We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Kauf

Kauf Logo
Ce que disent les clients: »O fi bun magazinul, dar are fff...« »Foarte profi, cumpar de la ei...« »Un magazin extraordinar ! Mai...« 12
Mauvais
3.2 sur 10

12 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (12)

Top avis Kauf

Kauf

Nu va complicati cu ei

Am comandat, m-au sunat.. si mi s-a spus ca la un anumit produs nu exista culoarea comandata dar va fi o nuanta apropiata. Am zis ok! Ieri am ridicat comanda si mi-au cerut cu 30 lei mai mult. Mi-am dat seama cand am ajuns acasa si le-am scris: "Banuiesc ca a fost o greseala asa ca va rog sa emiteti un voucher pentru diferenta de pret"
Astazi ma suna o tipa de la ei si imi explica ca de fapt eu am fost anuntat si nu-mi mai amintesc, dar ca mi-au trimis si un mail desi probabil a intrat in spam (banuieste ea). I-am zis ca am filtrele de spam dezactivate si nu mi-a zis nimeni de pret. Ghici ce raspunde: "Imi pare rau.. asta e situatia.. colegul este langa mine si confirma ca v-a amuntat. N-am ce sa fac"

Alte probleme:
- Descriere produs: Husa compatibila cu Ipad si minilaptopuri. Gresit! Intra vre-o 5 Ipad-uri in ea. Deci acum am si o husa care a costat aproape dublu dar este inutila. Multumesc!
- Am putut ridicat produsele dupa 4 zile de la comanda. Pe site nu exista informatii despre stoc, asa ca.. comanzi ca fraieru luni si te suna sa te intrebe "vineri e ok, ca nu stim daca reuseste colegu' sa le aduca pana atunci?".
- Desi introduci datele de facturare cand iti creezi contul pe site, operatorul sustine ca nu le-ai introdus si trebuie sa i le mai dai odata. Chiar si acum le vad pe site cand ma loghez!!! Ce faceati daca nu le stiam pe de rost?!

Kauf

Recomand cu incredere!!!

Am comandat in data de 17.02.2010 un aspirator Samsung. Comanda a fost luata cu promptitudine de catre un domn foarte amabil care mi-a adus la cunostinta ca aparatul poate fi livrat a doua zi dupa-amiaza. A doua zi am fost sunat si mi s-a comunicat ora de livrare, care a fost corecta. Curierul a fost un domn in varsta foarte politicos si amabil, pe numele sau Toma. Aparatul era sigilat, impecabil. Nota 10 din partea mea. Sigur voi mai cumpara de la ei. Tineti-o tot asa.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer