemer.

godt arbejde

Bestillingen Forløb perfect

Super god handel

Har handlet hos jeg mange gange men kun få gange på deres webshop...Altid god service...Vh Mili

Handler her gerne igen.

Jeg bestilte, og modtog varen dagen efter. pakken var forsvarligt pakket ind, ingen problemer. Og så er alt jo som det skal være :0)

Hurtig levering

Jeg har købt flere ting og er aldrig blevet skuffet.
Kan varmt anbefales.

Ingen problemer

Ingen problemer med leverancen

• hjj
  • 3 Evaluation(s)

Glimrende betjening

Jeg oplever en præcis og hurtig betjening, når jeg handler med Sportdres.

super kundebetjening

sportsdres havde mange gode tilbud i webshoppen,hvoraf et faldt i min smag.Godt tilbud som blev hurtigt ekspederet. Jeg havde varen dagen efter.Super.

Mvh
Karl Poulsen

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer