We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Danbo Møbler

Danbo Møbler Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Danbo Møbler et donnez votre propre opinion sur Danbo Møbler 54
Moyen
6.9 sur 10

54 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (54)

Dårlig oplevelse

Besøgte danbo i herlev 28-12-2011 hvor jeg bestilte en mistral reol og tv reol, jeg ville modtage mine vare i uge 4 ca senest uge 8.
17-01-2012 kommer der en sms fra danbo at mine møbler blive leveret i uge 9 . uge 10 havde jeg stadig ikke hørt noget,jeg
ringede til danbo,som fortalte at mistral ikke kunne levere før uge 17,lidt naivt valgte jeg at tro på dem.
da jeg ikke havde hørt noget i uge 19 ringer jeg igen til danbo, denne sælger ville ringe til hammel møbelfabrik som laver mistral,
denne sælger ringede trods alt tilbage, mine møbler ville blive sendt afsted med det samme fra hammel måske ikke det hele men det meste,
nu var jeg meget utilfreds, og ville jeg opsige købet men det kunne ikke lade sig gøre (sælger blev Yderst ubehagelig)
modtager en sms 8-5-2012 at mine møbler var på deres lager og ville blive leveret lørdag 12-5-2012.ENDELIG.....
desværre vidste det sig at den ene reol ikke var samlet ordenligt,ringede til danbo mandag jeg kunne ikke levere reolen tilbage,
men jeg skulle tage en del billeder og sende dem til danbo,som så ville sende dem til hammel som så skulle tage stilling til hvad der skulle ske.

Så kommer det bedste,blev ringede op af sælger som fortalte at han havde talt med hammel og at jeg bare skulle sætte noget meget tungt oven på,skal lige siges at mit tv modul 134,5 l 23 h 42 d er til vægmontering.
og der er vi så nu.

JEG vil ALDRIG købe noget hos Danbo møbler igen, og vil bestemt ikke anbefale dem til nogen!
Poul

Top avis Danbo Møbler

God kvalitet

Jeg stod og skulle købe stort klædeskab og havde sammenlignet priser fra Ikea, Danbo, Jysk, Ilva og to andre. Jeg havde kig på et hvidt et med store skydedøre til 2199 i Danbo, men da jeg kom ud og så det, blev jeg skuffet. Kvaliteten var ringe for at sige det bedst, og at det rent faktisk stod op, var lidt af et mirakel.
Så jeg lunter lidt omkring i butikken i Næstved og ser så et mørkt klædeskab, et New York, med fire låger og masser af plads. Kvaliteten var helt i top og det kostede kun 1300 mere. Jeg fik bestilt et, det ankom fire dage senere og jeg skulle så samle det. Man havde så fra leverandørens side valgt at give mig side 6-13 og 18-23 med, så jeg havde pænt svært ved at samle skidtet. Jeg ringede til Danbo, om de kunne maile mig en samleanvisning. Ja ja, det skulle de nok. Imens ventede jeg i en time. Ringede igen. "Nå, skulle jeg sende den på mail?" han havde sendt den til min gamle adresse, som han af uvisse årsager, havde adgang til. Anyways, han lovede bod og bedring og ville sende den igen. Jeg ventede. Stadig intet. Så fik jeg fat på hans kollega, som sagde at havde jeg net-adgang, kunne jeg bare besøge leverandørens side og skrive den ud. Det tog næsten altså næsten to timer, og efter jeg havde fået alle siderne til instruktionen, havde jeg et flot nyt skab.
Danbo får 4 stjerner, fordi de havde varen til tiden, fordi kvaliteten var super flot, og deres pris overordentlig rimelig. Det vejer trods alt tungere end en imkompetent ansat der eftr adskilllige gange ikke fattede hvad han skulle gøre.
Jeg vender tilbage til Danbo, men måske en anden ekspedient

Dårlig oplevelse

Vi bestilte en sofa som vi som vi selv designede. Da vi bestilte fik vi at vide, at det var en dansk produceret sofa, det viste sig senere at det blot var dansk design. Efter ca. 6 uger blev vores sofa leveret, det var hurtigere end forventet, så vi blev rigtige glade. Desværre kom sofaen i en HELT anden farve end vi havde bestilt. Vi havde bestilt en SORT sofa, vi fik en BEIGE! Efter at have kontaktet butikken, fik vi oplyst at det var dem der desværre havde opgivet den forkerte farvekode, og at der derfor skulle laves en ny sofa til os, og nu var ventertiden længere end da vi bestilte første gang, for fabrikken der lavede sofaen lå nu i udlandet. Vi fik ingen kompensation for den fejl de lavede, og heller ingen undskyldning! Vi vil ALDRIG købe noget hos Danbo møbler igen, og vi vil bestemt ikke anbefale dem til nogen!

Hej Mette,

Danbo Møbler er det, men kalder en "frivillig kæde", hvilket vil sige at hver butik er ejet af en individuel ejer. Derfor har vi ikke 100% indflydelse på servicegraden i de enkelte butikker, men vi er naturligvis interesserede i en ensartet positiv oplevelse i alle butikkerne, og jeg vil derfor gerne bede butikken om at forholde sig til din kritik.

Men jeg kan ikke af din anmeldelse se, hvor du har handlet?

med venlig hilsen

Jarvig i Maribo, super service

Super service, har flere gange købt møbler her, og det fungerer rigtig fint med service og levering, de tager affald fra møbler med når de har leveret dem og samler også gerne møblerne for dig :)

Dårlig markedsføring

Har lige haft en dårlig oplevelse i Randers. Et skrivebord er sat til salg til pris nu 1995 kr. - meget småt- Der er en stor gul stjerne på skiltet, hvor det fremgår, at bordet, som er en udstillingsmodel sælges til -20 % - fratrækkes ved kassen. På grundlag af skiltet forventede vi at kunne købe bordet for 1.596 kr. Det fik vi nej til, da den skiltede pris efter sigende var prisen efter nedslag !!! Det må i hvert fald siges at være udtryk for vildledende skiltning og overtrædelse af markedsføringsloven.

Hej Lone,

Danbo Møbler er det, men kalder en "frivillig kæde", hvilket vil sige at hver butik er ejet af en individuel ejer. Derfor har vi ikke 100% indflydelse på servicegraden i de enkelte butikker, men vi er naturligvis interesserede i en ensartet positiv oplevelse i alle butikkerne, og jeg har derfor talt med butikken i Randers om din anmeldelse her.

Vi tager naturligvis til efterretning at du ikke synes at der var skiltet tydeligt, men butikken har skiltet på samme måde i en årrække uden at have oplevet misforståelser og efter selv at have set skiltet, synes jeg også at det er tydeligt kommunikeret at den viste pris var EFTER rabat. Men vi vil være opmærksomme på om andre misforstår budskabet.

Butikken i Randers er normalt en butik som yder en rigtig fin service, og da de ikke ønsker utilfredse kunder har de tilbudt at du kan henvende dig igen, og så har de en god løsning til dig.

Danbo Møbler

nye møbler, så er det her du skal kigge

god side til inspiration.

Danbo Møbler

Fik samlet alle mine møbler :-)
Dejlig service, kan andbefales

Danbomøbler

Det er en super god forretning, og jeg købte et sofasæt med stol i Roskilde afdeling, og servicen var helt i top og prisen rimelig, når man ser på kvaliteten

Meget dårlig service

Danbo Nibevej Aalborg.
Har indenfor det sidste år købt over to gange for rimelig mange penge. Elendig levering på adressen, ridsede døre og sofa efterladt i gang, desuden blev nøglen efterladt siddende i fordøren. Sofaen gik i stykker efter kort tid, men den blev hurtig rep af en dygtig fagmand.
Købte spisebord med 2 ekstra bordplader, købt og betalt 4. nov med levering 1. dec.Ved levering var det uden plader og en demo model. Rigtig dårlig kunde service efterfølgende, Velvidende der ikke kunne skaffes de rigtige plader solgte man bordet,

Hej Søren Søby Eldrup,

Danbo Møbler er det, men kalder en "frivillig kæde", hvilket vil sige at hver butik er ejet af en individuel ejer. Derfor har vi ikke 100% indflydelse på servicegraden i de enkelte butikker, men vi er naturligvis interesserede i en ensartet positiv oplevelse i alle butikkerne, og jeg har derfor talt med butikken i Aalborg om din anmeldelse her.

Butikken erkender at de solgte bordet, som er billigt fordi det var et restparti, og først efterfølgende indså at de ikke havde tillægspladen i den rigtige farve. De tilbød derfor at tage bordet retur og annullere handelen, hvilket i ikke var interesseret i. Sagen endte med at i fik to spisestole uden beregning som kompensation for, at jeres tillægsplader ikke har samme farve som bordet. Butikken havde dengang indtryk af at i dermed var tilfredse.

Butikken i Aalborg er normalt en butik som yder en rigtig fin service, og her erkender de altså at have lavet en fejl, men jeg synes at butikken har gjort hvad de kunne for at kompensere for den.

Lækker kvalitet

Som privat køber anbefaler jeg stærkt denne virksomhed pga. den meget høje kvalitet og lækkert design

Danbo Møbler

Et engagement som rækker ud over det normale.

- sådan føler jeg det - når jeghar handlet i Kolding eller Vejle. Kvalitet til rimelige priser - og det kommer fra mig - gift med en snedker. Trust your pilot - i den sag her!

Kanon service og kvalitet

Hos Danbo Brovst oplevede jeg en kanon service, og kvalieten af deres møbler kan der slet ikke slåes tvivl om

Danbo Møbler

Lidt for dyrt og meget forsinket

Købte en sofa der blev flere uger forsinket

Danbo Nykøbing Mors

Firma med meget meget stor udvalg af flotte møbler. Personalet er dygtige og meget hjælpsomme. Mange forretninger kunne lære noget af et besøg i Danbo Møbler, Nykøbing Mors. Jeg giver dem gerne min bedste anbefaling, - en ting er sikkert! Næste gang jeg køber nye møbler bliver det hos Danbo Møbler, Nykøbing Mors!!!!

Kundeservice!

Vi har købt nye madrasser, har været i jydsk, hvor man jo ofte er til besvær, hvis man har den frækhed at spørge om noget!

Hos Danbo i Hillerød, fik vi rigtig god kundeservice, de havde tid til at forklare, vise modeller osv. Er efterhånden en sjældenhed.

Grundet kun de 4 stjerner, er at leverings tiden blev forlænget med yderlige 14 dage...

Dårlig oplevelse

Dårlig og uforskammet service, handler aldrig hos dem igen !

Hej Allan S.,

jeg er ny som ansvarlig for Danbo kæden og vi har ikke tidligere været opmærksomme på Trustpilot. Jeg ser derfor først din kommentar nu, og selvom der er gået tre måneder siden din kommentar, vil jeg gerne høre mere. Hvilken butik har du været hos og hvad gjorde de som du oplever så negativt?

Danbo Møbler er det, men kalder en "frivillig kæde", hvilket vil sige at hver butik er ejet af en individuel ejer. Derfor har vi ikke 100% indflydelse på servicegraden i de enkelte butikker, men vi er naturligvis interesserede i en ensartet positiv oplevelse i alle butikkerne, så jeg vil da tage en dialog med den konkrete butik, når jeg ved hvor du har været.

med venlig hilsen
Thomas Hagerup

hhjon

handler meget der

hurtige og venlige

det er et rigtig godt sted at købe møbler hos. de er venlige god service og hurtige til at komme med møbler.

Betjening

Der er altid en ansat der kan svare på ens til tider tåblige spørgsmål

Danbo Møbler

God kvalitet til de bedste priser på market.

Har igennem 2 år kun købt møbler hos danbo, eftersom de har de bedste priser og en god kvalitet og rigtig god vejllednig i butikken.
Har købt 2 sofaer, seng, reoler, spisebord, sofabord - alt blev leveret tid tiden.
ILVA og IDE havde mange af de samme varer til priser der var langt højere end Danbo. Så tjek Danbo før i køber møbler andre steder

Intet jeg klager over!
kan klart anbefales!

Danbo Møbler

Kan ikke annullere ordre - beløb ER hævet før varen er afhentet

Har købt online. 2 dage før varen var på deres lager (iøvrigt i Ishøj og ikke i Herlev som jeg bestilte hos) var pengene hævet. Varen stod også som på lager - men jeg fik en mail om at den først kunne leveres om en uge.

Alle opkald ignoreres i butikken - mails bliver ignoreret eller sendt retur og jeg bliver nu nødt til at lave en MEGET OMSTÆNDIG indsigelse blot for at få mine penge igen for en vare jeg ALDRIG HAR MODTAGET.

Konklusion: Danbo er IKKE moden til internethandel og jeg vil fraråde alle at handle i nogen af butikkerne eller online!

---------------------------------------

Opdatering 5/8,2011: Har fået pengene retur efter at have ringet til deres hovedkontor og fået en mailadresse. Fastholder dog kritikken af, at de ikke er modne til internethandel. Med til en god kundeservice hører også at tage telefonen og som minimum at opgive en mailadresse folk kan skrive på.

John Doe a trouvé cette évaluation utile

• John Doe
  • John Doe
  • I en Drone i internationalt farvand, DK
  • 35 Evaluation(s)

Nedtur!

Yderst ubehagelig oplevelse går aldrig in i en danbo butik igen

Danbo Møbler

Jeg er rigtig gald for mit køb af sofa, sofabord og tv bord hos Danbo Møbler i Grenaa, god og venlig service, samt hurtig lervering af møblerne

Danbo Møbler

"Vi har den på lager ... ja altså mit hovedlager"

Skulle ud og købe en sovesofa.

Dagen før kom jeg der ud og så den, fint fint og spurgte om de havde den hjemme "Ja det har vi".

Næste dag vil vi så købe den, "Ja altså jeg den på lager i Ishøj, det er der mit lager er" ... okay, så måtte vi derind. Når vi så kommer hjem er der fejl i stoffet (nogle grimme fejl i i stygningerne).

Vi snakker med butikken og de lover at få fat i et nyt betræk. Det er snart en uge siden og har intet hørt. Lidt for dårligt desværre

Professionel vejledning

Hos Danbo i Kolding er man sikker på en professionel vejledning samt et engagement som rækker ud over det normale.
Herudover har samtlige lovede leveringstider været overholdt, hvorfor vi på det varmeste kan anbefale denne forretning.

Jørn Erik Damm

gode møbler

For lang leveringstid men rigtig gode møbler

ok og til at fofhandle med

ok og til at fofhandle med

Danbo møbler grindsted

Super tilfreds, har handlet der flere gange, de er flinke og gode til at hjælpe, nemt at komme igennem på telefon og gode produkter til gode priser.

ANBEFALES!

Købte en lækker lækker sofa her. De har et stort udvalg af flotte sofaer i god kvalitet, til en pris hvor man kan fælge med. '
De giver en utrolig god service!
Jeg bestilte min sofa en tirsdag ca. kl. 17, og de leverede den allerede dagen efter ved 17 tiden, helt gratis.
Har på intet tidspunkt fortrudt mit køb! :D

Ringer aldrig tilbage

Danbo møbler i Ishøj

Da jeg fik leveret den sofa jeg bestilte, kom den i en farve jeg ikke mente jeg havde bestilt. De vil ikke tage noget ansvar om farven er forkert og ligemeget hvem jeg snakker med. Det er påstand mod påstand. De ringer heller aldrig tilbage når de lover det, der gik over 14 dage så bestemte jeg mig selv til at ringe og har måtte ringer mange gange!! Nu venter jeg igen, men tvivler at de nogenside ringer tilbage!

Danbo Møbler

Fin service, og levering helt ind i stuen

Fik en god snak, fik god vejledning, fik en god pris, og fik leveret helt ind i stuen. Sgu ikke værst.

Snakker her om den afd i Farsø

Danbo Møbler

Fremragende og professionel rådgivning.

Har købt møbler gennem flere år og der er altid god service, og mulighed for levering.

Kun Kvalitets varer

Godt kvalitets møbelhus

Kvalitet til lavpris

Har efterhånden købt mange møbler der. Synes virkeligt man får enormt meget for pengene.

Dårlig service!

Jeg købte en sofa ved Danbo Møbler sidst i Januar måned og har endnu ikke modtaget den.
Jeg blev lovet at den ville blive leveret hjemme hos mig i uge 7 eller 8. Jeg ringede så til dem i uge 9 for at høre hvor den blev af. Der fik jeg så at vide de aldrig havde lovet mig den før uge 9 eller 10. Hmm og desuden var det en noget sur og ligeglad medarbejder jeg snakkede med, hun kunne ihvertfald ikke gør noget. Okay jeg venter så igen igen. Torsdag i uge 11 kontakted ejeg dem så for at sige nu var jeg meget utilfreds med at vente og ikke høre noget fra dem (super dårlig service) Her snakkede jeg så med to rigtig søde medarbejdere som godt kunne forstå min fustration og godt kunne se jeg var blevet lovet noget forskelligt.
Jeg blev så senere på dagen ringet op af en af de søde medarbejdere som sagde til mig at hun beklagelig vis måtte meddele mig at sofaen først ville blive sendt fra fabrikanten i uge 12 så jeg nok først ville få den leveret i uge 13. Det synes jeg ikke er i orden og sagde hun måtte gøre noget for at få en glad kunde, hun kunne give mig fragten tilbage (350 kr.) hvilket jeg ikke synes var nok. Så lige pt venter jeg på en opringning igen fra Danbo omkring, da hun skulle have fat i chefen for at høre hvad de ellers kunne gøre! Er meget spændt på hvornår jeg får min sofa...
Hilsen en utolmodig og utilfreds kunde.

John Doe a trouvé cette évaluation utile

Restordre

Møblerne er gode nok, men irriterende at vi kun kunne få en sækkestol med hjem. Seng og sofabord var i restordre.
Var hos Danbo i Herlev.

god service

vi har flere gange handlet i danbomøbler og er glade for den service vi får der uden at de ansatte hænger en om halsen

• Arne
  • Næstved, DK
  • 19 Evaluation(s)

Alt som det skulle være

Købte ungdomseng, og fik god vejledning og levering som aftalt

• Mette
  • Tistrup, DK
  • 11 Evaluation(s)

Et firma med begge ben på jorden. Vi fik en rigtig god oplevelse i forbindelse med køb af nye læderstole.

God betjening.

De er meget hjælpsom og har tid til kunderne.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer