We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Coolshop

Coolshop Logo
Ce que disent les clients: »Min dreng ville gerne købe LBP2...« »Imponerende hurtig og...« »anbefaler den her...« 12316
Excellent
9.2 sur 10

12 316 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (12 316)

Perfekt

Både fragt og pris var lige som det skulle være. Jeg kan klart anbefale Coolshop. Det er ihvertfald her jeg køber alle mine spil (:

Top avis Coolshop

absolut tilfredshed - ingen brok -1

har handlet hos coolshop rigtig mange gange og med masser af forskellige spil.. har kun én gang haft et problem. de sendte mig det forkerte spil. skrev til dem og de beklagede fejlen og sendte mig, til min store forundring, det selv samme spil en gang til.. da dette skete for 3. gang i træk, opgav jeg at få spillet og så mig nødsaget til at købe spillet et andet sted... jeg fik dog et dyrere spil til de samme penge (sparede ca. 50 kroner i forhold til hvis jeg skulle have købt det spil de sendte mig (det jeg bestilte kostede 100 mens det spil jeg modtog kostede 150 (hvis jeg husker rigtigt. men det var noget i den stil))).. de sender meget hurtigt.. faktisk så hurtigt at hvis man skriver ind til dem lige efter man har placeret sin ordre, så kan de ikke nå at stoppe pakken.. (det er så både godt og skidt an på hvorfor man gerne vil stoppe ordren) hvis du fx. glemte at tillægge en rabatkode så kan du ikke fjerne ordren og lave en ny ordre og bruge koden. du er nødt til at lave en ny ordre og bruge koden til den.. det gode er så at du til gengæld får dine ting hurtigt!.. noget andet godt ved at bruge coolshop er at der tit og ofte er penge at spare da de er billige som standard.. derudover så har de prisgarenti, så hvis du ser deres spil er dyrere end hos andre, så kan du skrive til dem og så sænker de prisen til under det som de andre ville have for deres produkt. det har de i hvert fald gjort for andre jeg kender. har dog aldrig selv været udsat for at det var nødvendigt, så billige er de. (dermed ikke sagt at der er 100+ kroner at spare på hver titel men har ofte set dem ligge 50 kroner under alle andre.. og det er da også fornuftigt synes jeg)... og ellers så har de et kæmpe udvalg af spil til både pc og diverse konsoller...... de sælger da også en masse andet. men det er ikke noget jeg rigtigt har kigget på. og har heller ikke bestilt noget af det. så ville ikke rigtigt give noget feedback på det. men jeg vil da tro det bliver håndteret lige så godt som deres spil sektion (men som hintet: jeg ved det ganske simpelt ikke da jeg ikke har købt noget af det).. sidste ord: alle kan lave fejl, selv de bedste! (bare se på de professionelle fodboldspillere i superligaen (eller hvad toppen nu hedder) der kan have gigantiske problemer med at ramme målet! (selv om de ligger i toppen af deres felt og får nok jordens fedeste hyre!)).. giv dem en chance. tror ikke du vil blive skuffet over dét valg..

DÅRLIG SERVISE

• Morten
  • Herning, DK
  • 6 Evaluation(s)

Blandet oplevelse

Havde en dårlig oplevelse med kundeservice, der først fortalte mig at prisgarantien ikke var gældende, da de andre leverandører, ikke kunne levere på realesedatoen som Coolshop kunne. Dette viser det sig så at de kan, men får så af vide at der er udsolgt hos den pågældende leverandør(kundeservicemedarbejderen fortæller han har snakket med deres support), men på leverandørens hjemmeside står der 100+ på lager. Dette ændrer dog ikke noget, og jeg får ikke den prisgaranti som ellers lovet på hjemmesiden.

Derudover skal det siges, at jeg altid har været glad for at handle hos Coolshop.

Leveringen skete dog også hurtigt, fik det på release, selvom jeg først bestilte 2 dage før, så thumbs up for leveringstiden.
Dog ærgerligt med kundeservicen.

hurtigt

super nemt og hurtig service så det kan kun anbefales

Simpelthen Fantastisk :D

Jeg pre ordered Diablo 3, til en god pris, og jeg skulle ikke engang betale fragt, ligesom jeg skulle alle de andre steder, jeg havde spillet dagen før, så der var masser af tid til at installerer så jeg var klar til når serveren kom op. der er altid hurtig og nem levering, og har aldrig haft problemer som kunde hos coolshop

Coolshop

Kanon arbejde med at få spillet ud til tiden!

Det er en kanon service og i sørger for at holde hvad i lover :)

• KHS
  • 2 Evaluation(s)

Perfekt

Bestilte et spil i weekenden og fik det allerede den efterfølgende mandag.

• Kenn
  • 2 Evaluation(s)

hurtigt og proffesionelt

Mange internetfirmaer kunne lære af coolshop.

Super handel

Vare hurtigt modtaget efter bestilling, kun godt at sige her fra.

ikke 14 dages returret.

Jeg er ikke tilfreds. Jeg ville bytte mit rat, idet det ikke passede til f1 2011 ps3, men i ville ikke bytte det selv om man har 14 dages fortrydelse og jeg kunne ikke se på rattet, at det ikke passede før jeg prøvede det. Jeg har brugt rattet i ca 2 timer.

Réponse de Coolshop

Hej Niels

For at man kan benytte sig af de 14 dages fortrydelsesret, så skal varen kunne leveres tilbage i væsentligt samme stand som man modtog den i. I dette tilfælde har vi fået et rat tilbage der er tydeligt brugt. Dette kan vi sælge igen som nyt. Coolshop kan ikke sende denne vare ud som ny til en anden kunde, da den tydeligt bærer præg af at være brugt.

Dermed må vi desværre konstatere, at den tilbageleverede vare ikke er i væsentligt samme stand som du modtog den i. Varen var ny ved leveringen, og er nu brugt. Det er ikke samme stand, og derfor kan vi desværre ikke tage den retur.

Lars

• Matias

Tilfreds

meget tilfreds med med service og vente tid :)

• Flemming
  • Ølstykke, DK
  • 3 Evaluation(s)

Sublimt

Som altid, ingen probs med Coolshop.

Overholder tiden, positivt.

• Søren

Tak...

Hurtig og sikker betjening.
I kan klart anbefales.

Coolshop

billig nemt og hurtigt at købe spil

det er nemt at handle og finde spil det er en kanon side

super duper

Lige til tiden. Super billigt.

Har købt 2 produkter indenfor kort tid

Begge blev leveret prompte - og til bedste pris!

• tobias

godt

hurtig fragt og virker altid

• Sigurd

Glimrende

Jeg købte diablo III uden problemer, spillet kom heldigvis før kristihimmelfartsferien (2 dages levering) så det var super! :)

Til tiden

Varen ankom til tiden og uden problemer

Coolshop

God afslutning på besværlig sag

Jeg forudbestilte Diablo 3 Collector's Edition i oktober. Da jeg fik kvitteringsmailen opdager jeg, at jeg har bestilt det til min gamle adresse (det er første gang i flere år, jeg handler der). Jeg kontakter kundeservice og får hurtigt skiftet adressen på ordren. Udmærket. Ugen før release får jeg en mail om, at nu er det tæt på, så jeg bedes kontrollere at min adresse er korrekt. Det fremgår direkte i mailen, at spillet vil blive sendt til min "nye" og korrekte adresse i Aarhus. Fint. Spillet bliver sendt inden weekenden. Mandag 14. maj, dagen før release, ser jeg til min rædsel på track and trace, at pakken er sendt forkert og nu ankommet til Thisted, hvor jeg boede før. Panisk ringer jeg til coolshop. Efter lidt tid i kø kommer jeg igennem, men får at vide, at telefonen kun er til "hvis man ikke kan stave på hjemmesiden eller sådan noget." Det ved jeg ikke hvad betyder, men fair nok, jeg kontakter chatsupporten i stedet. Her må jeg bokse med en medarbejder, der ikke kan sige ret meget andet end "Det kan jeg desværre ikke gøre noget ved :(". Dette gentages en 5 gange. Det lykkes mig dog til sidst at få hende til at kontakte PostDanmark (jeg er nemlig ikke tilfreds med hendes "pakken kommer sandsynligvis retur til os", da den var udsolgt og jeg ikke bare kunne købe en ny hvis nu...), der vil forsøge at få pakken sendt direkte til mig frem for retur til Coolshop, men de kan intet love. Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds og beder om, at jeg får en almindelig D3-key, så jeg trods alt kan spille til release. Det kan der ikke blive tale om. Jeg presser på og presser på. Til sidst overgiver hun og lover, at hvis pakken ikke er ankommet dagen efter, får jeg en alm. key. Denne chat tog en time.

Dagen efter ser jeg på TnT, at pakken er på vej retur til afsender. Jeg kontakter chatten igen. Her får jeg at vide, at det kan tage 9 hverdage før returvarer er registrerede. 9 hverdage! Sikke en besked at få dagen den dag Diablo 3 udkommer. Han virker ret ligeglad med det faktum, at fejlen var deres og ikke min. Han fortæller mig ting som ""Retur til afsender" betyder at pakken er ved at blive sendt retur"" og andre ting, der tyder på, at han hverken læser hvad jeg skriver eller tror at jeg selv kan læse. Det ender dog med, at jeg får en alm. D3-key, så jeg kom trods alt til at spille den 15.
Dagen efter ankommer min CE med posten til min store overraskelse. Det er åbenbart lykkes PostDanmark at sende den direkte til mig. Så PostDanmark har været ganske hjælpsom lige i denne sag.

Så det korte af det lange er, at historien trods alt endte godt, det var rigtigt fint at jeg fik en ekstra alm. key oveni, men det var unødigt besværligt. Svartiderne på chatten var på over 5 minutter hver gang. Der er selvfølgelig travlt op til release på så stort et spil, men med en ventetid på en halv time for overhovedet at komme igennem, bør man ikke skulle vente 5-7 minutter på et meget kort svar.

Edit: Prompte svar fra kundeservice, da jeg sendte mailen til dem omkring forløbet. Udmærket.

Herligt

Ingen problemer. Hurtig levering. God hjemmeside at handle på.

Fuld tilfreds!

Altid som de andre gange har vi bestillingen dagen efter og super det er porto-frit !

Coolshop

Markant billigere end andre steder - hurtig levering !

Købte en Lego bil til 750 kr. - kunne ikke finde den andre steder til under 900 kr. (havde oveni købet bonuspoint tilgode fra tidligere, så den endte med at stå mig i 695,- kr. - hurtig og problemfri levering.

Coolshop

Jeg bestilte det, fik det hurtigt og det virkede

Jeg har ingen problemer med at handle med Coolshop.

coolshop er svedig

hurtig, overskuelig, billig. hvad kan man forlange mere?

• Dorthe
  • 7 Evaluation(s)
  • Acheteur vérifié

Gode priser og hurtig gratis forsendelse!

Den billigste pris på spillet og lynhurtig levering

Leverede før forventet!

Det er super let at bestille varen, og den nye anvendelse af CoolShop point er alletiders!
Jeg bestilte en meget eftertragtet vare (Diablo III) søndag eftermiddag, hvor spillet skulle udgives tirsdag, og havde forventet at få det leveret onsdag, som jeg også fik en email om, men tirsdag eftermiddag kom posten alligevel med en pakke til mig. Perfekt!

• Anker

Strålende

Det er fedt med en netbutik der holder hvad de lover hele vejen. De er helt fra bestilling, til leveringstid, opfølgning på varen m.m.

Ualmindelig dårlig,atypisk, service

Jeg bestiller 2 spil (Diablo 3 og Dragon age) hos Coolshop d. 8.5.2012, modtager meget fint Diablo 3 dagen før lancering, hvilket jeg også "roser" coolshop for, MEN Dragon age er IKKE med. Kontakter Coolshop´s chat (14.5.2012)og dér starter "balladen", han forstår ikke mit problem da han hævder at spillet er restordre, og det skulle det også have været da jeg bestilte, men nu er vi bare flere der så at det var på lager, da jeg chekker hjemmesiden er spillet nu pludselig i restordre og sjovt nok kan man nu slet ikke komme til at trykke "køb" på spillet!, jeg har brugt 1400 point på denne handel og vil derfor nu gerne have penge retur: Jeg får så at vide at jeg "da ikke har betalt for 2 spil men kun for Diablo, jeg vil så gerne have oplyst hvor meget 1400 point er værd i kr. Det kan jeg ikke få da det er forskelligt alt efter hvad man køber, så vil jeg da gerne vide hvad MINE 1400 point er værd i lige nøjagtig DENNE handel, det kan han ikke oplyse for det fik jeg jo at vide på siden da jeg bestilte!! Jeg har sendt ham kopi af bestilling hvoraf det fremgår flg.
"Du har bestilt:
Diablo III (3) (For PC & Mac) /PC 349,00 Dragon Age: Origins /PC 119,00
Totalt kr 328,00 ", og som jeg læser dette så har jeg betalt for begge spil!
Han siger til mig at jeg kun har betalt for Diablo!
Han slutter af med at skrive at han ikke ved hvad han skal hjælpe mig med.
Jeg har sendt mail til coolshop vedr ovennævnte(14.5.2012), og har som sådan ikke hørt noget, men jeg har pludselig modtaget (15.5.2012, kl. 21.00) mail ang ordreopdatering, om at mit Dragon age er i restordre, men at de vil sende det hurtigst muligt, og at jeg vil blive opdateret!!! Hmm, lidt vel sent med denne info, eller?
D.16.5.2012, har jeg så modtaget kopi af min faktura hvoraf det fremgår at jeg har betalt for begge spil idet prisen på Diablo 3 er på 209,- kr!!! men ikke en lyd fra dem om jeg vil ophæve køb af Dragon age, om jeg vil have penge retur, et andet spil eller lign. Det er åbenbart ganske naturligt for Coolshop at beholde penge fra kunder som de ret beset har trukket for meget! Heller ikke en mail om hvad jeg har muligheder og evt.en undskyldning eller lignende kan de åbenbart finde tid til!
Det er fuldstændig menneskeligt at fejle, og naturligvis kan der ske fejl i forbindelse med køb osv, MEN det ville klæde Coolshop at være deres ansvar bevidst og erkende fejl istedet for at prøve at krybe udenom, og behandle deres kunder som imbecile.
Normalt har jeg altid fået en fantastisk service mm derfra, men med denne behandling vil jeg fremover handle et andet sted, det er muligt Coolshop er billigst, men løgne osv er ikke befordrende for handel

Supergodt!

Har altid kun haft gode oplevelser ved at handle hos coolshop, varen er kommet hurtigt og billigt altid. Når man skriver på chatten med kundeservicen er de altid flinke og rare, og finder en løsning til én. Jeg har dog 1 gang prøvet at personen på den anden side af kundeservicen kun skrev korte svar til alt, og virkede som om at han ikke engang gad søge efter svar til det jeg spurgte om. Det blev jeg så nødt til at oprette et forum på en anden side for at finde ud af. Udover denne éngangshændelse, har der ingen problemer overhovedet været, men den irriterende chat-oplevelse trækker dog en lille stjerne ned.
Kort sagt: Ja jeg kan godt anbefale jer at handle her! Er aldrig blevet skuffet over et produkt, eller leveringstiden hos coolshop! Thumbs up!

• Rami

Upåklageligt

Alt er i orden.
Man bestiller og man får varen lige som lovet.
Det er kun Post Danmark der kan ødelægge det for en.

• Peter

Fantastisk butik!

som jeg vender tilbage til gang på gang.

Det er super godt

De holder hvad de lover 100%

• Jannik

Endnu engang god

Fin vare, hurtigt levering

Coolshop

Altid gennemført og udførte indkøb.

Efter igennem tiden at have købt over 10 produkter fra CoolShop, har jeg kun ros til deres service. Hurtig kundeservice og god opretholdelse af løfter, såsom preorders.
Kan varmt anbefale.

• Geert
  • Acheteur vérifié

Billige varer og god og hurtif service

Coolshop har nogle rigtig billige varer og leverer varerne super hurtigt.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer