We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Multimediaworld

Multimediaworld Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Multimediaworld et donnez votre propre opinion sur Multimediaworld 1046

Multimediaworld was closed by the owner on mercredi 1 juillet 2009

• Evaluation(s) (1 046)

5 stjerner!!

Super. Hurtig levering, varen er fin, og prisen var billig. Fuldt ud tilfreds.

Top avis Multimediaworld

God levering - god service - god information

Jeg synes, at leveringen, service og informationen var rigtig god, fordi I var ærlige.

I skrev på siden, at I ikke havde havde produktet men kunne bestille det.
Det gjorde I, og jeg var hele tiden informeret.

For mange firmaer kan levere ALT .... lige indtil man rent faktisk bestiller det - så er det ikke på lager, leverandøren kan ikke ...osv osv osv
Ærlighed er en god ting!

• Basse
  • Brønshøj, DK

Fin leveringstid

Dog var varen meget støvet ...

En god service

Hurtig levering og et godt produkt, tak for hjælpen

V.H.
Ole Seyler

Fejlfrit forløb

God service og information samt den bedste pris og mulighed for afhentning i forretningen. Bare perfekt

hurtig levering

Kanon arbejde!!!

Jeg bestilte varen kl. 12.30 og havde den i hånden dagen efter kl. 18.00!!!!!

Multimediaworld

Stabil og god information.

God information om levering og varer var leveret indenfor den aftalte tid.

Dårlig info / udlevering

1. Min ene vare kommer på lager. Den vælger jeg at hente men får at vide at så bliver resten af min ordre slettet og jeg skal indgive en ny ordre på trods af at der står i ordrebekræftelse at mine varer godt kan hentes en efter en såfrem de er på lager.

2. Udlevering i forretning fungerer meget amatøragtigt. Mens jeg står og venter på mine ting kan man høre 2 ansatte stå og småsnakke i baggrunden. I mellemtiden kommer der flere kunder ind i vareudleveringen uden at blive hjulpet. Jeg ventede selv 15 min. Pinligt!!

3. Vareudleverings-afdelingen ser ikke særlig indbydende ud. Slidt og snavset. En bøtte maling ville gøre underværker.

Multimediaworld

Went well and delivered fast

OK performance and might be included in future deliveries.

forbløfende hurtig

hurtig reaktion hurtig levering vil varmt anbefale til andre som jeg kender

Multimediaworld

Oplysninger om lagerstatus på web ikke korrekte

Jeg bestilte 3 varer hvoraf de 2 skulle være på lager og den ene kunne skaffes på 1-2 dage. Efter 3 dage fik jeg besked om at den vare der kunne skaffes på 1-2 dage kunne skaffes på 14 dage og at de 2 andre varer derfor ikke var sendt afsted.
Ret irriterende for jeg havde brug for at få leveret varerne hurtigt. Næste gang vil jeg kikke efter en anden leverandør som er mere præcis.

Multimediaworld

Ingen problemer med hverken bestilling, betaling eller levering

Ingen problemer med hverken, bestilling,betaling eller levering.

router

Vi fik det ønskede produkt to dage efter bestilling uden nogen form for problemer. Indtil videre fungerer routeren upåklageligt.

quick service

Hurtig levering selvom varer ikke umiddelbart var på lager

Hurtig og rigtig.

18 timer efter jeg havde bestilt var varen ved min dør også selvom den ikke var på lager. At så postdanmark klokkede i det skal ikke komme virksomheden til skade

professionelt

Ekspeditionen var hurtigt - vi fik produktet dagen efter, at det var bestilt.
Vejledningen var i orden - selv med mit begrænsede kendskab til IT, havde jeg ikke besvær med installetionen.

Multimediaworld

fremragende service og gode produkter

jeg blev behandlet godt og fik ydet en god og hurtig service

God pris - god vare - god hanel

Det hele foregik bare som det skulle...Jeg bestilt varen mandag nat, fik den leveret til døren onsdag - Kunne ikke være bedre...

hurtig håndtering

Hurtig og god kundehåndtering kan kun anbefale dem

super hurtig og fin service ved afhentning

super hurtig og fin service ved afhentning

Køb af fladskærms fjernsyn

Jeg er fuldt ud tilfreds med den service der har været ved køb af fladskærms fjernsyn.......................

fint

Købet forløb uden problemer.

Multimediaworld

fint- bortset fra ventetid og forvirring

Jeg forstår simpelthen ikke konceptet hvor man først står i kø temmelig længe imens dene ene af jeres medarbejdere taler privat i telefon, og når det så endeligt er blevet ens tur bliver man henvist til igen at stå i kø i jeres butik ved siden af!

hurtig

bestilt eftermidag, og varen kom næste formidag
rigtig vare , rigtig pris

Udemærket.

Bestilte sen eftermiddag og levering næste middag. Godt

Hurtigt og glidnings frit

kan ikke være mere tilfreds

• Jens
  • aarhus, DK

fremragende

hurtig levering og billigt

God kundeservice

Da jeg stillede andre krav til forsendelsen, blev det opfattet og udført som værende helt naturligt. Det er kun forretninger, hvor personalet har det nødvendige overskud, der gør det.
axel jørgensen

Ingen problemer

Alt forløb ok. Sagerne kom til tiden, hurtig mail svar om forløb.

Ganske tilfreds

Det var nemt at bestille og jeg fik varen hurtigt. Prisen var også rimelig.

• Allan
  • Herning, DK

Kanon.

Ja så kan det ikke være nemmere at købe online. Jeg bestilte en router en formiddag og dagen efter blev den leveret på min adresse.
Godt med de infomails for status på min bestilling. Det er et firma jeg varmt kan anbefale og vil gøre det til andre - hvis prisen varene er rigtig.

OK!

Varen blev forsinket i forhold til den leveringstid der stod på hjemmesiden, men jeg blev hele tiden opdateret om leveringsstatus og fik den 1 dag før den sidste oplysning de sendte. Alt i alt en god service ved netkøb.

Meget god behandling.

- Det er ikke første gang jeg handler Multimediaworld også denne gang fungerede det fint, varene var der som lovet.

Multimediaworld

MM havde lige det jeg skulle bruge og skaffede det hurtigt!

Jeg skulle bruge nogle større hurtige RAM blokke til en ældre workstation (DDR PC3200 CL2.0) og det kunne Multimedia tilsyneladende. Prisen var også god. Jeg blev orienteret løbende undervejs omleveringstid (super) og varen kom bare endnu hurtigere en lovet. Jeg absolut intet at udsætte på den betjening og vil bruge Multimedia en anden gang igen igen. Tak skal I have.

hurtig levering

Varen blev leveret indenfor 2 dage, alt gik uden problemer

Fin service

Fik tingene til tiden og servicen var fin.

Godt og nemt

Alt gik som det skulle, det var nemt at bestille, der var god information hele vejen, og alt fungerede som det skulle. kan anbefales

Ingen slinger i valsen

Leveringstid og pris stemte overens med det lovede. Jeg har ingen betænkeligheder ved at handle hos MultimediaWorld en anden gang.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer