We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Planet7

Planet7 Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Planet7 et donnez votre propre opinion sur Planet7 226
Excellent
9.3 sur 10

226 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (226)

Perfekt!

Perfekt; - og fremragende villighed til bådeat rådgive og holde kontakt til kunden.
Sådan skal det gøres!

Top avis Planet7

Planet7

Ærlig snak, rigtig pris og perfekt service

Jeg var blevet besnakket af en sælger i en af de store kæder til at købe et 42" Panasonic plasma-TV, der var på tilbud og stærkt nedsat. Jeg havde betalt varen, men endnu ikke fået den leveret.

Efterfølgende fandt jeg ud af, at det var en gammel model, som ikke kunne modtage de nye signaler.

Jeg fandt så den nye model af samme TV hos Dansk IT-lager. Her var prisen næsten kr. 1.000 lavere og der var endda ikke tale om en tilbudsvare.

Jeg annullerede købet hos kædebutikken og besøgte Dansk IT-lager, som gav mig en grundig instruktion og forklaring på de mange for mig uforståelige begreber i varebeskrivelsen.

Jeg købte omgående det nye fjernsyn, der var lagervare. Ekspedienten, som var utroligt kompetent og imødekommende, kørte fjernsynet ned til min bil og lagde det selv ind i mit bagagerum.

Jeg gav udtryk for en vis usikkerhed omkring installationen og kanalsøgningen. Dagen efter mit køb blev jeg ringet op af den samme ekspedient, som deltagende spurgte om jeg havde fundet ud af det, og om der var noget han kunne hjælpe med !

Perfekt service. Og behøver jeg at tilføje, at han serverede en kop kaffe for mig inden jeg fik fortalt om mit ærinde?

Jeg kan kun anbefale Dansk IT-Lager.

Intet at bemærke!

Modtog e-mail om at varen var klar til afhentning - som forventet. Varen var på lager som det fremgik af DANSKITLAGER's hjemmeside.

Supergod forettning!

Framragende service og hurtig behandling og leverering (afhentning). God, venlig behandling!

Let med E-Wire

Fandt et fint Samsung led tv, og var på lager hos dem. Jeg skrev om det var muligt at få det leveret næste dag da jeg havde en fridag. De bad mig om at bestille med det samme, så ville de gøre et forsøg. Jeg studsede lidt over e-wire tingen, men det viste sig at være ganske let. Nu sidder jeg med mit nye Tv, og det er super flot. Tak for råd og den hurtige levering.

Rigtig god oplevelse

Har lige købt en 46 tommer Samsung 3D TV som overraskende blev solgt sammen med 2 sæt briller og 7 film uden merpris.

Dejlig oplevelse og super hurtig support på mailen.

Digitalt TV uden problemer med Dialog CA Module

Dialog CA Module leveret hurtigt og som lovet i beskrivelse på nettet.
YouSee digitalt kabel-tv kort og kortlæseren (Dialog CA Module) passer perfekt til min Samsung TV fladskærm. Absolut kvalitet for pengene.

alt spiller

har købt fjernsyn gennem der og tilbehør. alt fral evering og kundeservice bare topklasse

Planet7

Hurtig og fin levering samt uden ekstra gebyrer

købet var en kabelkanal-tuner af mærket Smart, som iøvrigt er fremragende.

Dejlig oplevelse

Hvor er det lækkert for en gangs skyld at opleve nethandel når det er bedst. Bedre service og vejledning end i butikken, og billigere priser end i butikken.

Super service,hurtig levering

Købte Samsung soundbar. Havde et par spørgsmål vedr. model og type,fik hurtig meget prof. vejledning af deres kundeservice

Holger Olesen

Super Service

God service, meget hjælpsomme mensker

God kvalitet, Super Service

Jeg har købt en 46 tommer samsung tv og den fik jeg afhæntet efter en dag.
så det var dejligt problemfrit. super råd og service og hurtigt og nemt.

alt i alt meget enkelt, god service og super kvalitet.

Fuld tilfredshed

Super fin service!

Super service - lige fra første kontakt til modtagelsen af varerne

Planet7

Hurtig og enkel ekspedition.

Bestilt fladskærms TV torsdag kl. 11.45, modtog det ved døren fredag kl.13.15.

Planet7

FREMRAGENDE kunderservice . Super god og hurtig behandling!

Købte et Samsung LED via Danskitlager.dk. Sendte et par mails frem og tilbage med dem for at få rådgivning. Meget hurtige svar og meget præcise! Levering skete endda hurtigere end forventet.

Planet7

Alt som forventet og helt ok

Bestilling, betaling og levering (afhentning) uden problemer!

Hurtig og venlig service

Bestilte en Philips Soundbar mandag kl. 22.13 til afhentning hurtigst muligt. Og tirsdag kl. 10.33 fik jeg bekræftelse på at min soundbar stod klar til afhentning. Det kan ikke gøres bedre, jeg vil helt klart bruge Danskitlager.dk en anden gang.

Planet7

Hurtig kundeservice, hurtig levering, lav pris

Jeg fik god vejledning. Venlig service og god dialog ved afhentningen. Varen var til en skarp pris.

Billigere og bedre.

Købte 1 stk LG SL8000 uden problemer, havde været i Elgiganten for at kigge priser og fandt så samme Tv til 3500 kr billigere hos Dansk it lager. Super effektiv og hurtig ekspedition. Venlig betjening. Afhentningen gik fint. Ingen negative anmærkninger.

Lynhurtig og venlig

Dansk It-lager. Meget nemt at handle og meget hurtig afvikling.
Jeg bestilte ved 11 tiden. kl ca 12.30 fiki jeg en telefonopringning om at jeg kunne hente mit tv efter kl 14, og det gjorde jeg så!
Venlig betjening. Jeg havde lidt problemer med at installere kanalerne, og da jeg ringede for at få hjælp fik jeg et råd om ikke at følge instruktionsbogen, men vælge sverige som land?? (aner man noget med noget paralelimport?) men det var ikke der fejlen lå. Senere fandt jeg så selv ud af at det var min egne skyld da jeg ikke havde indtaste en særlig YouSee kode. De kan naturligvis ikke klandres for at jeg er et fjols, men kunne måske nok godt have spurgt lidt mere ind til hvad jeg havde gjort og ikke gjort. Havde jeg ringet til dem igen havde de nok gjort det da de var yderst hjælpsomme og virkede ret kompetente. Så alt ialt en udemærkete oplevelse.

Dansk IT Lager

40 tommer Sony LCD skærm - Hurtig og fremragende service, med forsendelse til Nuuk - Grønland.

Planet7

Rigtig god service og utrolig hurtig betjening.

Jeg ringede fredag middag for at høre hvor hurtigt de kunne levere et tv. De var klar til på stedet at sende det med 3x34 og jeg fik det leveret få timer efter som aftalt. Det er virkelig hurtig betjening! Desuden var kundeservice utrolig hjælpsomme med at finde en løsning med leveringen.

KØB AF TV LG 42SL8000

0Efter min bestilling af tv LG 42SL800 gik der 3 timer indtil jeg have fået leveret varen på min bopæl..
Meget fin kundebetjening, og bestemt ikke sidste gang jeg vil handle hos Dansk IT Lager A/S

Planet7

Varen levede ikke op til det lovede

jeg Jeg købte en indoor dvb-t antenne for digitale tv og radio signaler kn-dvbt-in50 hos Dansk IT-lager. Det viste sig den ikke ku' fange en eneste kanal. Jeg overvejede at benytte min returret men i antennekassen lå en seddel fra en anden kunde der havde haft tilsvarende dårlig oplevelse. Jeg konkluderede, at jeg så også havde fået en returvare/brugt vare og at sælger vidste den ikke virkede. Så opgav og afskrev pengene.
Efterfølgende er jeg blevet kontaktet af dansk itlager, sendt varen retur og fået pengene retur. Firmaet har givet mig troen på, at det er en god ide at handle på nettet. Så derfor er mine oprindelige to stjerner rettet til 4 stjerner.

Hej Michael,

Såfremt du har fået et defekt produkt kan du naturligvis få den ombyttet eller dine penge retur. Vi synes at det er dumt at afskrive pengene og er meget kede af at du bare væger at rate os som du gør uden overhovedet at kontakte os. Vi foreslår at du mailer eller ringer så vi kan løse sagen.

Dansk IT Lager

Købt 2 store Philips Tv

og har i begge tilfælde fået leveret til døren 2 dage efter bestilling - det synes jeg faktik ser ret imponerende - jeg kan varmt anbefale dem - og de var i begge tilfælde det billigste jeg kunne finde på nettet

mangl. lev.

bestilte et tv d. 1/2-10 hos danskitlager.dk. ordrebekræftigelse kom med det samme, men tre dage senere kom en mail om, at at tv´et først var til levering i uge 6/7- det på trods af, at det stod på lager ved bestilling. i dag, d. 23/2-10 står det igen på lager på hjemmesiden- men til en pris á 7999 og ikke 6568 som da jeg bestilte. jeg kontakter dem så og de siger at de har sendt en mail ud d. 19/2 om at de ikke kan levere alligevel- denne mail er dog ikke modtaget. varen blev d.d. afbestilt

Hej Caspar,
Vi har desværre ikke mulighed for at levere den udgave du har bestilt. Dette beklager vi mange gange. Vi kan desværre kun levere den danske model og ikke en paralelimporteret. Vi har naturligvis anulleret din ordre som du har ønsket og beklager endnu engang.

Planet7

Super hurtig og god service

God pris på det nyindkøbte samsung bluray/anlæg.
Var klar til afhentning dagen efter og de leverede den service at ringe og fortælle mig det var klar.
Dansk IT lager er lagt i favoritten!

Planet7

Kompetent, venlig og yderst hjælpsom behandling

Alt gik som det skulle, nemt at komme i kontakt med danskITlager. Hurtig og perfekt levering. God internetsiden som er let at finde rundt i. Fin rådgivning over telefon. Vil ubetinget anbefale danskITLager til alle.
Nina og Ole, Allerød

Vægbeslag til fladskærm

Jeg bestilte blandt andet et vægbeslag til en fladskærm fra danskitlager, men ved modtagelsen er beslaget lettere skrammet. Da beslaget alligevel ikke passer til mine behov vælger jeg at returnere dette, men får ikke oplyst danskitlager om skrammerne. En uge senere modtager jeg en mail fra danskitlager, der afviser mit krav med henvisning til skrammerne.

Gennem en længere udveksling af mails forklarer jeg hvordan varen var ved modtagelsen og henviser specifikt til de paragraffer i lovgivningen der støtter mit krav, men danskitlager er ligeglade: Beslaget er skrammet, ergo kan jeg ikke gøre brug at returretten.

Det er først ved e-handelsfondens mellemkomst at danskitlager helt exceptionelt vælger at tilbyde 80% af købsprisen retur da de stadig kan sælge varen som demo model. Efter halvanden måneds tovtrækkeri med deres RMA og uden nogen anden løsning i sigte må jeg tage til takke med dette. Helt sikkert er det at jeg ikke handler hos danskitlager en anden gang.

Hvis man alligevel skulle få lyst til at benytte deres netbutik så skal man huske at tage deres påståede besparelser med et gran salt. Jeg fandt for eksempel ovennævnte beslag til salg som demo model nedsat 100 kroner i forhold til den pris jeg havde betalt. Den angivne vejledende pris var dog 100 kroner højere så besparelsen på 200 kroner var vist ikke helt reel. Sammenlign derfor altid priserne på tværs af flere konkurrerende netbutikker!

Svar til danskitlager:
Som jeg utallige gange har forklaret jer så var varen beskadiget ved modtagelsen. Dette kan jeg dog i sagens natur ikke bevise, lige som i ikke kan bevise det modsatte. At i til trods bliver ved med at påstå at det er selvforskyldt siger mere om jeres kundeservice end resten af anmeldelserne på denne side til sammen.

Forbrugeraftalelovens § 20. Stk 2. siger: "Er varen blevet beskadiget eller forringet, uden at beskadigelsen eller forringelsen skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra forbrugerens side, bevarer forbrugeren sin fortrydelsesret."

Hvis man som forretning ikke er "gearet til" at lade tvivlen komme kunden til gode eller til at følge den danske lovgivning som her citeret så bør man tage sin service og, måske, eksistensberettigelse op til revision.

Jeg er rimeligt tilfreds med at have fået 80% af købsværdien tilbage, men dels tog det alt for lang, dels skete det kun ved e-handelsfondens mellemkomst. Dette ændrer dog ikke ved at jeg stadig er blevet snydt for de resterende 20% og hvis ikke varens værdi havde været under forbrugerklagenævnets grænse så havde sagen ligget der i dag. Derfor 1 stjerne.

Réponse de Planet7

Hej. Vi er kede af at du ser vores tilbud om at tage den vare du har beskadiget retur til 80% som en negativ ting. Vores forretning er desværre ikke gearet til at kunne tage varer som man selv ved et uheld har beskadiget retur. Angående besparelses, så var det fordi vi gav dig ekstra 100 kr i rabat da du købte, og det er vi naturligvis endnu mere kede af at du ikke har sat pris på. Vi håber at når du får tænkt sagen igennem, så er du tilfreds med at kunne returnere det beslag du har beskadiget til, trods alt, 80% af købsværdien.

Planet7

god pris, top service over telefon, hurtig levering

Køb af Lg 32sl8000 lcd tv den 8-2-2010 kl.20,05 ok
leveret 10-2-2010 kl.13,05 , sikker og omhyggelig af fragtmand
det var bare nemt og ca 2000 kr. billigere en i foretning
så jeg kan kun anbefale Dansk IT Lager 100%

Planet7

rigtig god side med mange gode ting og tilbud.

bluray spiller hos danskitlager.dk

LG47SL8000

Havde længe søgt nyt tv. Ringer til Dansk IT lagers kundesupport for lidt vejledning mht. behov såsom indbyggede tunere, størelse og kvalitet. efter god snak med sælger blev handlen gennemført over deres netadresse som er nem at finde rundt på.

Varen stod til 1-2 dages levering, bestilt onsdag (efter kl. 2, dvs. bliver sendt dagen efter) modtages fredag morgen kl. 9

Eneste minus er intet opkald inden levering, men dette kan DIL ikke gøres ansvarlig for, da der gøres brug af eksternt fragtfirma.

5/5

Fladskærms TV

Havde bestilt et Philips tv, og fik straks at vide at den var i restordre, med forventet levering 10 dage senere. God og hurtig info. Derefter kunne de desværre ikke give mere info, men var meget åben omkring det og begrundede de manglende informationer.
Endte med at købe et andet TV hos dem, som jeg er ganske tilfreds med. Ville have givet 5 stjerner, hvis de havde kunnet levere det første TV jeg bestilte.
Er desværre nødsaget til at ændre min opfattelse af Dansk IT lager. Jeg købte et LG fjernsyn, bl.a. på opfordring af Dansk IT lager. De ville sende en mail til alle der havde bestilt dette Philips, med opfordring om at købe dette LG.
Det som irreterer mig er, at da jeg ugen efter at have købt mit fjernsyn, modtager jeg denne mail, tilbyder man en rabat på 500 kr. Jeg kontakter firmaet for at få denne rabat, hvilket de ikke vil tilbyde.
De er i deres gode ret til at fastholde deres pris, men det er ikke god service, i min verden.
Jeg vil ikke bruge denne hjemmeside mere !!

Hej Jacob,

Vi er kede af at du ikke har kunnet gøre brug af de ekstraordinære tilbud vi har sendt dig per email. Du har endda ikke svaret på den sidste mail, så vi er lidt kede af ikke at have hørt fra dig så vi kunne lukke sagen på en god måde.

Bare der var flere som jer 5 stjerner er ikke nok

Bestilte først et tv med soundbar og ophæng fra et firma i jylland efter mere end en uges fedteri med levering så ringende jeg en eftermiddag til dansk it lager og tiltrods for det var efter kl 14 så havde jeg min bestilling næste formiddag

Fladskærm leveret perfekt

Købte en Sony KDL-40Z4500 LCD fladskærm.

Den var ikke på lager da jeg bestilte, men jeg fik opdateringer løbende og besked så snart den kom.

Prisen var som fundet på hifipriser. Leveringen kom som lovet trods snestorm.

Jeg er meget tilfreds.

Panasonic Plasma 50"

De bedste anbefalinger her fra.

Planet7

God service over telefon og fint med afhentningsmulighed!

Jeg har bestilt hos dansk it lager og alt var lige efter bogen. God service og hjælp over telefon - et par dages ventetid før varen var på lager og klar til afhentning.

Det absolut eneste minus ved Dansk It Lager må siges at være deres 'afhentningsgebyr' - 25 kr. hvis du afhenter - GRATIS hvis du får tilsendt...

Super oplevelse

Jeg har købt et Panasonic fjernsyn og det var en rigtig god og positiv oplevelse, at handle med Dansk It Lager, mere enkel kan det simpel hen ikke blive, fjernsynet blev leveret før tiden.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer