[REPLY]
Computer 112 har repareret to bærbare. Arbejet var perfekt udført og service, rådgivning samt levering i var i top.
Hej Casper.
Det er da utrolig den MEGET fine service du giver, tak skal du have.
Jeg har kun superlativer at sige omkring din service. Og så i weekenden. Til hver tid vil jeg anbefale PC 112 som den fremtidige leverandør af IT/Computere. Der ydes en helt ekseptionel service.
Har prøvet et endet firma, som fejlinformerede os og tog overpris...
Casper holdt hvad han lovede, og var venlig og imødekommende, ja, selv hunden var flink :). Selv om vi skal køre langt, er det der jeg sender mit eletronik til repation næstegang. Hellere køre langet end at blivet taget ved næsen.
Kan kun varmt anbefale computer112 100%. Sikke en service den mand kan levere, der er ikke noget "BULLSHIT" og pressen på med andet end det du skal bruge (TAK FOR DET!!!) der er levering til tiden, kvaliteten er i top, Casper Schou kan og ved hvad han snakker om. Helt i gennem anbefalelsesværdig og REEL!!! Klart der mine fremtidige produkter skal serviceres.
Det er en meget få man føler man kan stole på ; men her har vi med en rigtig forretning og gøre , computer112 er det man forstår ved reel reperatør af computere , ingen udenoms snak eller lovning på urealistiske reperationer , man snakker med ejeren selv eller mailer og
man har fornemmelsen af , man lige er i butikken , selvom det tætteste vi var på hinanden var snak i mobilen !
Prøv det , det er hele oplevelsen værd !
Da knægten skulle have en ny gamer PC (bærbar), fik jeg meget god rådgivning til at foretage mit valg. Hurtig levering oven i hatten. Jeg har også tidligere benyttet Computer112 til reparation af mine computere, igen ærlig snak og fair priser. Kan varmt anbetales /Michael
Computer112 er et ærligt og reelt firma med de skarpeste priser på ThinkPad som han endda levere special konfigureret dagen efter jeg bestiller. Computer112 virker til at have været i branchen i lang tid har bredt og solidt IT kendskab. De vil være vores IT partner i lang tid fremover.
Surfede lidt på nettet, da jeg ledte efter en ny computer til min arbejdsplads. Mit Krav var at det skulle være en Lenovo maskine. Fandt computer112 og tog kontakt til dem. Capser som ejer shoppen guidede mig lige efter bogen og prøvede ikke at "Presse" en masse udnøvendige ting i halsen på mig, bare for at tjene penge..respekt! Efter kort tid var jeg ikke i tvivl om mit valg, grundet den super expertise fra caspers side.. nu er jeg en lykkelig ejer af en FED Lenovo maskine. Tak til Computer112.
Selv om der var lidt leveringstid på en reservedel blev jeg informeret hele vejen igennem
Jeg har altid fået en troværdig vurdering og leveret et produkt jeg var tilfreds med.
Det er nu 3. gang jeg benytter Computer112 og kan kun sige jeg har været rigtig tilfreds med den varer der er leveret og rådgivning der hørte med.
ReboostMedia