[REPLY]
De bestelling was goed verlopen, alleen toen ik het pakket heb ontvangen zat er een verkeerd onderdeel in wat ik niet besteld had.
Dit onderdeel moest weer terug gestuurd worden, wat weer voor mij (weinig tijd)
rompslomp met zich meebracht. Het probleem werd door jullie netjes opgelost.
Het liefste heb ik dus dat alles op rolletjes loopt.
groet M.Kuijpers.
Super snelle en goede levering.
alles was de eerste keer goed en is vlot geleverd en goed verpakt prima service.
Product snel ontvangen. Prijs was goed, service ook. Zeker een aanrader.
Elektroshop is een site,waar je gerust je bestelling kan plaatsen!!
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, prima bedrijf, goed advies en bereikbaar bij vragen.
in jullie winkel op de Sate goed overzicht van het te krijgen matriaal één aanrader voor vrienden
Nu meerdere keren contact gehad over de bestelling van enkele Gira onderdelen d.d. 17-12-2012. Een aantal onderdelen waren niet op voorraad; dat kan gebeuren. Levertijd was vervolgens anderhalve (!) maand later. Bestelling werd uiteindelijk in delen geleverd, waarvan drie onderdelen nog ontbraken; hierover als laatste contact gehad per e-mail op 15-01-2013; het zou toen in week 4 á 5 geleverd worden, maar we hebben niets mogen ontvangen noch zijn we gecontacteerd. 14-04-2013 uiteindelijk er nog een e-mail aan gewaagd; geen reactie. 18-05-2013 heb ik er nog een e-mail achteraan gestuurd en ook daar is (nog) niet op gereageerd. We wachten nog steeds op de laatste drie onderdelen.
Goede service en communicatie, eenvoudig betalen, snelle levering.
Zowel de telefonische uitleg als de levering op zich: prima en volgens afspraak.
hoi,
onderdelen besteld, en die zijn keurig verpakt afgeleverd.
groeten, Dré
Ik zocht Busch en Jaeger schakelmateriaal en daar kon ik moeilijk aankomen. Via google kwam ik op de site van Elektroshop en was verrast door het uitgebreide assortiment. Omdat ik niet precies wist wat ik moest bestellen heb ik om hulp gevraagd. Ik kreeg snel een duidelijk antwoord en kon zo het juiste product bestellen. De bestelling was verder ook nog eens prima op tijd en netjes verpakt.
Toen ik GIRA schakelmateriaal nodig had, stuurde ik gelijk een foto van het huidige schakelmateriaal op. Ook nu kreeg ik snel reactie met een link naar alle schakelmateriaal van dat type. Snel bestellen en de volgende dag weer in huis. Ik ben een tevreden klant.
Na mijn bestelling een zeer snelle en accurate afhandeling, een aanrader.
Perfect materiaal.
de onderdelen zijn snel en goed verpakt verstuurt daarom is electroshop.nl aan te bevelen
snelle en betrouwbaar met een goede prijs kwaliteitsverhouding
Wij hebben de bestelling op ons oude adres laten bezorgen, hat pakket werd terug gestuurd door die bewoners. Het moest dus opnieuw verzonden worden en dat was allemaal kosteloos. Super!
We gaan er zeker meer bestellen
goede service, wat ik heel belangrijk vind: zo voeren uit wat ze beloven
was goed.
alleen de goot was beschadigt
niet van transport maar van het afzagen.
dat is wel een beetje amateur.
Prima prijs: stukken goedkoper dan bij Praxis.
Er gaat wel een extra dagje overheen voordat het geleverd werd. Je moet dus wel zorgen dat je goed op tijd weet wat je in huis wil hebben
We zijn tevreden met de snelle bezorging van onze bestelling, een duo-schakelaar Busch-Jaeger. Een prima product voor een schappelijke prijs bij Elektroshop. Een goede ervaring om producten bij te bestellen. Voor extra productinformatie kregen we een kundige telefonische uitleg door een van de medewerkers.
Snelle levering, product omschrijving prima.
Alles wat ik besteld heb was snel en goed bezorgd
Op 29 maart in Rosmalen a contant Feelux lampen gekocht, een dimbaar tl-systeem dat ik graag wilde hebben. Een demonstratieopstelling was niet mogelijk (er hing wel nog kerstverlichting). Moest ik maar op internet kijken. De tl-lampen zouden de dinsdag of woensdag erna nageleverd worden per post (dus 2 of 3 april). Betalen moest ik alles wél al). Daarna begon het grote wachten. Er werd al een vermoeden uitgesproken dat de leverancier wel eens de verkeerde lampen zou kunnen leveren. (waarom dan niet preventief bellen zodat dat niet gebeurt?!) Daarna 4 weken aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk zelf de noodrem getrokken en de hele zooi teruggebracht na 4 weken. Toen te horen gekregen dat ik nóg eens een week moest wachten tot ik mijn geld terug zou krijgen per bank, hoewel ik dus zelf contant betaald had. Uiteindelijk ook nog eens 2 cent te weinig terug, want bij contante betaling natuurlijk in mijn nadeel afgerond en bij terugbetaling wél op de cent precies in hun voordeel. Conclusie: 5 weken niet over mijn geld kunnen beschikken, slecht behandeld, 60 euro benzine weg, NOOIT MEER!
hoi, ik heb bij elektroshop een groepenkast besteld en zoals aangegeven op de site is deze in 2 dagen afgeleverd bij mij thuis.
ze doen wat ze zeggen, ik raad elektroshop zeeer zeker aan en ga hier de volgende keer ook weer bestellen. en qua prijs zijn ze ook nog eens de goedkoopste.
ga zo door elektroshop....
Prettig om bij de elektroshock te winkelen. Goede keuze mogelijkheden
Verzending van een plafondventilator naar Frankrijk? Geen probleem.
Telefonisch nadere inlichtingen vragen. Perfect afgehandeld.
Bezorging zoals afgesproken. Leuk en handig zo zaken te doen.
Elektroshop heeft vele keuze in materialen en kwaliteit en prijs.
Nadat je alles in je winkelwagen heb gezet ,zijn er ook nog vele verschillende betalingsmogelijkheden. En wat ook goed gaat is de snelle levering per post.
Deze shop is een echte aanrader voor particulier en bedrijf.
Vandaag besteld, de volgende dag in huis !!
Super geregeld
Als je iets bij Elektroshop bestelt wordt dat de start van een soepel lopend koopproces dat vanuit je stoel kan worden geregeld en gevolgd. .
Zodra ik weer behoefte heb aan een of ander elekrisch dan wel elektronisch artikel zal ik direct naar de internetsite van het bedrijf gaan om er te grasduinen.
Warm aanbevolen.
Elekroshop zeer correct bedrijf,goede service en snelle levering.
Assortiment is behoorlijk uitgebreid, ook niet allerdaagse koppellingen op voorraad.
Bestel en leverproces verliep heel vlot.
Goed bedrijf is bereid om wat te doen als je vragen hebt
Snelle levering, prima verzorgt