We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Legebutikken

Legebutikken Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Legebutikken et donnez votre propre opinion sur Legebutikken 195
Excellent
9.5 sur 10

195 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (195)
Legebutikken

Super service og gode produkter

Super god og interesseret vejledning. Lynhurtig levering med små hyggelige overraskelser i pakken. Anbefales - handler der bestem igen.

Top avis Legebutikken

• Mette
  • 5 Evaluation(s)

Perfekt, som altid!

Jeg handler relativt ofte ved legebutikken.dk, de har god kvalitet til gode priser - også når der ikke er udsalg. Men indrømmet, der ryger lidt ekstra med i kurven når der er udsalg :o) Leveringen er upåklagelig, og mit eneste problem med den gratis gaveindpakningsmulighed er, at få min 2 årige til at forstå at gaverne ikke er til ham :o)

• Bente
  • 3 Evaluation(s)

100% tilfreds

Jeg har ikke handlet hos Legebutikken før. Jeg fandt den bare ved at google den vare, jeg var på udkig efter.
Beskrivelsen af varen var helt i orden. Service var i top og leveringen lynhurtig.
I det hele taget en god oplevelse

Super service!

Venlig, huritg og gunstig! Tak!

Hurtig betjening

Det gik hurtigt fra bestilling til levering. Varerne var som forventet. Nyttige mails undervejs med tracknummer osv. Rigtig sødt at det blev bemærket at min bestilling var til tvillinger mht. de to små flag :-)

Hurtigt

Fremragende med det samme Track and Trace nummer,
alt fungerede perfekt, nem og let tilgængelig side-

god handel og hurtig service

god handel og hurtig service

• Gitte
  • Acheteur vérifié

Super duper - meget professionelt!

Hurtig levering! Dagen efter jeg bestilte, var pakken ankommet til mit posthus! Super hurtig tilbagemelding (mail) fra Legebutikkens kundeservice, da jeg havde et spørgsmål. Kan KUN anbefale. Meget professionelt firma.

Uovertruffen kundeservice

Legebutikken fuldendte en perfekt 5 års fødselsdag. Jeg kontaktede legebutikken dagen før min datters 5 års fødselsdag. De havde netop det kvalitets løbehjul jeg havde ledt efter. Og efter at have læst de positive anmeldelser på nettet,kontaktede butikken for at høre om mine muligheder for afhentningen og 1/2 time senere stod jeg med løbehjulet i hænderne. Og ikke nok med det. Gaven var pakket flot ind og vedlagt et flag og et kort til en 5 årig pige. Og så fik jeg smidigt den venligste betjening på stedet inkl. Ønsket om en god fødselsdag. Jo tak. Det blev det. Med løbehjulet som prikken over i' et. Tak for en fantastisk service. Mine varmeste anbefalinger. Nils Kristensen.

Super

Rigtig god service. Hurtig levering. kan kun anbefales.
Derudover er der super lækre varer. :-)

• laila

Fantastisk

En god butik, hurtig og uden problemer

Legebutikken

Super legetøjsbutik med fin service

Købte lidt speciel stol til min 1 årige datter, og har fået hurtig og fin service. Butikken havde desuden pakket stolen ind i skøn gavepapir med aber, som gjorde stort indtryk på min datter.

• Hilda

Toppenbra service!

Snabb leverans, bra hemsida och jättebra kundservice!

• Kaja

Som altid perfekt

Har lige købt ny løbecykel fra Puky og som altid en super god oplevelse. Hurtig levering og alt bare som det skal være

Legebutikken

Fantastisk hurtig og god service!

Jeg vil anbefale dem til alle! Det var meget hurtig og venlig betjening, uden nogen form for problemer :o)

Legebutikken

Lidt skuffet over produkterne som jeg bestilt

Jeg bestilt nogle modellervokssæt og former uf fra de små billeder og den kort beskrivelse af produkterne, og det var slet ikke som jeg havde forstillet mig. Jeg har ikke returneret varerne, da min datter havde desværre allerede åbnet emballage ikke helt forsigtigt.
Ellers fik jeg leveret varerne rigtig hurtigt, og var glad for at kunne vælge en "billigere" alternative som levering uden omdeling.

Hej Stephanie,
Tak for din anmeldelse og de 3 stjerner. Jeg er ked af, at du ikke har kontaktet mig direkte om at produkterne ikke levede op til forventningerne. Så havde vi selvfølgelig fundet en løsning på det.
Jeg følger naturligvis op på teksterne og billederne på de produkter, du har bestilt, så andre ikke kommer i samme situation.
Når det er sagt, er jeg utroligt glad for, at du også har positiv kritik af Legebutikken.dk.
Jeg står naturligvis til rådighed både på mail og telefon.

• Lise
  • 9 Evaluation(s)

Hurtig levering

Fik desuden pakket alt ind til gaver gratis!

fantastisk service

Vi havde ledt efter en løbecykel i træ længe og havde også bestilt en fra en anden side. De kunne dog ikke få leveret den så to dage før min drengs fødselsdag ringede jeg til legebutikken om de kunne nå at levere den og vi havde løbecyklendagen efter. Det fandeme god service :-)

Hej Kenneth,
Tak for den flotte anmeldelse og de skønne 5 stjerner. Det sætter jeg rigtig meget pris på. Jeg er kun glad for at kunne hjælpe - I kan jo ikke stå uden gave på jeres søns fødselsdag :-)

Super hurtig

Ingen problemer her.

God service

God service mht til levering af varen. varen incl kort og flag det er ret flot tak for det
anvendelsen af gåcyklen til mit barnebarn netop fyldt 2 år i dag ser jeg glædeligt frem til

• Thomas

Godt

De havde en god service

Fantastisk super service

Min oplevelse og handel hos Legebutikken har været en skøn oplevelse. Jeg fik en fantastisk betjening, da jeg kontaktede legebutikken - her fik jeg service og en god vejledning og fik svar på mine spørgsmål - jeg var ikke spor i tvivl, da jeg afsluttede min samtale og kunne trygt bestille varerne hos legebutikken. Få dage efter havde jeg mine varer i perfekt stand og varerne levede fuldt ud op til forventningerne. Jeg kan varmt anbefale legebutikken.

Hej Susanne
Tusind tak for de flotte ord og 5 stjerner. Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe dig, så du trygt og roligt kunne bestille dine varer.

Fin webshop, fin vare

Kan kun anbefale webshoppen til andre :-)

Legebutikken

God service, gode priser, hurtig levering.

Fik varene pakket gratis ind, da det var til gave, og der var ovenikøbet et flag med :-)

Sådan skal der handles!

Kun gode anbefalinger herfra. Glimrende kommunikation, 100% troværdigt site og såvel betalingsomstændigheder, leverering og selve varen er til fuld tilfredsstillelse.

Legebutikken

Lækre varer og super service

Jeg har har handlet flere gange hos Legebutikken og har været fuldt ud tilfreds - hver gang! Hurtig levering og super god service! Man kan bla. få pakket sine gaver ind, hvilket jeg synes er super - det er hyggeligt og så slipper jeg selv for det :O) Jeg kan VARMT anbefale Legebutikken!

effektiv og fyldestgørende

hurtig leverance og fin hjemmeside

God service

jeg kan anbefale legebutikken, de er hurtige med leveringen

Legebutikken

Fantastisk udvalg af lækre produkter og hurtig betjening

Der var et stort udvalg af lækre produkter at vælge imellem. Det var overskueligt at se hvordan betjeningen skulle forgå og bestillingen var hurtigt leveret.

supergod kundeservice

efter forgæves at have søgt en bestemt cykel i mange butikker, fandt vi den hos legebutikken, men ville være sikker på den var på lager inden vi bestilte, så selvom det var langt efter lukketid, gik der kun et par timer før der kom svar tilbage fra butikken. Sjælden har jeg oplevet mage til venlighed og kundeservice fra en online butik som her, og jeg anbefaler varmt denne butik til andre.

• Pia
  • 3 Evaluation(s)

Fuldstændig perfekt

Lynhurtig levering, varen kom dagen efter bestilling, rigtig flot indpakning endda medfølgende kort. Jeg er imponeret, perfekt vare.

• Bente

Lækkert, Hurtigt & Brugervenligt

Jeg gik ind på siden, da jeg skulle finde ideer til en dåbsgave.
Efter ca 5 min havde jeg bestilt gaven - så nemt gik det altså!

Leveringen var super hurtig - og da det var med postdanmark kunne jeg vælge at få det leveret i min døgnboks, så jeg sparede lidt penge på forsendelsen.

Varen var pakket forsvarligt ind, og der var ikke en skramme da den nåede frem.

Legebutikken

Ingen dikkedarer! Og kvalitet i top

Hjemmesiden er overskuelig og nem at gå til, og god inddeling både i kategorier af legetøj, men også alder. Billederne er i god størrelse, så man hurtigt kan se om det har interesse.

Super hurtig levering og det var godt pakket ind.

Lækker legetøj i god kvalitet, kan anbefales!

Legebutikken

Jeg vil anbefale legebutikken.dk til alle!

Jeg bestilte en Puky XL løbecykel med diverse tilbehør torsdag morgen. Det blev leveret på mit arbejde dagen efter. Det var flot pakket ind og der lå et fødselsdagskort ved.

Vores datter blev vildt glad for cyklen.

Tusind tak for den bedste service!

Legebutikken

Super god behandling og betjening

Har fået en virkelig god behandling og betjening . Det er ikke sidste gang jeg handler der . Hurtig levering og super flot indpakning . Kan anbefales . Vil helt sikkert anbefale til andre . Og så har butikken en masse spændende legetøj .

• Lotte

Hurtig og stabil levering

Helt igennem et sted der er trygt at handle

Legebutikken

godt nemt og hurtig levering

Det er nemt at handle hos Legebutikken, det er dog lidt ærgerligt at den skål jeg købte, så meget større ud på billedet end den er i virkeligheden. Jeg kunne godt finde på at handle hos Legebutikken igen.

Hej Annalise
Tak for din flotte anmeldelse og de 4 stjerner.
Ja billeder kan desværre snyde en del på nettet, - det er også derfor jeg gør alt hvad jeg kan for at få beskrivelsen af varen så udførlig som muligt. Jeg er selvfølgelig ked af, hvis det ikke har fremgået af varebeskrivelsen, at skålen er 12 cm.
Jeg er glad for, at du trods skålens størrelse fortsat vil handle i Legebutikken.dk :-)

• Stine

Overskuelig side. Hurtig levering

Fandt nemt hvad jeg skulle bruge, fint udvalg. Nem og hurtig levering

• Bjørn

Helt som forventet

Sådan skal en web-butik fungere.

Legebutikken

God service og hurtig levering

Allerede dagen efter jeg bestilte varen, fik jeg mail om at varen var sendt. Jeg er meget tilfreds.

Hej Catharina,
Tak for din flotte anmeldelse og de fine 4 stjerner. Jeg er så glad for, at I er tilfredse med pakken.
Legebutikken.dk

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer