[REPLY]
Købte et par CEP strømper og en løbetrøje, kom hurtigt. Jeg kan kun anbefale denne netbutik
Købte et par new balance 1226 og de blev leveret dagen after! Desværre var de for små - selvforskyldt. Ringede til runforest.dk efter modtagelse og de sendte med det samme min rigtige størrelse.
Jeg kan kun anbefale at handle i deres netbutik - det har været en god oplevelse.
Gitte Søsted Rasmussen a trouvé cette évaluation utile
Mine sko var ikke på lager pga. en fejl i it-systemet, jeg fik mine strømper dagen efter, samt info om hvornår jeg kunne forvente mine sko, og der gik kun yderligere et par dage, så kom de også! Super service at jeg var informeret hele tiden. Vil helt sikkert gerne handle der igen.
Jag är RunForest första kund i Sverige och kan bara rekommendera företaget! Hittade ett par Asics DS Trainer till mycket bra pris på danska hemsidan en söndag kväll. Kunde tyvärr inte beställa till Sverige, så jag tog omgående kontakt med RunForest, och fick svar en halv timme senare (helt otroligt en söndag!). Samma dag hade svenska hemsidan aktiverats, fast en del fanns kvar att åtgärda på sidan, så RunForest hjälpte mig med beställningen och dubbelkollade att modell och pris var korrekt. Ända fram till lev. var det full koll på min beställning ... det kändes väldigt tryggt. Jag kommer definitivt handla genom RunForest.se igen.
Hele vejen igennem købet følte jeg mig tryg hos Runforest. Alt fra valg af løbesko, over køb, til levering fungerede perfekt. Pakken modtog jeg den følgende arbejdsdag. Ikke sidste gang jeg handler hos Runforest. Stor anbefaling herfra.
Købte et par Asics Kayano 18 til en rigtig fin pris. Nem bestilling, hurtig levering og lige efter bogen.
Jeg havde søgt lidt rundt efter den bedste pris på Asics Gel Kayano 18 til herre, og RunForest havde den bedste pris, 600 under listeprisen, så kan man kun være tilfreds.
Specielt da jeg havde skoene i hånden 2 dage senere (jeg bestilte om aftenen) så det er fair nok.
Dem kunne jeg sagtens finde på at købe fra igen, hvis altså prisen er den bedste.
Bestilte et par nye løbesko den ene dag kl. ca. 15. Modtog inden for en time en mail om, at mine sko var pakket og oplysninger, så jeg kunne følge deres tur til mig - dagen efter om formiddagen modtog jeg en sms om, at jeg kunne afhente mine løbesko i den aftalte postbutik.
Enkelt, hurtigt og troværdigt. Har kun de bedste oplevelser med dette køb...
Nemt at navigere på sitet, gode produkter og hurtig levering
Købt NewBlance 1260 og alting gik let og hurtigt.
Købte et sæt Asics Kinsei 4 dame løbeske i en størrelse som ikke var på lager. Bestildte dem seperat og de kom allerede efter 5 dage.
Købte den opgraderede version af mine seneste New Balance løbesko.
Bestilte Søndag aften. De blev leveret tirsdag formiddag. Updates hele vejen igennnem.
Køber gerne hos RunForest igen.
Bestilte Asics Gel Kayano og de ankom dagen efter. Har meget svært ved at finde gode sorte arbejdssko, der passer til min fod, men har tidligere haft Kayano'en som alm. løbesko - og fandt den her til en billigere pris end normalt.
Super service, god pris og dag til dag levering
Jeg fik de sko jeg ville have, lynhurtig levering. Jeg har kun godt at sige -samt at det er hos jer jeg også bestiller mine næste løbesko:-)
ps. anbefaler jer gerne til andre.
købte dyre løbesko hos runforest.dk for det første var de 450 kr. billigere end i en butik. Det tog 2 min at bestille dem. De blev leveret med bud dagen efter. Bedre service fås ikke.
Endelig en kommunikation der lever op til mine krav. Havde skrevet at jeg håbede at de kunne levere dagen efter, og fik et svar senere at det skulle ikke være noget problem... nu her ca. 24timer efter sidder jeg med mine varer.
For pokker der er nogen der kunne lære af RunForest måde at kommunikere på.
RunForest er nu lagt på min interne topliste.
Glad mand :-)
Har nu handlet med RunForest 2 gange. Begge gange fuldstændig upåklageligt. Skoene blev leveret få dage efter bestilling. Jeg vælger også Run Forest næste gang jeg skal købe nye løbesko. De er meget billigere med løbeskoene end sportsforretningerne. Jeg er helt tryg ved at handle her.
Hurtig og stabil levering og ikke mindst en god pris
Jeg købte et par Asics Gel Kayano 17 til en god pris og leveret med Post Danmark 2 hverdage efter bestilling.
Jeg anbefaler gerne RunForest
Jeg bestilte mine løbesko hos RunForest søndag, og fik dagen efter besked om at den valgte forsendelsesmetode ikke mulig. Jeg blev i løbet af ugen ringet op, da skoene ikke kunne fås i den ønskede farve alligevel. Fik mulighed for at annullere ordren eller vælge en anden farve. Da jeg ringede tilbage for at bestille den anden farve, var den førstvalgte farve igen en mulighed alligevel.
På trods af forvirringen om farve og forsendelse og den efterfølgende lidt længere leveringstid får RunForest 4 stjerner pga. den gode opfølgning, så jeg på intet tidspunkt følte mig utryg ved at handle hos RunForest.
Fin service, god pris og hurtig ekspedition - kan godt anbefales.
Købte et par Asics Gel-Kinsei 4 og de bleve leveret dagen efter.
Har lige bestilt og modtaget nye løbesko, New Balance. Fik desværre bestilt forkert størrelse, men fik hurtigt den rigtige størrelse tilsendt efterfølgende.
Jeg anbefaler runforest til andre pga gode priser, god service og god og nem hjemmeside.
mvh
Rasmus
Købte et par Asics Kayano 18, desværre for bredde - egen fejl - var ikke selv opmærksom på at jeg skulle have 2A - der var ingen problemer med returnering eller tilbage betaling alt indenfor 3 dage.
Anbefaler RunForest og vil selv handle her igen!
Billige løbesko, lynhurtig levering og glade kunder :-)
Her kunne andre lære noget.
God overskuelig hjemmeside, hurtig levering og super service - ikke noget at udsætte.
Kan kun anbefale Runforest.dk og vil helt sikkert købe mine næste løbesko her.
Hilsen
Christian
Jeg havde nogle spørgsmål vedr. bestilling af løbesko hos RunForest. Jeg fik hurtigt og præcist et svar, da jeg kontaktede dem pr. telefon. Det er rart med en hurtig dialog, så jeg ikke skulle vente på mail o.l. når jeg nu brændte for, at få løbeskoene bestilt. Tusinde tak for det RunForest. Tak for en hurtig levering også.
vh. Britta
Runforest er bestemt en butik jeg kan anbefale til andre og som jeg vil bruge en anden gang , nemt og hurtig ekspedition
Varen kom til tiden, Det spiller bare Perfekt.
Jeg har haft en overraskende god oplevelse af handel med Runforest.dk
overraskende pga. at mine forventniger ikke var skruet så højt op, da internet handel kan, og for mig tidligere har være en blandet fornøjelse..
Den gode og positive oplevelse består af mit køb og min leverance af nye løbesko.
jeg bestiller mine sko en mandag eftermiddag kl. 18:45 med ønske om levering på min arbejdsplads dagen efter. Dette skete dog ikke da jeg ikke var opmærksom på at der var en Deatline kl. 15:00 dette var dog min egen skyld, jeg ringer den efterfølgende eftermiddag til Runforest.dk (Jens) som jeg efterfølgende mailer mit ordre nr. Efter vores samtale i telefonen går der under en 15 min. så kan jeg se at pakken er håndteret.
Samme aften kl. 20:45 ringer Runforest.dk (Jens) får at bekræfte og beklage forsinkelsen, og for at meddele mig om at pakken er på vej.
Dagen efter kl. 09:00 modtager jeg min pakke på den ønskede leverings adresse.
Jeg har været MEGET TILFREDS med levering og den opfølgning som der har været på min lille ordre.
STOR TAK til Runforest.dk og Jens for deres håndtering af sagen.
Det er første men absolut ikke sidste gang jeg bruger Runforest.dk
Runforest virker som en meget professionel og ambitiøs virksomhed.
Med venlig Hilsen
Claus E. Hansen
Svogerslev
4000 Roskilde
Bestilte en løbejakke. Fik info om, at valgt farve var udgået, og tilbud om anden farve. Desværre gik der 3 uger inden varen blev leveret - pga. sub leverandør - men info niveauet hos Runforest skal roses. De holdt mig jævnligt ajour med varens vej til mig - og tilbød efter levering, at kompensere-kontant el. ved andet køb.
God service fra Runforest´ side!
Jeg købte et par løbesko og alt forløb helt uproblematisk.
Mindre end 2 døgn efter bestillingen kunne jeg løbe en tur i mine nye sko.
Jeg kan give RunForest min bedste anbefaling.
En sand fornøjelse at handle hos RunForest, havde et spørgsmål da jeg sad med bestilling hjemme, ringede og telefonen blev taget, selvom klokken var 19.45! Bestillingen blev bekræftet med det samme, og ordren afsendt næste dag, nøjagtig som de lover. Vil helt sikkert bruge RunForest igen.
Fik hurtigt svar på min mail. Levering dagen efter - perfekt service.
Simpelthen bare en god købeoplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos runforest.dk. :-)
Jeg har nu købt løbesko af to omgange hos Runforest.dk og i begge tilfælde har det været en fornøjelse. Jens Jakob er altid god til at rådgive, leveringen sker som forventet og priserne er gode. Kan ikke umiddelbart finde nogen grund til hvorfor jeg skulle købe løbesko andre steder end hos RunForest.dk.