[REPLY]
selv om man kommer til at lukke siden hvor der står at man skal vente på at siden automatisk går væk når man har handlet. så ringer man da bare og spørger om hjælp og får en løsning og dagen efter kom pakken bedre kan det ikke blive. :D
Jeg har købt alt hvad en som skal begynde med hardball skal bruge en fullface maske og et våben.
Da jeg bestilte var der ikke problemer med noget som helst elektronisk og det var meget ligetil.
Jeg fik et mindre problem men det var forudset fra min side og var lidt min egen skyld men det blev løst uden det store fnider og fnader.
jeg havde et spørgsmål til mit våben så jeg ringede ind for at spørge og det var den slags kundeservice jeg ønskede der var overalt ! ingen ventetid/kø og blev hurtigt stillet om til den jeg skulle snakke med og fik det løst på under 5 min.
de var også meget venlige og det føltes ikke som noget de ville have overstået uden det var løst.
har nu været ude og spille med det jeg har købt og er blevet bidt af hardball skal bruge mere udstyr og jeg ved hvor det skal komme fra !
Som Arnold sagde "I will be back"
Rigtig hurtig ekspedition. jeg kunne følge med i hvor min pakke var og den kom efter blot to dage.
det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler i hardballshoppen
Jeg bestilte en ammoboks kl. 11.15. 10 min efter var der faktura. ikke engang et døgn efter var varen fremme. jeg er så imponeret at alle fremtidige køb med garanti vil tilfalde hardballshoppen.
Er utrolig glad for at de har billigs GLS fragt til 45kr og sender dele i brev med lav porto :)
Bedste shop i DK!
Handelshusetaulum.dk der tager kassen for at sende deres varer, selv små stumper :O
har lige i morges bestilt ca. 7-8 ting til min nye uniform og har lige fået at vide den er afsendt så den er her nok i morgen. fik mit gevær dagen efter jeg fik at vide pakken var afsendt :D så lækker hurtig service :D
Da jeg bestilte en russisk gasmaske, havde jeg i tankerne om, at det ville vare mindst en uge inden jeg fik den. Men til min store overraskelse fik jeg den kun 2-3 dage efter. Det er, efter min mening, super hurtigt.
Det er med sikkerhed ikke sidste gang, jeg køber noget over Hadballshoppen!
Jeg havde bestilt en MOLLE Chest Rig og en Mag lomme, sikker og nem betalling, og varen var der 2 dage efter! (Jeg bor i Herning) super hurtigt, og i rigtig god stand ;)
Jeg har efterhånden handlet en del med Hardballshoppen.dk hver gang er en fornøjelse, der er loyalitets rabat og et kæmpe udvalg.
Jeg modtog fornylig en lyddæmper, desværre med to ens sæt forskrugninger af den slags jeg ikke kunne bruge, jeg ringer ind til dem og aftaler de sender en retur mærkat og jeg sender min lyddæmper til dem, det gør jeg og de sender en retur til mig, desværre sender de den til min gamle adresse som på det tidspunkt stod som min primære adresse, en fejl fra min side.
Efter noget tid bliver lyddæmperen sendt tilbage til dem og de ringer mig op og siger de har modtaget den nye lyddæmper, vi får snakket og de sender den til mig samme dag til min nuværende adresse, uden jeg skal betale fragt selvom jeg har lavet fejlen.
Som sagt Hardballshoppen.dk er en super butik som er sikker at handle med !
Jeg har købt en del forskellige ting der, nogle af dem var ikke blevet sendt efter nogle dage. Jeg ringede ind til dem, og efter det sendte han den med det samme.
Ellers er det en rigtig god side med et godt udvalg.
det eneste jeg synes der mangler, er at de ordre der bliver sendt med gls ikke får oplyst et track nad trace nummer.
Bestilte nogle småting. De blev leveret hurtigt og forsvarligt.
Hjemmesiden er lidt elendig at finde ud af, og den ser lidt amatør agtig ud.
jeg er godt tilfreds med leverings tider og service ydelser, jeg kan sgu godt give alle 5 stjerner, har ikke haft problemer endnu med hjemme siden
hardballshoppen er nogen man virkelig kan stole på hurtig levering og ingen problemer de fortjener sgu alle stjerner:-D
Varen passet til beskrivelsen og der var god mail kontakt om hvor langt orderen var.
Jeg handlede hos Hardballshoppen og fik min varer lynhurtigt! Jeg havde lavet en fejl på min ordre, men ringede og fik den ændret. Dette var absolut intet problem, selvom pakken var pakket og var klar til afhentning af leveringsselskabet. God kundeservice og en lynhurtig levering er alt hvad jeg har brug for og det får man virkelig her!
Enkel bestilling og hurtig levering. Sådan !
Hjemmesiden ikke den allermest overskuelige, og så er jeg kræsen med at uddele 5 stjerne første gang, jeg handler.
Nu er det anden gang jeg har bestilt noget på Hardballshoppen.dk og begge gange er tingene kommet til den tid de lover.
jeg foreslår heltklart Hardballshoppen, til alle hardballfans. Det er billigt og det er hurtigt:)
Jeg havde spurgt ind til et af deres produkter og jeg fik en email samme dag.
Jeg bestilte nogle ting en søndag og fik tingene tirsdag så super service og levering.
Havde bestilt et par elefanthuer til en god gammel slags bankheist (jk, bare et helt alm. røveri :) )
De kom 2 dage efter(bestilte om aftenen) via GLS ved Blockbuster som aftalt.
De var godt pakket ind (selvom det nok ikke gjorde meget forskel :)).
Prisen på huerne var den bedste, dog leveringen en anelse dyr i min mening, men den samlede pris var alligevel bedre end andre steder.
når jeg bestiller går der maks 3 dage før jeg modtager mit produkt. det er skønt, hurtigt, og det kører bare..
Købte min pistol den ene dag, fik den dagen efter! Super kvalitet, hurtig og sikker betaling! Det er bare dejligt:-)
super god oplevelse, pakke klar til afhentning 2 dage efter bestilling.
Jeg har handlet på siden nogle gange, og kan kun sige jeg er 100% tilfreds.
+ Super hurtig ekspedition.
+ Overskuelig side.
+ Bredt udvalg.
+ Rimelige priser.
+ GLS Pakkeshop.
Fik ikke lige geværet til at virke med det samme ,
ringede ind , og 2 min. efter kørte det bare !!!.
manglede en stump ringer op til kirsten hun finder stumpen laver prisen sender varen og varen modtages indenfor et døgn med posten det blir ikke bedre end det
Super service hurtig levering og et stort udvalg til gode priser så kan det ikke blive bedre. Jeg har kun gode oplevelser med Hardball shoppen
Jeg har nu flere gange handlet hos hardballshoppen. Og alle gangene har det bare fungere perfekt. Ganske fornuftigt udvalg, OK priser, fejlfri bestilling, betaling og levering. Sådan!
Den sidste stjerne kommer når priserne bliver fantastiske...
Hardballshoppen er virkelig den bedste og mest pålidelige hardball forretning, som jeg har handlet med. Ens bestilling ankommer til tiden, priserne er godt tilpasset og deres udvalg af udstyr er større, og dermed mere tilfredsstillende.
Endnu en gang tak for god handel.
Jeg skrev for nogle dage nogle rigtig pæne ord om Hardballshoppen - Jeg roste konceptet og deres gode information og jeg skrev at jeg havde været godt tilfreds o.s.v.
Men Ak Ak j- jeg advarede også andre om at Indehaveren bliver sur når der er reklamation og at det kan blive dyrt at sende våben til reparation.
Og så svarer han sandelig og beskylder mig for dit og dat - Jeg prutter og jeg skulle lyve o.s.v.
Ja - han bliver let sur når det går ham imod .
Jeg tror da vi skal til at lede efter en ny leverandør. Vi har da købt så sent som denne uge og det plejer jo at gå godt. Og skulle der være et problem -- så ved vi da at det er vor egen skyld
- For Hardbaalshoppen har altid ret.
Hardballshoppen prøver på alle måder at yde vores kunder den bedste service.
Vi kan kun sige, at man skal lade være med at sende sit gevær, som man selv har ødelagt ved at stikke en skruetrækker ind i gearboksens vitale dele.
Kunden ringer til os og ikke kan forstå, at han selv skal betale. (på trods af at han indrømmer, at han selv har ødelagt våbnet.)
Han påstår også, at han har skrevet, at geværet ikke skulle laves, hvis det ikke var dækket af garantien. Som det kan ses i nedenstående mail, så skriver Lars. (Vi håber at I kan lave vort våben. Kan den ikke laves og er der garantidækning, vil vi spørge jer)
Da kunden ringer tredje gang og prøver at prutte om prisen på reparationen, kan det godt være at min tålmodighed slap op.
Som det kan ses herover, påstår han, at geværet er (1/2 år gammelt), det passer dog ikke. Som det kan ses i nedenstående mail er geværet købt i marts sidste år.
Herunder er vedhæftet brev fra Lars Telling Denning.
Kære Hardballshop.
Vore Hardball-team her på Helgenæs har efterhånden fået mange fine våben fra jer.
Desværre har denne FAMAS givet os nogle problemer.
Vi fik den Marts sidste år. Den fungerede de første 2 krige. (i alt 12 timer)
Efterfølgende havde vi betydelige problemer med tilstopning af løb med kugler.
Pludselig vil våbenet ej heller køre elektrisk.
Vi har prøvet med batterier af samme slags, så vi tror at problemet stammer fra selve våbnet.
Vi har haft FAMASen liggende nogle måneder hvor vi ikke har været aktive med krig.
VI håber at I har en løsning på problemet, og vi håber at der vil være noget garanti der kan træde ind.
Vi håber at I kan lave vort våben. Kan den ikke laves og er der garantidækning, vil vi spørge jer, om I vil foreslå, at vi smider lidt penge oveni, og får et bedre våben. Er problemerne med tilstoppet løb en konsekvens af, at vi har købt for billigt?
Havde bestilt en masse vare og de var ved og blive sendt og men skulle bestille flere vare og de fik det hele sendt af sted samlet og var hos mig dagen efter..
super service...
Kanon service!! Mere behøves der vist ikke blive sagt:-)
Jamen det spillede max !...de bestilte effekter dukkede op et par dage senere og god kommunikation i forhold til status på afsendelse osv...handler snart igen ! :o) - Rene´ Petersen.
For lang leveringstid og så det at man ikke for den. rabat på 50 automatiskmen skal bede om den.
Vi har henvendt os til kunden telefonisk. Han indrømmer at 2 dages leveringstid ikke er for lang tid og at det overholder hvad vi lover. Han klager ligeledes over at han ikke har fået rabat, hvilket vi havde givet ham, men det var ham der ikke havde set rabatten på sin faktura. Da vi talte med ham i telefonen lovede han og gå ind og ændre sin anmeldelse, så den svarrede til den dervice vi havde ydet. Kunden kunne ikke finde ud af hvordan han skulle rette og skrev derfor kun denne kommentar: Glem det, alt iorden, skal bare lige læse HELE min faktura
God butik der behandler deres kunder med respekt og som voksne individer. De har fortjent al respekt tilbage igen.
Endnu en super expidition. Bestilt onsdag leveret med gls fredag.
Og dejlig med løbende oplysninger omkring ordren hele tiden.
Yo,
i bought an ak74 and some stuff for it, i wait ONE WEEK to get my package, i will no explain all these fails on the way they did, but when i get my gun, it comes with broke stock, i send them email with pic 3 days ago and i ask what can i do now, they didnt answer, dunno whats wrong with this shop.
i will never buy anything more from them.
Det er korrekt at kunden har bestilt en AK74 og noget tilbehør den 14/2. Vi skriver en mail den for at få bekræftet ordren og kunden ringer den 17/2 og bekræfter leveringen. Varen afsendes samme dag.
Han skriver herinde at kolben var knækket ved ankomsten og at han har sendt mails med billeder. Vi har ikke modtaget nogen mails og vi har derfor, da vi så denne anmeldelse, sendt mail til kunden straks efter. Kunden har ikke svaret tilbage på vores mail. Vi har ikke mulighed for at ringe til kunden, da hans telefonnummer er ugyldigt. Telefonnummer 11111111