[REPLY]
Dejlig overskuelig hjemmeside, hvor det man søger er let at finde og bestille.
Ja her er der kun roser, bestilte en vare via nettet og betalte, ligeså hurtigt modtog jeg en forsvarlig inpakket sendig hvor alt var som det skulle være - så takker mange gange for god handel og god service.
Jeg bestiller 2 ting og får bekræftelse og senere at varerne er afsendt.
Jeg modtager dog kun1 ting og får ved levering besked om at den anden vare er udsolgt - ingen mellembesked eller spørgsmål om jeg vil nøjes med den ene vare.
Endvidre tager i forkert pris da i lægger moms til beløbet som allerede er inkl moms. Jeg har sendt mail om dette men ikke fået svar. endvidere beregner i moms af porto? vel ikke korrek?
Udemærket site uden irritations momenter. Hurtig levering, dag til dag. Dog virkede telefon passeren lettere irriteret da jeg snakkede med ham.
Jeg ønsker fremover at tage jeres tilbud med i mine handler.
Hej
Jeg bestilte nogle varer på nettet hos Iversen-Import, fik hurtig respons og to dage efter havde jeg varerne, jeg har kun plus at sige om firmaet.
God kommunikation, levering til aftalt tid og stor hjælpsomhed når man ber om gode råd.
Bestilte mit våbenskab lørdag og fik det tirsdag middag. Det syntes jeg ikke kan blive bedre en det.
Hele købet gik lige efter bogen, alt fungerede og varen kom til tiden
Handler gerne hos jer igen. Fem stjerner hvis det havde været fragtfrit :-).
Leveringen kom den dag, de var lovet. Chaufføren var meget fåmælt, så jeg blev aldrig klar over, om han kunne dansk!
Desværre har jeg været så uheldig at der blev leveret en forkert vare, selv om firmaet er kontaktet, har jeg ikke hørt hvad man vil gøre ved det......
2 dag havede jeg min vare det var lyn hurtigt, og jeg har rigtigt meget glæde af den + Så var den også 50% billiger end i andre butikker :-) Venlig Hilsen Benjamin løwe
havde ingen problemer og vidste hvad jeg skulle have.
så kan varmt anbefale net handel med jagtudstyr.
Hurtigt svar på spørgsmål (uden for åbningstid) og efterfølgende knaldhamrende hurtig levering.
Alt fra netordre til varens ankomst gik helt perfekt.
Varen kom dagen efter den var ordret.
Jeg bestiller buejagtudstyr og har kun haft en gang hvor der har været forsinkelse på to dage efter forventet levering. Jeg anbefaler alle at handle i deres netbutik.
Siden virker fint og jeg har modtaget det jeg forventet
God kommunikation og papirgang. Gode varer/mærker på hylden. Fornuftige priser.
Bestilte varer via web shop, trods modtagen mail, at nu er varene afsendt og får endda en mail hvor jeg kan tracke varene er det stadig efter en uge ikke afsendt. jeg kontakter butikken og får af vide det stadig ligger i butikken pga lager status.
Jeg ville meget gerne ha haft en mail eller opringning hvori man forklarer at lager status ikke har passet, om der er en erstatning som kan bruges.
Let overskuelig hjemmeside og hele handelsforløbet virker perfekt.
Bestilte et par støvler, disse var desværre udsolgt i min størrelse. Blev ringet op og tilbudt et tilsvarende par til samme pris. Desværre var de først tilsendte støvler for små. Men intet problem, de blev straks ombyttet.
Jeg kan varmt andbefale denne virksomhed
Her kan man roligt handle, de levere til tiden,det er ikke sidste gang vi har handlet her.
Der var ingen problemer med leveringen, der gik hurtigt og smertefrit. Blev behageligt overrasket da jeg fandt min pakke i postkassen, da jeg før har haft problemer med at få mine pakker hvis jeg ikke er hjemme.
Jeg fik mine varer dagen efter de blev bestilt, så det kan ikke gøres bedre
Hurtig levering,ingen problemer.
...fordi forsendelsen er dårlig og man har intet alternativ, hvis man ikke er hjemme til modtagelse af varen. Jeg skulle indskyde riflen og forsendelsen er endnu ikke fremme efter flere dage på vejen, dog forsøgt leveret .... jeg ringede også til pakkefirmaet - uden resultat. Kan kun anbefale firmaet at bruge Post Danmark, til private - her kunne jeg som alternativ gå på posthuset efter pakken og få den rettidlig leveret.!!!
- Som kunde er dette en meget dårlig oplevelse. !!!
godt bredt udvalg til rimelige priser, men en uges leveringstid er lige i overkanten
Godt udvalg, rimelig god hjemmeside og meget hurtig levering.
Returnering/bytning af varer kunne forbedres.
Nemt at finde telefonnummer og tale med folk i butikken hvis der er spørgsmål
Våbenskab bestilt før kl 15, leveret næste formiddag.
Behøver jeg skrive mere
Jeg fik rigtig god betjening og da der var nogle ting som de ikke havde på lager ringede de straks og vi fik det hurtigt klaret - 5 stjerner... MEN jeg har aldrig fået en så dårlig transport af mine bestilte varer som jeg fik af dpd (det transport firma de bruger) - -5 stjerner( minus 5).
De får 4 stjerner da de burde vælge et andet courier firma... STRAKS!
Det har været en god oplevelse, at nethandle hos Jer - ved videre køb - kommer jeg tilbage!
MVH
Preben Jensen
Hurtig og effektiv service og behandling.
Overskueligt hjemmeside.
Billige priser
Billig fragt incl god service
Alt i alt en rigtigt god oplevelse at handle med dem
Jeg er vant til at handle på nettet, og i den forbindelse også vant til lidt af hvert. Jeg har foreløbig kun handlet med Iversen een gang, men det blir ikke den sidste. Hjemmesiden er præcis og overskuelig, og leveringen lynhurtig. Det er bare helt som det skal være.
Der var ikke noget at klage over !!!! fint service