We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Raskedrenge

Raskedrenge Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Raskedrenge et donnez votre propre opinion sur Raskedrenge 5
Bon
8.3 sur 10

5 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (5)

smart tøj

Service og levering er bare i top.
Sejt tøj mine drenge bare elsker.

Top avis Raskedrenge

Raskedrenge

Flot tøj til rimelige priser! :o)

Jeg fik super service og hurtig levering da jeg handlede hos Raskedrenge! Det beste er dog at mine børn elsker tøjet og klær sig hurtigt på om morgenen! Det gør de travle morgener lidt lettere :D

Fedt og anderledes pigetøj

Tøjet fra Raskedrenge.dk er lidt anderledes end det man kan finde i andre butikker. Kvaliteten er super god i forhold til prisen. Og min datter var henrykt over fingerringe til hende der var med som en "ekstra" gave. Så alt i alt en super god handel og oplevelse

Super hurtig

Har handlet flere gange ved Raskedrenge og kan kun sige, der er hurtigt og effektivt samt go kvalitet . og så gør det heller ikke noget at der kommer et stykke chokolade med :-)

super service

Jeg fik en supeer god service, da jeg skulle leje hoppeborg til vores fest.
Hoppeborgen blev leveret stilleop og taget ned...og den var helt perfekt...både store og små brugte den

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer