[REPLY]
Condooms zijn hartstikke goed en scheuren ook echt niet.
Ook de speeltjes gaan lang mee qua tijd.
De condooms van condoomfabriek zelf zijn beter dan de durex dingen (vind ik persoonlijk)
Maandag een we vibe besteld en de volgende dag geleverd. Top service
Het is handig om ze hier te bestellen omdat je ze gewoon in een willekeurige witte envelop krijgt met alleen je naam erop. Je hoeft niet meer naar de winkel en er is ook bijna geen prijsverschil met bijvoorbeeld het kruidvat. Echt een aanrader!
Makkelijk ge bestellen een zeer nette levering en best goed geprijst
Al een paar keer besteld en snel en makkelijk ontvangen. Hier hoef je de deur niet meer voor uit!
Snelle levering, discreet onherkenbaar verpakt en niet te duur. Ideaal als je geen zin hebt om zulke dingen te halen of als je het misschien zelfs niet durft af te rekenen.
Deze site is overzichtelijk en je heb je product snel in huis.
Ook als er iets fout gaat in de bestelling (wat menselijk is) zorgen ze er voor dat deze fout zo snel mogelijk hersteld word.
Deze site is dus zeker een aanrader ;)
Hey
Ik vind de spullen die je heb
Facking nice man
Ik kom vaker langs later
De condoomfabriek.nl geeft geen valse voorwaarden, elke claim is in mijn geval ruim waar gemaakt, en dan bedoel ik gratis artikelen, snelle levertijd en een goede afhandeling van elke gemaakte bestelling, Al dan niet een top site met een top organistatie!
De volgende dag waren ze al binnen. Snel en goede service en alles was tegelijk binnen en onbeschadigt.Het aantal klopte ook. Prima service.
De geleverde spullen zijn van prima kwaliteit.
De levertijd is zeer snel vaak binnen 24 uur.
Prima service en wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelde levering via de mail.
Al vaker heb ik besteld bij de condoomfabriek en nog nooit ergens last van gehad. Ook is de afschrijving en de levering anoniem. Zo hoef je je nergens voor te schamen. Er is veel keus bij de condoomfabriek. Een aanrader dus. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je op de hoogte van nieuwe acties en producten. Erg handig als je vaker gaat bestellen
Meerdere keren besteld bij condoomfabriek, ging elke keer perfect.
Deze keer (volgens mij de derde keer) ging er wat mis; het gratis condoompakket dat inbegrepen zou zijn zat er niet bij. Eén mailtje was echter genoeg, het ontbrekende werd snel en gratis nageleverd. Prima service!
Voorheen kocht ik mijn condooms in de winkel maar aangezien het assortiment
toch wat beperkt is,vind ik en mijn vrouw,dit een prima manier om het juiste voorbehoedsmiddel te kopen
ben zeer tevreden over CFB, duidelijk zeker en vertrouwd!
geen gedoe maar gewoon gedaan!
Een tevreden klant
Ik ben erg tevreden!
Bij mijn laatste bestelling is er wel een foutje gemaakt. Ik had veel verschillende soorten condooms besteld. Ik kreeg 3 Durex XL condooms ipv 2 Durex XL en 1 Durex Anatomic Easy On. Dit is geen groot probleem maar ik was gewoon benieuwd naar de verschillen.
Home>informatie>durex condooms: Durex XL heeft een breedte van 57 mm. Op het normale overzicht staat dat de breedte 56 mm is.
Sowieso vind ik het verwarrend dat Durex XL niet breder maar langer is dan de standaard waar jullie overigens niks aan kunnen doen.
Leuke producten en goede service. Altijd snelle en discrete bezorging.
Wat wil je nog meer? Groot assortiment, snelle verzending, nette prijzen en uitstekende service! Aanrader...
Blij met mijn bestelling. voldoet aan de verwachtingen en snel geleverd!
Alles was goed geregeld! Voor 16.00 besteld en de volgende dag binnen net zoals wat opende site vermeld staat!!!
Beste vriend,
Voor condooms etc hoef je de deur niet meer uit, kruip gezellig achter de computer, ga lekker winkelen op de site en morgen is jullie pakketje er al. Ga naar condoomfabriek voor goede kwaliteit en een uitstekende prijs.
Ik vind het een goede, gebruikersvriendelijke webshop. De kwaliteit prijs verhouding is ook zeer goed. Ik bestel het liefst bij jullie. Helaas heb ik wel wat problemen met mijn huidige bestelling, maar ik vertrouw erop dat jullie dat regelen :)
Condoomfabriek is mijn go-to website om condooms te bestellen. Vanuit het comfort van m'n huis kan ik alles bestellen wat ik nodig heb. Snelle en betrouwbare levering zorgt er voor dat ik nergens anders hoef te zoeken voor dezelfde producten.
De site is compleet, de acties zijn goed, de verzending is perfect, kortom alles is goed en snel!
Mijn beoordeling van deze site is uitstekend.
Ik heb eerder met een bestelling wat problemen ondervonden maar dat hebben jullie uitstekend opgelost , klasse!
Bestelling ging goed, en werd netjes volgens afspraak geleverd.
De website is overzichtelijk, bestellen gaat soepeltjes en de levering is discreet, netjes en snel. Wat mij betreft een 100% score!!
Mijn vriendin en ik hebben zeker veel plezier gehad met onze bestelling
Alles was netjes aan gekomen en verder was alles aanwezig ook erg goed verpakt, ik heb nog geen problemen gehad alles is altijd netjes optijd en erg snel geleverd.
Kreeg gelijk de bevestigingsmail met mijn bestelling en daarna dat het op de post was gedaan en waneer te verwachten .
Al met al super!
Ik vind de condoomfabriek een zeer goede handige en discrete site waar je terecht kunt voor leuke dingen! Enige kleine minpuntje is dat de acties die ik via de mail door krijg soms niet goed op de site zijn verwerkt. Omdat de levering verder altijd goed is en de producten van prima kwaliteit geef ik condoomfabriek een ruime voldoende!
Service en verzending van de pakketje is top,maar had eigenlijk meer verwacht van het verrassing pakket,maar goed je hebt het voor niets dus moet niet klagen.
Haha mijn pakketje was de volgende dag al binnen en ik ben echt super tevreden met de inhoud, goede service en goede kwaliteit!
Hey man, je moet je sex spullen bij condoomfabriek.nl halen man! Echt veel verschillende dingen voor een goeie prijs!
Binnen een dag geleverd. Condooms waren goede aantal en degene die ik besteld had. Top bedrijf!
erg snel en makkelijk bestellen.