We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Hosmormor

Hosmormor Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Hosmormor et donnez votre propre opinion sur Hosmormor 27
Excellent
9.1 sur 10

27 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (27)

God kundeservice!

Mødte dem på messe første gang hvor jeg købte en del.
Efterfølgende bestilte på deres hjemmeside og da de ikke havde den efterspurgte størrelse kontaktede de mig pr. tlf.

Var positiv og glad da jeg modtog varerne, de lever op til forventningen, god kvalitet.

Giver dem 4 stjerner kun pga. jeg ville ønske at varerne blev sendt hurtigere.

Gabriella

Top avis Hosmormor

Super fin service

Rigtig god netbutik, hvor jeg har købt børnetøj. Super fin service - blev ringet op, da den bestilte varer ikke var i størrelsen, så vi fandt sammen ud af, hvad jeg i stedet kunne vælge.

Hosmormor

SUPER service og fint udvalg

Altid hurtig levering og et par karameller i pakken gør det lidt mere " personligt" :). Godt udvalg og super meget nedsat under udsalg :)

Fantastisk hjemmeside

Hosmormor.dk er en af de bedste hjemmesider med tøj til børn. De har et stort udvalg - ind imellem også med gode rabatter. De har en fantastisk service og er utrolig søde og hjælpsomme. Jeg kan kun anbefale dem til alle der ønsker at handle sejt tøj til deres børn.

Hosmormor

Helt fantastisk service igen igen igen!!!!

Rigtig lækker shop med et godt udvalg til helt rigtige priser.
-Og et helt fantastisk personale, der altid yder meget mere end man forventer.
Er aldrig blevet skuffet når jeg har handlet hosmormor.dk og kan helt klart kun give shoppen mine bedste anbefalinger.
De får et stooooort 5-tal af mig:-)

• TMB
  • TMB
  • Horsens,
  • 60 Evaluation(s)

Perfekt

Super service, får mere end forventet, ville ønske jeg havde opdaget denne webshop noget før.
Kommer helt sikkert igen.

Hosmormor

Der handler jeg helt sikkert igen

Overskuelig hjemmeside, lyn-hurtig levering og super gode priser ved udsalg. Hvad mere kan man ønske sig ved en handel? Jeg har handlet ved hosmormor.dk flere gange og jeg vender helt sikkert tilbage!

• Ida
  • Ida
  • Virum, DK
  • 11 Evaluation(s)

Fin butik

Jeg bestilte under udsalget og modtag relativt hurtigt mine varer. Fint pakket ind. Der var også en lille håndfuld karameller og et sæt gratis børnestrømper :-)

Suveræn kundeservice

Jeg bestiller en masse under udsalget. Det viser sig at den ene ting udsolgt så de ringer mig op og tilbyder end anden og bedre vare. Tingene sendt indenfor rimelig tid. Kan kun anbefale siden.

• degn
  • varde , DK
  • 2 Evaluation(s)

Super duper service!

Har bestilt en del varer her under januar udsalget.
Super hurtig levering og ved kontakt til Janne efterfølgende fordi der har sneget sig en forkert størrelse ind på en af bluserne er der bare den bedste service man overhovedet kan forestille sig :) :) :)
Stor anbefaling herfra :)

Hosmormor

Super service, shoppen kunne desværre ikke levere de Hummel støvler jeg havde bestilt, men blev ringet op, og sammen fandt vi et par andre støvler, som er meget flottere end de oprindelig bestilte. Super service over telefonen, ikke sidste gang vi handler her.
Da pakken kom, og børnene pakkede den op, var der endda lidt sødt til dem også ;-)

Den bedste service

Jeg har flere gange handlet her, og hver gang fået en god og hurtig service. To dage inden jul går lynlåsen i sønnikes 2 måneder gl. jakke. Jeg taler med Janne, som sender en ny, dog større jakke, som jeg er informeret om. Den er der d. 23 dec. Desværre er den for stor.Lige efter jul aftaler vi, at jeg kan få en anden jakke i den rigtige str. Jeg returnerer de andre, men har allerede den nye dagen efter...alt dette uden beregning. Her får man altid en service ud over det almindelige. Jeg handler helt sikkert her igen og igen.
Fantastisk.

Fantastisk service

Bestilte en Hummel vinterjakke klokken 14.47, lidt over tre fik jeg en mail om, at varen var afsendt. Den ankom dagen efter og i pakken var også fine hummel strømper.

imponerende

Jeg handler ofte hosmormor.dk og bliver lige imponeret hver gang.

Altid hurtig levering tror det er den webshop der kan leverer hurtigst indenfor kategorien børn, selvom man bestiller sent eftermiddag skal man ikke blive overrasket hvis pakken allerede er der dagen efter

1000 tak for altid god behandling og service

Altid godt...!

Har handlet her flere gange og det er bare super hver gang. Også ved bytte. Hurtig levering også denne gang, selvom under udsalg. Kunne ikke være bedre :-)

Hosmormor

Den bedste service jeg har oplevet på nettet :D

HosMormor.dk er helt sikkert et sted jeg vil handle igen, kan ikke bede om en bedre service, oveni det var der en hyggelig lille overaskelse med i pakken, som gav stor glæde herhjemme :)

Rigtig god service..

Fik min vare dagen efter bestilling. - med en lille overraskelse. Rigtig fin behandling. Kan kun anbefales. =)

(på listen over mine favoritwebshops)

• JTJ
  • Århus, DK
  • 7 Evaluation(s)

super hurtig levering

Har lige købt et par sko, og et sæt tøj hosmormor.dk. Levering kom næste dag - perfekt!.

Hosmormor

Udover alt forventning :-)

Jeg købte en Hummel flyverdragt og fik 20% på den mandag aften kl. 18 og modtog den tirsdag eftermiddag (fragtfrit) plus Hummel sokker og savlesmæk som jeg ikke havde købt men bare fik - virkelig en fantastisk oplevelse at handle hosmormor.dk

super service

Super sød og god service. Mine varer blev leveret dagen efter bestilling og så var der en gave med til mine piger. En netbutik der helt sikkert kan anbefales.

Hosmormor

Købe et sæt tøj til min søn derinde, og fik super hurtigt pakken og en fin gave med. Intet at klage over :)

Super god service

Det var en stor fornøjelse at handle hos mormor. Skønne varer og en service i top.
Jeg blev kontaktet via telefonen, da en af mine 4 vare var udsolgt. Dagen eftet modtag jeg pakken med de resterende 3 ting, men ikke nok med det, der lå en god gave som gjorde stor lykke. Det kaldes god service.

Hosmormor

Der findes ikke andre net shop med lige så god service

Elsker at handle her ....Får altid den bedste service som man kan få og varen henter vi selv , det er bare så kanon .....Hun har alle de dejlige mærker og især Hummel til børn og nu også lidt katvig .....

Hvis du vil prøve at handle et sted hvor servicen ikke findes bedre så gå ind på hosmormor så mærker du hurtig varme :-)

Hosmormor

Woow her er tale om super service

Så kan den ikke side bedre i skabet! kanon service fedt udvalg dejlige priser levering næste dag og så lige den ekstra lille gave til junior! er ikke i tvivl om hvor jeg køber tøj og sko mere!

Hosmormor

Fremragende service, fint udvalg og gode priser

Jeg har handlet hosmormor.dk et par gange nu. Hver eneste gang er ordren blevet sendt samme dag eller dagen efter, og man får tilsendt tt nummeret, så man selv kan følge ordren. De har er fint udvalg af bl.a. Hummel til børn, og lige nu er der udsalg, hvor varerne er ekstra billige.

• Signe
  • København,
  • 19 Evaluation(s)

Kan kun anbefale denne shop. For det første var det et rigtig godt udsalg med stærkt nedsatte varer. Man blev hele tiden underrettet på email hvad status for pakken var. Leveringen skete fra dag til dag, og så var der en lille ekstra gave med, som bare var så fin!

Alletiders super duper netbutik

En fornøjelse at handle hos Mormor, fin service, god kommunikation, hurtig forsendelse. Og ekstra lille gave til sønnike, som gjorde stor lykke..
Handler bestemt gerne hos Mormor igen :-)
Kh. Tine

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer