[REPLY]
I er bare ikke til at komme i kontakt med på telefon det er simpelthen noget lort-
Jeg oplever min hastighed som lavere med de 20 Mbit jeg har fået hos Fullrate fremfor de 12 Mbit jeg havde før.
Jeg blev lovet, at sikkerhedspakken ville stoppe pop up vinduer, det gør den ikke.
Aldrig har jeg oplevede noget så ustabilt og elendigt.
Er dagligt nød til at genstarte router da den eller går ned og alt der køre over wifi holder op med at virke.
Tidligere var jeg kunde hos TDC mobil, som leverede en næsten perfekt netværkskvalitet. I dag er jeg kunde hos Fullrate, som anvender TDC's mobilnet, men oplever desværre fra tid til anden en ringe netværkskvalitet, i øvrigt på trods af altid at være bosat i København... - Prisen til forskel er alligevel ganske bemærkelsesværdig!
har ikke haft nogle problemer kører som jeg nu kunne ønske mig. så det er jo som det skal :)
Forholdene jeg beskriver er dagtimerne.
Eksempel: På et forløb på 7 dage. 4 dage ud af de 7 køre internettet som det skal, dog ikke den lovede hastighed (Så vidt jeg husker gik der en lov i kraft den 1 marts at firmaerne ikke må skrive fx. "Op til" 21/1 mbit Download)
Og de sidste 3 dage er internettet meget ustabilt. den ene weekend målte jeg internettet til en download på 1.5 mbit
Jeg syntes selv jeg er gavmild når jeg skriver at det køre okay 4 dage ud af 7
Men det er ikke det jeg er utilfreds med. jeg kan godt leve med en forbindelse der kun er 10 mbit download selv om jeg betaler for en på 21/1 mbit.
Forudsat den bare er stabil, os om natten hvor langt de fleste ikke er på nettet.
Om natten er internettet noget andet der bliver det lige en tand værre.
Jeg vil selvfølgelig ikke bare skrive her før jeg har snakket med Fullrate om problemet.
De sagde at de kunne se at internettet kørte som det skulle. jeg fik os en mail med et link hvor jeg kunne tjekke min hastighed og stabilitet. men deres link stemte ikke over ens med de mange andre forskellige hastigheds tests der på nettet. og medarbejderen kunne ikke være mere ligeglad én han var.
Jeg har stadig 4-5 måneders binding -.- Jeg tæller dagene til jeg ingen binding har mere.
Så jeg vil ikke anbefale Fullrate til nogen...
Anton Holte a trouvé cet avis utile
Jeg har bestilt bredbånd hos Fullrate, og får af vide at det vil virke pr. 16.05.2013 senest kl 17 (tekniker skal ud til centralen først). Da jeg ser at teknikkeren er dér allerede kl 11 om formiddagen går jeg fortrøstningsfuld over og forsøger at sætte modemmet op - men det virker ikke. Jeg prøver igen flere gange i løbet af dagen uden held. Jeg ringer ind til support, som siger de intet kan gøre fordi teknikkeren ikke har klarmeldt den endnu, og jeg skal prøve efter kl 17 og "ellers må jeg ringe ind igen" - smart, når de jo lukker kl 17 - det gør jeg sælgeren opmærksom på, som siger jeg bare kan ringe lidt i 17.
Jeg forsøger igen lidt over 16, og kan se det stadig ikke virker - der er overhovedet ikke hul igennem på DSL - så jeg ringer ind igen kl 16.26, og her får jeg fat i en supporter (Henrik) der siger at jeg SKAL vente til kl 17, han kan intet foretage inden. Jeg spørger så hvordan jeg skal ringe ind og sige det ikke virker kl 17 - for det ved jeg det ikke vil komme til - når de har lukket, og han siger at jeg bare ringer ind i morgen (altså i dag) også kan han sende en teknikker ud med det samme. Jeg spørger så om han virkelig kan sende en tekniker samme dag som jeg ringer, og han bekræfter JA. Jeg ringer ind igen ca 1655 og siger nu er der altså 5 minutter til, og om de dog ikke kan gøre noget ved det - jeg får at vide at det kan de ikke fordi tdc ikke har klarmeldt linien, men at den nok skal virke i løbet af aftenen, citat "Jeg har arbejdet her i 2,5 år og har aldrig oplevet det ikke virker på den dag vi lover".... Jeg prøver hele aftenen, men kan ikke få det til at virke, så jeg ringer ind i formiddags ca kl 9.30 og får fat i en ny supporter, som tilbyder at bestille en tekniker til i næste uge - jeg fortæller så at jeg er blevet lovet teknikkeren kan komme ud samme dag - det kan ikke passe får jeg at vide, for de kan slet ikke bestille teknikere til samme dag. Jeg siger så at han jo kan se hvem jeg har snakket med hver gang i går, og at jeg har ringet ind 3 gange i går og det er nr 2 gang jeg blev det lovet - han finder så frem til hvilken supporter det er, og jeg beder ham gå over og snakke med denne supporter og finde ud af hvordan supporteren havde tænkt sig at sende en ud samme dag. Det gør han så, og 1 minuts tid efter er han tilbage igen og siger at supporteren absolut ikke mindes at have sagt der kan komme en tekniker ud samme dag, og at supporteren har arbejdet der i flere år, så............. Jeg siger så at det har han altså sagt, og får svaret "ja det er jo ord mod ord", hvortil jeg fortæller at heldigvis bliver alle opkald jo optaget hos dem, så det kan de gå ind og aflytte og se hvem der taler sandt og hvem der lyver....
Alt i alt en meget utilfreds kunde, der generelt kun har oplevet dårlig service hos Fullrate..... Eneste tidspunkt jeg har oplevet god service, var ved en kundeservice medarbejder ved navn Dina.
Så hold jer væk fra det selskab.......
Du kan roligt tegne abonnement hos Fullrate!
Fullrate fungerer uden problemer, jeg er fuldt ud tilfreds.
Jeg synes det er alt for ustabilt og jeg har oplevet fejl på både trådløst netværk, trådet netværk og telefonforbindelse, hvor jeg har været nødt til at slukke for routeren for at få det op at køre igen.
Jeg blev kontaktet af en sælger i en Bauhaus og blev spurgt om jeg ville spare nogle penge,og hvem vil ikke det.Det viste sig at det drejede sig om småpegne ,da jeg har et firma og derfor har 3 tlf. Efterfølgende har jeg fundet ud af at der hvor jeg færdes havde jeg bedre dækning i det gl. selskab. I forbindelse med en henvendelse hvor jeg sad og ventede på at komme igennem til kundeservice 25min.( jeg henvendte mig først til erhvervs-kundeservice hvor jeg fik at vide at jeg hørte til i privat kundeservice ) fandt jeg ud af at dette selskab nok ikke var den bedste løsning for mig og mine medarbejder.
Med Venlig Hilsen Jan Heidemann
Servicen har været god hele vejen, gode svartider, gode servicerende medabejdere, alt ok. Skift fra TDC til Fullrate fungerede som det skulle, var kun uden bredbånd et par timer, så det må siges at være fint.
Lidt ærgerlig over at der ikke kan leveres de fulde 50/10 mbit min arbejdsgiver betaler for, men det er jo ikke Fullrates skyld, det er kobberet i vejen, håber der kommer en rulle fiber forbi en dag.
Har haft store problemer med udfald på bredbånd via TDC, dette har der været intet af siden skift til Fullrate.
Overall fint tilfreds.
Jeg er meget utilfreds med den måde hvorpå jeg blev shanghajet over til Fullrate.
Sælgeren lovede mig, at jeg kunne få præcis det samme abonnement jeg allerede havde hos en anden udbyder, bare billigere. På trods af at have læst alt det med småt (men åbenbart ikke godt nok), fik jeg mig en træls overraskelse: "præcis det samme abonnement" inkluderede tilsyneladende et tilvalg, der koster ekstra (læs: jeg sparede ingen penge ved at skifte selskab). Jeg nægter at betale mere for noget jeg har fået at vide var inkluderet i prisen og har derfor nu intet internet på min smartphone. Jeg vil ikke anbefale det til nogen.
Har ingen problemer med forbindelsen, men betaler via dankort, og har allerede nu d. 8 maj betalt for juni mdr.Det er da hvad man kan beskrive som forudbetalt :(
Jeg fejlmelder pga. problemer med at vi bliver smidt af wireless. Problemet er meget kortvarigt men nok til at man mister forbindelse til VPN mv. Dette sker ikke bare en gang men op til flere gange inden for 1 time. Jeg er lige skiftet fra anden udbyder og skriver til fullrate at her har jeg aldrig haft de problemer, men får bare standard svar tilbage om de ting man skal være opmærksom når man benytter trådløs. Det har jeg jo ligesom taget højde for og da jeg ikke havde disse problemer tidlligere med den forrige udbyder, kan jeg altså ikke bruge dette svar til noget. Vi arbejder meget hjemme så det er til stor gene med disse dropouts på nettet.
Kære Kunde
Vi skriver til dig, da prisen på forbrug på fastnettelefoni justeres.
Grundet prisregulering på fastnettelefoni i markedet, er vi nødsaget til at foretage en justering af vores telefoniprodukter.
Fra den 1. juni 2013, bliver minuttakseringen på opkald foretaget fra fastnet til fastnet, reguleret fra 0,20 kr./min til 0,50
kr./min, hvilket medfører, at prisen på denne del af abonnementet justeres.
Efter 1 mds. kundeforhold "justeres" prisen med 150% .- føj siger jeg bare.
Effektivt hurtigt og professionelt
nemt hurtigt, billigt og søde medearbejdere
Vi kontaktede Fullrate for en erhvervsløsning til vores kontor på 130 kvm med 5 rum. Det var intet problem for Fullrate! -men da vi fik udstyret op at køre viste det sig at deres "bedste" router har en rækkevide på max 10-12 meter og at vi i flere af kontorerne INGEN kontakt havde til nettet!
Vi blev krediteret 1 måneds internet (inden da fik vi så også rykkere på at vi ikke havde indbetalt beløb for brug af internet up front) men har yderligere måttet ud og investere i 2 stk Apple Airports som så er sat i bridge mode på Fullrates "topmodel" af en router for at vi opnår signal i alle rum. Prikken over i´et er, at vi faktureres hver måned for en fast IP adresse, som er nødvendig for at vi kan benytte Apples Airports... !
Uddan jeres salgsteam i objektiv kunderådgivning og indkøb bedre routere end Zyxel kan levere til jer!
Vi overvejer pt at slutte samarbejdet med Fullrate
Hej.
Min forbindelse over wifi mistes ca en gang i timen, og kræver daglig genstart af router.
Og selv når forbindelsen er bedst, er kvaliteteten meget svingende, på trods af signalstyrken er konstant.
Dette var jeg aldrig ude for i de flere år jeg havde min tidligere udbyder, eller før denne ,hvor jeg faktisk også havde fullrate. Vel og mærke på samme addresse.
Odense den 15 5
jeg er rigtig godt tilfreds med jeres
dog vil jeg lige sige at da jeg flyttede over til jer lukkede imin tlf i 4 dage så jeg var nødt til at købe tale tids kort 100 kr men det har været godt lige siden
mvh jørgen
Information og levering var i orden og min forbindelse er upåklagelig.
jeg fik ikke det jeg blev lovet, og ingen fortalte at man skulle betale en måned forud,
Vestjyder sætter pris på troværdighed.
Og jeg er en ældre person af slagsen.
Men kort sagt: Jeg er ikke blevet skuffet hos Fullrate.
Der er klar besked.
Det hele bliver forklaret.
Jeg kan læse det igen på nettet, hvis jeg skulle have glemt det.
Derfor kan jeg anbefale Fullrate.
Jeg er yderst utilfreds med mit køb hos Fullrate. For det første gik der 3 dage fra mit abonnement var aktivt til det virkede, hvilket er yderst utilfredsstillende, da jeg blev LOVET, at jeg blot skulle sætte mit sim-kort i telefonen og det derefter ville virke upåklageligt! For det andet blev jeg lovet at den første måned ville være gratis, men da det blev den første dumpede det første girokort ind på 179 kr. For det tredje fik sælgeren mig overbevist om, at dækningen ville være meget bedre end hvad mit forrige selskab kunne tilbyde, hvilket ikke passer en meter. Er ked af at jeg skiftede fra OiSTER, som har virket upåklageligt de sidste mange år. Fullrate fortjener ikke mine penge, så jeg skifter straks tilbage.
Jeg er midt i den sværeste tid i mit liv, alt hvad der kan gå galt er gået galt.
Alvorlig sygdom x flere i den nærmeste familie, arbejdsløshed samt en lang række andre tragedier, der i den grad har drænet mig og min familie for energi...
Dette har medført at mange ting der normalt er helt styr på, desværre ikke er blevet ordnet.
For nogen tid siden valgte jeg at skifte teleselskab, blandt andet fordi jeg talte med en af de fantastiske sælgere i har ansat. Han var tillidsvækkende og på alle måder yderst venlig, høflig og behjælpsom. Jeg følte mig personligt virkelig godt behandlet, han brugte den fornødne tid på, at jeg som potentiel kunde følte forstod konceptet i jeres produkt, han gav mig diverse "fif" om hvad det er vigtigt at være opmærksom på ved de såkaldte "gode tilbud" som de forskellige teleselskaber disker op med.
Efterfølgende skete der alle de ovennævnte skrækkelige begivenheder i vores lille familie. Og jeg fik ikke givet de fornødne oplysninger til Fullrate, simkortene blev ikke aktiveret og jeg fik heller ikke besvaret jeres korrespondence. Noget værre noget..... Sikke et indtryk at give som ny kunde.... Inkasso truede, til sidst fik jeg mobiliseret en smule energi, fik skrevet en yderst kort mail til jer om forholdende. Endnu engang oplevede jeg endnu en fantastisk medarbejder hos jer. Som sørgede for at sætte sagen lidt i bero, udsætte indbetaling mm. således at det ikke blev endnu dyrere for mig. Fantastisk at møde sådan en empati og medmenneskelighed .... Selvfølgelig er jeg blevet økonomisk "straffet", dette kan jeg ingenlunde klandre Fullrate for. Dette skyldes udelukkende min egne manglende evne/ressourcer til at få styr på tingene. (selvom det i disse tider, virkelig ville gøre en forskel, hvis jeg alligevel fik de oprindeligt lovede fordele ved at skifte til Fullrate ;-) Dog er det alligevel fuldt ud forståeligt for mig. Jeg håber og ønsker at firmaet fortsat vil holde fast i denne fantastiske kunde service, og at i ikke med tiden bliver ligesom mange af de andre selskaber der i den grad sløser ja og som desideret tager "røven" på deres kunder....og hvor medarbejderne kan være ubehøvlede, ja ligefrem til tider ubehagelige og nedladende...
Faktisk har jeg på baggrund af den jeres gode behandling netop været i kontakt med
Fullrate og skal fremover have internet samt TV adgang gennem bredbånd hos jer.
Med venlig hilsen fra en forholdsvis tilfreds kunde
Katrine Wirenfeldt
Er glad for fullrate og deres produkter. Har både mobil telefon og internet. Er dog rigtig kede af at i ikke kan levere tv til os.
På trods af adresse fejl og andre problemer, har fullrate været gode til at leverer deres del.
Fullrate er bare bedst, med både kvalitet og pris
Da jeg har min egen ADSL modem i min router, så kunne Fullrate ikke hjælpe med den VCI kode man skal bruge. Selvom at man skal udlevere dette, så forstod de ikke hvad man spurgte om. Så via noget google, som fandt jeg ud af det.
Linjen var før TDC og der var sjældent problemer med internettet. Efter Fullrate som vist køre på TDC net, så har vi haft til tider meget langsom internet...
Jeg kan ikke bruge min net fordi jeg åbenbart skal have en trådløs telefon
Jeg har aldrig nogensinde været ude for, at blive taget sådan ved næsen, som Fullrate har gjort. To unge sælgere med store armbevægelser fik solgt mig og mine drenge mobilabonnementer, som efterfølgende har vist sig at være noget skrammel.
Jeg blev ved med at afvise, at jeg skulle have abonnement hos Fullrate, men fordelene var større end hos TDC, hvor jeg var kunde før (ved godt, at Fullrate er TDC) og desuden lovede de, at både jeg og begge mine drenge fik 200 kr. hver indsat på vores "konto".
Det fik vi så ikke. Jeg fik en regning efter en måned og drengene fik en lang næse. Der gik 9 dage inden jeg fik svar på en mail, som jeg sendte til kundeservice. De informerede mig om, at sælgerne havde lovet noget, som ikke var korrekt, men sender senere en kreditnotat på 390 kr.
Det er jeg på ingen måde tilfreds med, når vi blev lovet 600 kr. ialt.
Desuden har abonnementet en anden kedelig egenskab.
Når der er et mistet opkald, som lige akkurat når at aktivere telefonsvareren, får man tilsendt sms'er til man har åbnet sms'erne eller aflyttet telefonsvareren - det er en kæmpe belastning i en travl hverdag på arbejde, hvor den private mobiltelefon ikke indgår, men er i nærheden.
Jeg vil tillade mig at sige, at det er discount på absolut laveste plan. Jeg ender sandsynligvis med et noget dyrere abonnement hos TDC igen, men hellere betale mere i samtalepris og så være sikker på ikke at blive fuppet.
Kan ikke anbefales, God dækning på nettet, men er utrolig irreterende og amatør agtigt, hvad angår service og hjemmesidens funktioner.
Mit internet blev ikke leveret til tiden, og der blev bestil en teknikker der ikke kom, og som man havde glemt at informere mig om. Da teknikeren i andet forsøg kom virkede mit internet stadig ikke før jeg igen havde haft i support. Som kompensation for ulykkerne, krediterede man mig min første del af abonnementet, men så fik jeg bare en ny regning for perioden. Så er det jo lige meget... Men problemerne er løst og mit internet og fastnet telefon virker nu, men min tålmodighed blev sat på en alvorlig prøve. Havde jeg vidst det, havde jeg valgt andet selskab!
Det virker upåklageligt og de har gode priser.
Det eneste minus er at man SKAL betale fra sin lønkonto. Man kan ikke lade det køre over PBS.
I skal ikke lade jer overtale af deres gadesælgere, abonnementet fungerer på ingen måde
Hvis du skal bruge din telefon til at ringe med er det ok, men skal du bruge nettet skal du ikke vælge fullrate.
Ærlig talt jeg har haft større forventning til fullrate,og faktisk jeg overvejer at flytter til en anden selskab.Der er flere ting der er besverlige og selv om jeg har kontaktet selskabet fik jeg at vide at der er ikke noget at gøre efter.Fx når jeg skal rejser til udlandet har jeg ingen dækning og når jeg rejser,det sker tit,skal jeg manuelt indstille mobilnet!!!På en dag krydser jeg grænse overgang flere gange og prøv at forestille hvor mange gange jeg skal bruge tid til at indstile mobilen.Sidst gang jeg kunne ikke bruge mobilen fordi jeg troede at den var lukket af selskabet.Ved min tidlige mobilselskaber har jeg aldrig haft lignede problemer.Og der er problemer med telefon svarmaskinen at man kan blive rigtigt sur.Jeg regner med at snart jeg skifter selskab.
Desværre jeg er så tilfreds men bredbånd,men mobil halter meget efter den.
Hvis du har TDC og tror din forbindelse bliver bedre med Fullrate kan du godt glemme det, det er gammel TDC udstyr på centralerne de køre på, det bliver ikke hurtigere med deres router kun mere ustabil , jeg beholder linien da det er firma betalt, men jeg har bestilt fiberbredbånd til primer linie så fullrate skal bare være en sekunder linie. der kun bruges hvis den anden svigter.