[REPLY]
Vi skulle have en flagstang og bestiller den på nettet.
Nu skulle den bruges lidt hurtigt og jeg ringer for at høre om levering. Den kunne først komme senere og det var ikke lige, hvad jeg regnede med, så vi talte lidt frem og tilbage, så vi blev enige om at rykke den lidt opad i bestillingerne.
Vi ringede igen - for kunne de ikke lige sende beslaget, så vi kunne få det støbt i jorden. SELVFØLGELIG !! Ankom dagen efter.
Her til morgen lå vor flagstang (lev. tirsdag som aftalt) i haven, de havde været meget tidlig og ville ikke forstyrre os - havde så selv båret den ind, da de nok kunne se vort beslag.
Det vil jeg kalde en rigtig god service. I dag 22. maj er nøjagtig en uge siden, jeg bestilte den.
Vil klart anbefale firmaet til andre !!!!
Bestilling af falgstang over nettet var nemt og praktisk. Opfølgning fra FFI var rigtig god. Jeg havde en kort mail korrespondance om placering. Herefter blev flagstangen leveret og monteret inden for kort tid. Udover en lille bunke jord ved siden af flagstangen er haven efterladt uden spor af arbejdet. Fuld fortjent 5 ud af 5 mulige.
Flagstangen bestilt den 30. april 2012. Leveret den 16. maj 2012. Lidt lang tid, men OK.
Det kan anbefales at handle med flag.nu, de behandler kunder med præcision og med omhu. Levering til tiden som lovet.
It was easy to order, but I asked for delivery to a certain date, and that was not requested. Suddenly the flag was delivered. And the flag was ment to be a birthday present.
Helt og igennem en god og professionel behandling også i forbindelse med leveringen
Kundeservice ok. Revne i mahogni støtten godt nok under jordoverfladen, men alligevel.
Thank you for very good service sending the flags to Dubai
Kan på det varmeste anbefale flag.nu. Hurtig levering og opsætning og konkurrence dygtig pris
Flagstang ankom som lovet. Jeg kom dog til at smide støbevejledningen væk og så var der ingen hjælp at hente på hjemmesiden, hvor der mangler et support afsnit :-(
Til gengæld var det ikke svært at finde oplysningerne andre steder på nettet.
Nem hjemmeside og betaling, perfekt afsendelse. Helt igennem en god handel
De medsendte flagreglerne ved ordrebekræftelsen. Smart tænkt.
Jeg vender tilbage næste år for at få en ny vimpel..
Varen blev leveret få dage efter bestilling. Alt i orden. Kan varmt anbefale flag.nu
Meget enkelt at bestille via hjemmesiden - hurtig levering.
Flagstangen leveret til adresse som ønsket og placeret hensigtsmæssigt på min grund.
Helt igennem en fornøjelse at handle med Flag Nu !
På trods af en ordre bekræftigelse der sagde op til 1 dages levering - blev flagstangen leveret efter kun 2 arbejdsdage.
Super hurtig levering af flagstang. Kan kun sende positive ord herfra.
Jeg syns det er for dårligt når nu fragtmanden som kom med flagstangen kan se at der er nogen hjemme at man bare smider flagstangen i min indkørsek uden at fortælle den er ankommet. Jeg er handicappet og kan ik selv flytte den og den er blevet lagt foran min låge så vi ikke kan komme ud uden jeg tager lågen af hver gang :-( Det er temmelig dårlig stil når min bil holder der og man kan se der er nogen hjemme. Troede også at man skulle skrive under på at man havde modtaget varen sæt nu at det var på den forkerte adresse varen blev lagt. Så er faktisk temmelig skuffet. Manden kommer først hjem fredag så skal have den liggende og flyde i min indkørsel hvor den ligger i vejen for skraldemænd og ISÆR mig som er dårligt gående i 4 dage. DÅRLIG stil.
Ændringer til den første ordre blev behandlet på en hurtig og effektiv måde.
Ved en uforskyldt forsinkelse, blev jeg straks orienteret om, at leverancen blev forsinket. Jeg er sikker på, at havde jeg sagt at jeg ikke kunne vente, havde firmaet fundet en løsning på problemet.
Prisen var også OK.
Vi kunne forvente levering inden for 3 uger, vores flagstang med tilbehør + stander kom efter kun 8 arbejdsdage.
Jeg kan helt klart anbefale flag.nu
Bestilling, pris og levering til ug med kryds og slange
Hurtige levering af firmaet egne medarbejder /chaffør.
Let bestilling på nettet og hurtig levering. God information om levering og betaling.
Hjemmeside og bestilling er helt perfekt. Ordebekræftelsen kommer også som forventelig, men leveringen er som en elastik hvor der kun kan opgives en senest leveringstid indenfor 3 uger.
Meget hurtig og kvik levering og fakturering. Alt forløb meget hurtigt. Rigtig godt sted at handle.
Bestilte en flagstang samt beslag over nettet.
2 dage efter var varene leveret.
Udover det bestilte fulgte flagline og vimpel.
Nemt at samle, god instruktion.
Havde fået et gavekort på en 10m flagstang.
Den skulle leveres, men den blev desværre leveret på den forkerte addresse. Personen som havde modtaget min flagstang, kontaktede FFI for at fortælle om den fejlagtige levering samt at få af vide hvem den oprindelige modtager var.
Jeg blev så kontaktet af personen som havde modtaget min flagstang og han fortalte om fejlleveringen, samt at jeg ville blive kontaktet af FFI.
FFI har dog ikke kontaktet mig, og jeg måtte selv hente min flagstang, andet sted i byen.
Der fulgte heller ikke en leverings faktura med, så jeg kunne kontrollere om alt var leveret eller om noget var blevet væk efter at flagstangen var blevet leveret forkert. Jeg er heller ikke bekendt med om der er blevet kvitteret for modtagelse.
Jeg syntes at det er dårlig service af FFI, det mindste de kunne gøre var at kontakte kunden og informere om fejlleveringen.
God hjemmeside og mialinformation ved bestilling/levering.
Levering inden for den lovede tid.
Jeg har oplevet en god betjening og fin behandling ved min handel med Flag
flag.nu kan anbefales uden begrænsning, levering i løbet af 2 dage, - nøjagtig som bestilt - standervimpel og flag. Flot.