We are hiring!

Avis le plus récent
Evaluer ce site
  • Avis (3 542)

Avis d'un client ayant passé commande

Hurtig levering og fin service

Altid hurtig ekspedition og er du utilfreds ordnes det til din fordel

HUNDENS BEDSTE VEN

ALT ER BARE PERFEKT NÅR MAN HANDLER HER.+++++++++++++++

Perfekt ingen forbehold

Perfekt ingen forbehold

Som altid ok.

Altid hurtig levering

Tit er vi "sent på den" med at bestille mad og godbidder til vores hund. Så er det skønt, at vi bare kan bestille på nettet, og regne med at leveringen kommer, før vi løber helt tør!

vuf vuf

Super kvalitet og hurtig levering.
Stort plus med vedlagt gave.
Anbefales!

Perfekt service

Nemt og bekvemt

Avis d'un client ayant passé commande

Alt var som det skulle være :)

Det er super nemt at finde rundt på deres hjemmeside, og der er gid beskrivelse af produkterne. De overholder deres leveringsfrister, og blev leveret nøjagtig på det det sted, som jeg havde bedt om ved bestillingen. Foderet er af en rigtig god kvalitet, som min hund er vild med. Kan bestemt anbefales.

Avis d'un client ayant passé commande

Godt produkt, men mindre god levering

Fine produkter. Ok hjemmesiden, dog med misvisning af medfølende pumpe til lakseolie.
Rigtig øv at leveringeb var med post Danmark hvilket betyd at jeg selv måtte hente varen på posthuset (fremfor før hvor den stod foran dør, når jeg ikke lige var hjemme ved levering) og at jeg først stod med pakken 5 dage efter ordre, da pakken først kunne hentes dagene efter "forsøgt leveret".

Hej Charlotte,
Tak for din henvendelse.
Jeg er ked af det blev så besværligt med din levering. Det er også vores aftale med Post Danmark, at de godt må stille pakken ved hoveddør. Men enten er den glippe denne gang, eller også har de ment din pakke ville stå for udsat. Det undskylder vi mange gange.
Manglede der en pumpe i din levering? For så er det da en fejl, vi eftersender meget gerne en pumpe til dig.
Du må meget gerne skrive til kundecenter@olivers.dk, så får vi straks eftersendt en pumpe til dig.
Ha en god pinse.
Hilsen OLIVER´S

Avis d'un client ayant passé commande

Super behandling af syr og deres ejere👍

Hurtig levering, når man mailer til Oliver's får man altid hurtig svar. Ved telefonisk henvendelse får man altid en super behandling, jeg kan kun anbefale Oliver's

Avis d'un client ayant passé commande

Perfekt levering, fleksible og aldrig skuffende produkter!

Vores hund er elle vild og kan slet ikke styre sit mundvand, når fodret kommer i skålen. Han virker meget gladere og lader til at have fået et energi- samt overskudsboost.
Kan klart anbefale Olivers til andre!

Meget tilfreds

Altid god og hurtig service - har brugt Olivers i 9 år :)

Avis d'un client ayant passé commande

Super Super service må jeg sige :-):-):-)

Alt lever op til mine forventninger :-):-)
Super fin hjemmeside at bestille ved:-):-):-)
Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller ved Olivers, super fine produkter og servicen er i top... Der følger endda en fin gave med til hunden når varene kommer...
Kan varmt anbefale andre at hadle ved Olivers.. :-):-):-)

Olivers frem for alt

Vi har brugt olivers i mange år og både vi og vores dyr elsker det.
En super service og gode produkter.
Hver gang der kommer fodder sidder vores hund pænt og venter, for hun ved at der er en godbid med i posen som en hilsen fra olivers og hun elsker det ;)
Vores dyr vil altid få olivers, uden tvivl.

Fantastisk service

Oliver's har bare den bedste service. Vores hund kunne ikke lide det foder vi bestilte, så vi skrev til Oliver's og de sagde de ville overfører pengene tilbage, og foderet kunne vi bare beholde og give væk til nogle andre der kunne bruge det :)
Desuden synes jeg det er sejt, at de sender gaver med til hunden, når man bestiller online.
Og deres leveringstid er kort.
Har bare intet dårligt at sige :)

Gode produkter - hurtig levering

Jeg har handlet ved Olivers en del gange nu, og jeg er aldrig blevet skuffet. Produkterne er super og leveringen er hurtig.

super

hurtig levering.. godt kvalitetsfoder og fedt at der er en lille gave til hunden med hver gang man bestiller :)

OLIVER'S Petfood

jeg rigtig tilfreds med hundefoderet til hvalpe

min hvalp strutter af sundhed. dens pels skinner og den altid god mave. dens afføring er lige til at samle op i en pose. har prøver andre foder produkter hvor jeg skal samle op af flere gange.
kan anbefale til andre
vuf vuf

Avis d'un client ayant passé commande

Hurtig levering, - god indpakning, - dejligt og lækkert foder.

Mange dejlige smagsvarianter, - tilpasset hver enkelt hunds behov.

Suveræn kundeservice

Virkelig gid kundeservice og hurtig levering fra dag til dag. Dejligt med mulighed for løbende abonnement på levering af foder!

Avis d'un client ayant passé commande

det har bare været super

Det har foir mig været en positiv oplevelse at købe hos Oliver,s.
Dejligt at se, at Andys mad er SÅ frisk, selvom det er købt i små mængder.
Og - tak for bideben til Andy - en meget sød tanke.
Vi kommer gerne tilbage.

hurtigt og præcist

Mange gode varer
Nem og overskuelig web side
hurtig og præcis levering

Avis d'un client ayant passé commande

Kan varmt anbefale at handle med Olivers

Nem bestilling hurtig levering

Det kunne ikke være mere nemt og hurtigt. ;)

Rigtig god oplevelse

Hurtig levering, god pris, super god produkt og god overskuelig hjemmeside.....mere kan man vel dårligt ønske sig!

Plus herfra

Alt spillede + har en glad hund nu!

Avis d'un client ayant passé commande

Høj kvalitet, & hurtig levering.

Min kræsne mops spiser altid op når der serveres foder fra Oliver's. Tak! :)

Super service!

Jeg bestilte maden onsdag og fredag modtog vi maden, har aftale med dem om at sætte det et aftalt sted hvis vi ikke er hjemme, super praktisk!

Avis d'un client ayant passé commande

Snuse - slikke - savle - - uhm, pakke til mig...

Jeg er en lækker labrador, måske nok af min mor og far kaldt lidt kræsen - men hvis min far har Olivers godbidder i lommen kan jeg finde på at slæbe hans fleecetrøje med ud i haven og hygge mig (uset) - og ja gæt jer til resten. Men min lydighed bliver også større, når belønninger fra Oliver er i udsigt. Tjah, man er vel mærkekender. Jeg er ganske simpel vild med produktet. Min mor og far er også meget glade for at handle hos Oliver, det går hurtigt, sikkert og så er der god kundeservice - og ja, så behøver de jo heller ikke forlade mig for at skulle ud og handle. Jeg vil gerne anbefale Olivers til alle mine hundevenner. Baloo

Hurtig ekspedition

Jeg syntes det var nemt at bestille fra Olivers og der gik lun 2 dage så havde vi vores varer. Der var ovenikøbet lagt et tyggeben i til hunden som ekstra.

Avis d'un client ayant passé commande

Billig og meget bedre hundefoder

Vores hund får weight control, som jeg synes er meget, meget bedre end det vi købte hos vores dyreforretning.
Han kan virkelig godt lide det. Spiser det med velbehag, og vi sparer en hel del penge ved at købe det hos jer.
Det vil vi gøre fremover.

Super

Helt perfekt.

Dårlig levering

Det er på hjemmesiden muligt at skrive hvor pakken kan placeres, jeg skrev "ved døren", og selvom jeg var hjemme med flere biler i indkørslen blev der ikke banket på eller noget og pakken blev sat i indkørslen ved en bil og 10 m. fra døren. Utrolig ringe levering.

Hej Dannie,
Tak for den feedback.
Jeg taler straks med vores transportselskab, for det er naturligvis ikke godt nok.
Jeg beklager mange gange den uheldige levering, og håber vi kan gøre det bedre næste gang.
Ha´ en god dag.
Hilsen OLIVER´S

Avis d'un client ayant passé commande

Der var god vejledning på hjemmesiden. Det gjorde det nemt at vælge den rigtige hundemad. Hurtig levering til døren.

Avis d'un client ayant passé commande

Superbehandling af ordren og hurtig levering.

Dejlig nem hjemmeside og rigtig god service, dejligt der altid er en overraskelse med til hunden, Superdejlig at de ved forsinkelser giver besked med godbidder og andet godt til hunden.

Super god service!

God produkter for hund, stor udvalg og hurtig levering :)
Jeg er meget tilfreds :)

Avis d'un client ayant passé commande

Super gode produkter og fin service

Olivers produkter er lækre - selv indpakningen er lækker. Min hund elsker godbidderne, og jeg synes altid der er meget fin service.

Det er fint

Effektivt at det ankommer senest 2 dage efter bestilling.
Det være dejligt, hvis udvalget af udstyr (legetøj mm.) havde været lidt bredere.
Fint sortiment af smagsvarianter.

bare perfekt

der er kun roser at sige omkring dette firma

Flot og hurtig service

Man bestiller og får leveret 2 dage senere. Altid med ekstra godbidder. Hjælp og vejledning ved telefon fungere perfekt og effektivt.