[REPLY]
Heb hier Stealth Gear Extreme Jacket en Trousers aangeschaft. De aanbieding was echt zo goed!!
Snelle levering, spul is helemaal wat ik zocht, omruilen broek ( was iets te wijd ) was ook zo geregeld. Aanrader!
Ik heb hier al een paar zaken kunnen bestellen, waaronder kleding van Stealth Gear, maar ook ander spullen zoals een Pocket Studio en diversen.
Wanneer de maat niet klopte, of te klein was, werd hier niet moeilijk over gedaan, omruilen was een eitje.
Verder geven ze goed advies, ook als ze niet weten of je echt wel gaat bestellen, ze denken echt met je mee.
Dus nogmaals echt een Topzaak, ook voor de veeleisende klant.
vr gr Rene
Op zaterdag stealth gear products besteld en volgens de site op voorraad. Dit klopte, werd dinsdag geleverd en tegen een ontzettend aantrekkelijke prijs!! Materiaal goed verpakt in een omdoos, factuur meegeleverd en alle producten netjes afzonderlijk verpakt in plastic. Dit is een aanrader!!
Ik ben al enige jaren klant bij foto express.
En dit tot volledige tevredenheid.
Altijd super goede service, goedde kwaliteit spullen, en ook altijd goede prijzen.
Een echte aanrader, om je fotografie spullen te kopen.
Leander Swinkels
Maandag besteld en dinsdag werden de bestelde artikelen al geleverd. Prijs was erg voordelig ten opzichte van andere (web)winkels.
Echt een aanrader om bij te bestellen!
Ik was eerst bang dat het niets zou worden, tegen deel is waar!
Ik had nauwelijks de bestelling via internet gedaan of ik werd al gebeld door iemand van foto-express die met een goed advies kwam. Niet alleen dat advies maar het kontakt gaf mij zekerheid!
Hier een gitzo statief gekocht. eerst gemaild of het idd op voorraad was. Snel een mail terug gehad dat dat zo was. De dag erna besteld en binnen een dag in huis. Oh ja..was ook nergens anders goedkoper te krijgen. Dus service en afhandeling kon niet beter.
Goede informatie op de site, snelle levering.
Donderdag avond bestelling via internet geplaatst, zaterdagochtend al "binnen".
Daarvoor eerst wat nadere info gevraagd over het artikel.
De volgende ochtend een heldere (en is gebleken) juiste reactie en toelichting op het gevraagde, kortom zeer tevreden. De prijs was ook een meevaller.
Thanks,
Gert
De bestelling 'savonds geplaatst en na 2 dagen keurig in huis.
Alles zat erbij en een leuke pen.
Al met al een geslaagde bestelling en ik zal hier veel vaker bestellen.
Ook de prijzen zijn keurig en onder de ''normale'' prijs
Bestellen was een fluitje van een cent. De bestelling kwam keurig verpakt na twee dagen binnen. Klasse!
betrouwbare onderneming. Erg behulpzaam en klantvriendelijk.
Ook het retourneren is geen probleem en wordt keurig afgehandeld. Zeker een aanrader voor een ieder die overweegt om foto materiaal aan te schaffen. Goede prijzen en service. Ik zal eerst hier kijken als ik iets nodig heb, en dan verder shoppen.
De geboden hulp en service is echt top. Hier weten de mensen waar ze het over hebben, en kunnen zodoende zeer goed adviseren
Ben zeer tevreden over Foto Express, zeer overzichtelijke site .Ook de gegevens die er bij vermeld staan kloppen, dit klopt ook niet altijd bij andere zaken. En de vermelde levertijd klopt ook, dit is ook wel fijn als men hier op kan vertrouwen.
Net toen ik besloten had om een bepaalde televisie te gaan kopen, maar nog even mogelijke aanbiedingen wilde afwachten viel die van Foto Express binnen. Door het verschil met de overige aanbieders was het besluit zo genomen, meteen bestellen.
Voor mij was dit de 1ste keer dat ik zaken deed met Foto Express, maar ik zal ze zeker meenemen bij toekomstige aanschaffingen. Snel en gemakkelijk besteld en geleverd, prima!
Aantrekkelijke prijs en korrekte en snelle afhandeling.
Vlotte levering maar er kan een verwijzing gemaakt worden naar bijvoorbeeld UV filters en zonnekappen.
Binnen 2 dagen mijn bestelling afgeleverd aan huis.
Prima service
Makkelijk bestellen, veilig betalen, snelle levering.
Zoals reeds vermeld in mijn eerdere e-mail, hartelijk dank voor jullie service en snelle toezending.
Dinsdags besteld, woensdag in huis! Alles verliep vlekkeloos.
Fototas is naar tevredenheid, zeer snel geleverd en toevallig tegen een lage prijs t.o.v. andere zaken.
via ideal betaald en volgende dag in huis :)
In een aanbieding een Lowepro Nove 170AW fototas gekocht.
De aankoopprijs was met €34,95 minimaal €15 euro goedkoper dan waar dan ook op internet.
Besteld, en de volgend dag in huis. Klasse dus!
Keurig aan de telefoon geholpen ivm vraagje over voorraad, daarna besteld en de volgende dag in huis.
Heel positief, goede prijs kwaliteit verhouding, een extra kwalitatief goed cameratasje, top!
Maandag een lens besteld en woensdag al in huis!!
Super service!!
Prima materiaal, knappe prijzen, correcte (snelle) levering (ook naar België...), excellente service...!!!
Wederom snel en netjes geleverd, niets op aan te merken!
Perfect, in de toekomst blijf ik hier zeker klant!
Foto express doet wat ze beloven, duidelijke website en een zeer snelle levering van het bestelde produkt !
Goed. En niet verder zeuren over 10 tekens.
Slecht, want het blijft bizar dat je verzendkosten betaald en vervolgens bij een ruiling de retourkosten èn de 2e keer verzendkosten betaald.
Ik was voor een artikel van €35,00 in totaal uiteindelijk €47,00 kwijt; de helft zoveel! Hele slechte service van een hele betweterige, onvriendelijke medewerker.
De site is overzichtelijk en heeft een duidelijke indeling, verder zijn de prijzen goed t.o.v. de andere sites.
Levering is snel en de verpakking goed.
Gisteren besteld en vandaag geleverd.
En het leuke; ook nog het juiste artikel, juiste maat en juiste kleur. Doen wat ze beloven.
Echt heel tevreden met de geboden service. Had snel een gespecialiseerde snelkoppelingsplaat nodig, die nergens in Nederland te verkrijgen was. Behalve dan bij foto express. Telefonisch vakkundig te woord gestaan. Volgende dag binnen. Klein maar oh zo fijn detail. Kreeg per sms door wanneer het pakketje zou worden bezorgt. (Bijna) op de minuut nauwkeurig. Dus hoefde zo niet een ochtend of middag thuis te blijven. Kortom, grote klasse!