We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Naturebaby

Naturebaby Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Naturebaby et donnez votre propre opinion sur Naturebaby 365
Excellent
9.6 sur 10

365 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (365)
  • Eva
  • 7 Evaluation(s)
  • Acheteur vérifié

Lækre produkter og fantastisk service

Vi har købt bideringe, sutteklud og drikkekop, og alle varer er af virkelig god kvalitet, og vores baby elsker dem! Pakken med varerne blev leveret uden ventetid efter bestilling og med sød personlig hilsen inkluderet.

Top avis Naturebaby

• MT
  • Frederiksværk, DK
  • Acheteur vérifié

Fantastisk webshop og fantastisk service!!

Skønt udvalg af de lækreste produkter. Og servicen er bare helt i top. Jeg fik svar på min mail med det samme, og jeg mener med det samme! Da jeg i en anden forbindelse havde behov for en snak med Mie, var hun så imødekommende og god til at forklare brugen af produkterne.
Og varerne modtog jeg hurtigt. Første gang, jeg bestilte havde jeg varerne to dage efter og anden gang havde jeg dem dagen efter - perfekt!!
Jeg kan i hvert fald helt klart anbefale denne webshop :o))

fin hurtig levering

jeg er tilfreds, fik varerne hurtigt og synes at naturebaby har et godt spændende og inspirerende udvalg af varer indenfor de kategorier som jeg interesserer mig for som småbørnsmor og vuggestue pædagog.

Fin levering - mærkelig evaluering

hej,
Ingen problemer med bestilling på hjemmesiden og leverancen.
Men det er mærkeligt at få en mail, hvor der står kære Fris, når det ikke er mit navn - hvor I beder mig evaluere;^)

Gode produkter, hurtig levering

Jeg var tilfreds med at bestille ting på hjemmesiden. Bortset fra at en enkelt ting ikke var på lager, kunne jeg få det hele, og nemt komme til at bestille varerne. Jeg var overrasket over den hurtige levering, og alt i alt var det en positiv oplevelse at handle med Naturebaby.

• Britt

Perfekt

Hurtig og billig levering med sms service. Alt foregik perfekt, og jeg vil uden tvivl handle der igen

Naturebaby

God betjening og fine fine varer

Lækker webshop med skønne produkter og pålidelig service. Handler der gerne igen.

• Angie
  • Acheteur vérifié

Hurtig og proffesionel håndtering og levering.

Rigtigt god oplevelse af deres service. Der manglede et par bleer, og jeg fik et opkald dagen efter min bestilling for at få det hele på det klare.

Elsker at handle her :o)

Super udvalg af varer der stensikkert ikke indeholder nogle skadelige ting for dit barn. Der er altid noget der frister og så kan jeg få det jeg skal bruge samlet på ét sted. Kombineret med super service og lynhurtig levering, skal denne webshop helt sikkert have 5 stjerner fra mig :o)

fint

varen fin, for lang ventetid på ordren

• Mette
  • 5 Evaluation(s)
  • Acheteur vérifié

Gode varer og hurtig betjening ;)

Fandt lige de der par ting jeg stod og manglede. Fik en hurtig og personlig betjening på trods af "distancen" i at købe på nettet ;)

Perfekt

Fine varer og hurtig levering. Tak for en god webshop.

Naturebaby

gode varer og hurtig levering

meget hjælpsom rådgivning via mail inden købet :)

Perfekt...

Dejlig overskuelig hjemmeside med lækre produkter. Billig fragt. Hurtig levering og supervenlig service pr telefon. Kan ikke blive bedre :-)

• Bianca

super hurtig levering

Virkelig gode produkter og super hurtig levering

Naturebaby

Hurtig levering og god service

Jeg er meget tilfreds med både serviceniveauet og kvaliteten på de varer jeg har købt hos je.

• Helena
  • Acheteur vérifié

Upåklagelig service og fine varer

Vil gerne handle hos dem igen.

• Tina

Helt i top!

Produkter af høj og sikker kvalitet! Super service og dejlig overskuelig hjemmeside med masser af info om produkterne. Har handlet der 2 gange, og vil bestemt gøre det fremover.
Kan absolut anbefales!

• Asger
  • 10 Evaluation(s)
  • Acheteur vérifié

Ikke billigst - men det virkede

Fandt hurtigt hvad jeg ledte efter - sammenlignede med andre webshops og fandt varerne billigere et andet sted. Valgte dog Naturebaby, da den anden webshop ikke oplyste om fragt og alligevel lagde det på!

• Sanne

super

god service

• Mia
  • 4 Evaluation(s)

Vil handle her igen

Super hurtige, bestilte fredag og modtog mandag! Lækre produkter som lever fuldt op til foto og beskrivelse:-) Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her:-)

• Helle
  • 3 Evaluation(s)

god og hurtig service

Super lækre varer og hurtig service.

Naturebaby

Fornuftig pris og hurtig levering

Fornuftig pris og hurtig levering - hvad mere kan man som kunde ønske sig? :o)

God og hurtig service

Jeg bestilte fra Naturebaby - som i øvrigt har et rigtig lækkert økologisk udvalg til mor og barn. En rigtig lækker shop med god service og hurtig levering.

Prima

god service og hurtig levering af vare der passer til beskrivelsen. Anbefales

• JR
  • 9 Evaluation(s)

Super!

Nemt, hurtigt, skønne vare!

Dejlig butik

Hurtig handel og levering.
Anbefales.

Hurtigt og nemt

Nemt at finde rundt på hjemmesiden. Hurtig levering og dejligt med små prøver :o)

• Linda
  • 4 Evaluation(s)

god butik!

Hurtig levering, god service, også over telefon! Rigtig god vejledning. Kan klart anbefales

Naturebaby

Det var en effektiv og rigtig fin behandling af ordren.

• Lene
  • Acheteur vérifié

Intet at udsætte på dem, alt var som bestilt

Intet at udsætte på dem, alt var som bestilt og kom 2 dage efter bestillingen.

Har handlet der tidligere, og der har aldrig været problemer

• SR
  • Acheteur vérifié

Lækker vare, hurtig og perfekt levering

Jeg havde bestilt swimsuit til min datter. Jeg fik hvad jeg bestilte og kun 2 dage efter bestilling. Vil helt sikkert købe hos Naturebaby.dk igen.

Hurtig levering!

Jeg bestilte sent tirsdag aften et 'tyggedyr' til min datter, og den lå i postkassen torsdag formiddag. Ingen problemer overhovedet. :-)

• Shorty

Altid perfekt!

Har handlet hos Nature baby flere gange og har aldrig modtaget andet end go' service og lækre vare.
Den varmeste anbefaling herfra;)

Naturebaby

Fint vare udvalgt og hurtig levering :)

Dejlig tilfredsstillende handel, vi er meget tilfredse!

Super

Alt er i orden, levering til tiden, og en lille overraskelse :-)

Anbefalelses værdig!!

Super lækkert varesortiment - udelukkende sunde/økologiske/miljøvenlige produkter. Helt i top!! Der er tydelig markering af varer der ikke var på lager og leveringen - som er billig - kom prompte!! Oven i dét har de den skønneste service med bl.a. video guides. Fx til hvordan man bruger mange deres produkter!!

Den sidste stjerne er også næsten i hus, men der var - efter min mening - temmeligt mange varer der ikke var på lager, og som en lille site note kunne nogle af deres varer findes lidt billigere på andre sites...

Dog alt i alt en rigtig god handleoplevelse, og klart det sted med mest fokus på miljørigtighed!! Jeg vil klart vende tilbage :o)

Naturebaby

God service, nemt at bestille og hurtig levering

Da jeg sku' købe pusleudstyr, havde jeg nogle spørgsmål til kvalitet, størrelse og vedligehold. Med et enkelt opkald fik jeg opklaret mine dem af en meget hjælpsom ansat.
MIt køb ankom dagen efter bestilling, og jeg er meget tilfreds med det hele.

Sådan skal det gøres

Jeg har købt virkelig meget her, og kan varmt anbefale andre at købe hos naturebaby. Rigtig god vejledning og lækre produkter.

• Sanne
  • 6 Evaluation(s)

nemt og hurtigt

nemt at bestille. hurtig levering.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer