We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Herningcentret

Herningcentret Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Herningcentret et donnez votre propre opinion sur Herningcentret 2
Moyen
6.4 sur 10

2 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (2)
Herningcentret

Dejligt sted bortset fra hullerne i gulvet..

Min sønner og jeg var lørdag d. 19 marts 2011 i Herningcenteret. Ved isbaren ville min yngste søn på 3 1/2 år have en is, han gik om bag ved fryseren med is og jeg fulgte efter og så lå jeg på gulvet pga af et stort hul i gulvet. Heldigvis skete der ikke noget alvorligt udover at jeg fik et blåt mærke og lidt ondt i ryggen men hvis jeg ikke havde nået at skubbe til min søn havde jeg landet lige oven på ham. Det er under alt kritik at sådan et hul ikke bliver lavet og især da de piger der stod i isbaren fortalte at Henringcenteret udmærket ved at det er der, men de har bare ikke gidet at lave det.

Herningcentret

.:)

Dejligt center :)

Det er lige blevet bygget større, og har en masse forskellige butikker.. alt fra tøjbutikker til sun set boulevard til expert osv :)
super dejligt center :)

Kan klart anbefale at kigge forbi :)

Est-ce que Herningcentret est votre compagnie?

Des millions d'utilisateurs lisent chaque mois les évaluations sur Trustpilot.

Prenez le contrôle et donnez à vos consommateurs un moyen fiable et sûr de se faire une idée de votre site !

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer