We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de Cinemagic

Cinemagic Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de Cinemagic et donnez votre propre opinion sur Cinemagic 2625
Bon
8 sur 10

2 625 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (2 625)

Top avis Cinemagic

Cinemagic

God pris og hurtig levering

Købte et Pioneer-anlæg til bedste pris på nettet og leveringen skete hurtigt. Emballagen var dog beskadiget ved ankomsten.
Det trækker mindst 1 stjerne fra, at CineMagic reagerer for langsomt på en reklamationsag. Hvis man kan sende en vare fra dag-til-dag, hvorfor kan man så ikke reagere på en reklamationsag fra dag-til-dag?
Reklamationsager burde da generelt have højeste prioritet.

En god handel *****

Fine priser, hurtig levering og god information om at ens ordre er pakket og afsendt med tilhørende track & trace nummer.. Leveringstid 1 dag, godt gået.

Cinemagic

Villig til at gå det ekstra stykke :-)

Jeg fik dem til at bliver efter lukketid for at sælge mig min vare og da jeg kom for at hente varen fik jeg en venlig og faglig service.

For lang leveringstid

Når man bestiller går der så 2 dage før en vare på lager , bliver sendt, det er ikke godt nok, slet ikke når det drejer sig om småting som 2 sd kort.

Mistede tålmodigheden

Havde bestilt en vare, som ifølge deres hjemmeside var på lager og ville blive leveret indenfor 1-3 hverdage.

Efter 5 hverdage (plus weekend og helligdag) fik jeg en mail, om at varen ville blive sendt om 2 dage, hvor de forventede at den igen var på lager, og at jeg ville modtage en mail så snart den var afsendt.

Efter de to dage fik jeg ingen mail, så det må vel betyde at varen stadig ikke er på lager.

Jeg er godt klar over at der kan ske forsinkelser i forbindelse med at få varerne bestilt hjem, men at der i løbet af de 11 dage hele tiden har stået: "På fjernlager - Levering indenfor 1-3 hverdage" på hjemmeside gør mig lidt sur, så nu finder jeg varen et andet sted.

Ringe Leveringstid!

Købte varer for omkring 8000,- leveringstiden stod på hjemmesiden til 3 dage på fjernlager.

bestilte varerne den 26-04-2012

Da jeg ikke havde hørt nogen den 01-04 mailede jeg til kundeservice for at få en forventet leveringsdato.
fik en mail tilbage endda forholdsvis hurtigt. at jeg kunne forvente at varerne vil blive sendt dagen efter.

Først den 3-05-2012 får jeg endelig en mail om at varerne er afsendt.

og så går vi ind i bededagsferien og weekend, og det betyder så jeg først modtager min varer Mandag den 7. April

I forhold til 3 dages leveringstid så er det sku' ringe.

Giver 2 stjerner KUN p.g.a. de svarede på min mail ret hurtigt.

Hej Henrik

De mange varer på din ordre blev hentet hjem fra forskellige leverandører, og ja - her var der en forsinkelse på et par af varerne. Det betød, at levering af dine varer ikke skete på de forventede 3 hverdage, men derimod tog 5 hverdage.

Lige for at kommentere på de datoer, du angiver: Du lagde ordren den torsdag den 26.04. om aftenen. Fredag den 27.04. bestiller vi varerne hjem til dig. På grund af den nævnte forsinkelse sendes varerne først afsted torsdag, den 03.05.

Vi beklager naturligvis de 2 dages ekstra leveringstid.

Fik varen...langt om længe

Vi bestilte en lille center-højttaler den 7. april 2012 og fik den i går den 3. maj!
Meget lang ekspeditionstid, og de få stjerner skyldes en dårlig mailservice om forventet levering og hvor jeg som kunde ikke får svar på mine, ellers høflige, anmodninger om cirka leveringstid.
Kommer derfor blot til at vente og vente og vente...
Det ønsker jeg ikke i fremtiden, med tanke på de mange gode oplevelser jeg ellers oplever på nettet fra de forskellige forretninger.
Ærgeligt for Cinemagic, at de ikke opper sig på kundeservicen.

Hej Kim

Vi noterer os din kritik og kan forsikre dig for, at vi hele tiden gør vores yderste for at levere varen til kunderne indenfor den estimerede leveringstid.

Alligevel må vi medgive, at det ind imellem glipper. Vi kan lave fejl internt - og der kan opstå problemer med transporten eller misforståelser i kommunikationen. I dit tilfælde var varen ekstraordinært længe undervejs fra leverandøren, også længere end de 7-14 dage, som leveringstiden normalt er for den vare.

Vores system sender automatiske emails ud med leveringsopdateringer, så du burde have modtaget information, men vi beklager naturligvis, hvis det ikke har fungeret i dit tilfælde. Vi tjekker systemet.

Cinemagic

Alt for langsom behandling...

Jeg modtog en forkert vare, hvilket selvfølgelig kan ske hvis der er gået rod i vareoprettelsen i de elektroniske systemer. Det er ikke problemet, for det har jeg forståelse for.

Problemet kommer efterfølgende, hvor der skal en korrespondance på 17 mails over 21 dage til, før den korrekte vare bliver tilsendt. Ifølge deres kvalitetschef skyldes det, at de selv mente at have løst sagen ved at tilbyde pengene tilbage + at der var 3 helligdage i vejen for en hurtigere ekspedition. Det har ifølge kvalitetschefen også taget længere tid, fordi de skulle ændre hele sagsforløbet pga. mit alternative ønske om at modtage den korrekte vare fremfor refundering... -og det er jo i sig selv noget fis :)

Til sidst vil jeg øse af min erfaring for, at gøre lignende tilfælde til en behagelig oplevelse for Jeres kunder: Send den korrekte vare senest et par dage efter at have modtaget reklamationen over en forkert modtaget vare. Hvis Jeres systemer ikke har en knap til dette, så gør det manuelt - for selvølgelig kan det lade sig gøre og kunden bliver positivt overrasket selvom det er forholdsvist simpelt!

(Ordre 101777)

Hej Neffets

Din reklamation løb ind hos os i påskeugen, hvor vi ikke havde fuld bemanding. Det var grunden til den første forsinkelse i sagsbehandlingen.

Dernæst var det spørgsmål om at få den korrekte vare ind på vores eget lager, så vi kunne sende en ”bytter” til dig. Det tog længere tid end forventet, hvorfor vi mente, at den bedste og hurtigste løsning for dig ville være, at du fik pengene tilbage. Det var du ikke interesseret i, hvorfor løsningen bliver en ombytning.

Håndteringen af sagen blev yderligere forsinket af en misforståelse mellem dig og os – hvor vi ventede på, at den forkerte vare kom retur, før vi kunne sende en ny vare ud til dig – og du ventede på den korrekte vare og forventede, at du først herefter skulle returnere den forkerte. Så ja – en noget uheldig sagsbehandling, som blev længere end ønskeligt, for begge parter.

Mærkeligt lagersystem

Normalt har alle webshops:
Grønt = på lager
Gul = Fjernlager
Gød = Ikke på lager / fjernlager.

CineMagic bruger åbenbart grønt på alt, som er at finde på deres fjernlager. Guderne må vide, hvilken farve der bliver benyttet til deres produkter, som rent faktisk er på lager.

Fra at tro jeg nu i morgen (3. Maj) kunne gå ned at hente pakken, kan jeg så først gøre det den 7. Maj (!?).

Næste gang tror jeg, det bliver en anden virksomhed, som rent faktisk har eget lager, eller kan levere et produkt inden for 2 dage.

(pakken er ikke ankommet i nu, så derfor venter jeg med at uddybe, hvis der bliver brug for det).

Hej Michael

Vi har valgt at markere alle de varer, der er tilgængelige, grønne. Sammen med de grønne markeringer skriver vi klart, om det er ”på eget lager” eller ”på fjernlager – levering 3 hverdage”.

Den vare, du har bestilt, er markeret grønt med bemærkningen ”på fjernlager – levering 3 dage”. Vi kan se, at du har lagt din ordre tirsdag, den 1. maj kl. 19.43. Den vare bliver derfor rekvireret til dig fra fjernlager onsdag, den 2. maj. Med en leveringstid på 3 hverdage skal du modtage varen tirsdag, den 8. maj, eftersom der er helligdag den 4. maj.

Din vare vil blive afsendt herfra den 7. maj, og du vil dermed modtage den indenfor den lovede leveringstid.

Købte

min fladskærm på 37". Der stod de havde den på lager og jeg bestilte. Dagen efter ringede en ansat fra Cinemagic og undskyldte mange gange, da de nu havde talt lageret op og ikke havde varen alligevel. Han sagde de havde "lillebror modellen", og at jeg ville få 500 kr. i rabat som undskyldning for fejlen. Satme service. + levering kom dagen efter.

Fortrød købet

Fortrød købet. Alt gik som det skulle. Pengene retur efter få dage. Perfekt.

Intet at bemærke

Havde varen dagen efter jeg bestilte. Ingen problemer af nogen art.

Rigtig god oplevelse!

Rigtig gode priser og rigtig fedt med en online chat, som oftest bliver besvaret hurtigt.
Fik dog en melding om, at produktet kom før det egentligt var tilfældet, men anden gang jeg fik en leveringsdato, kom det faktisk førend forventet.
Det skal siges, at jeg godt vidste, at produktet var i restordre og at Onkyo på daværende tidspunkt skulle lave ekstra "produkttjek" inden de sendte deres varer afsted.
Mit indtryk var, at Cinemagic gjorde alt hvad de kunne for at få produktet sendt afsted til mig ASAP.
Selvfølgelig ringede fragtmanden først og aftalte tidspunkt.
Alt i alt en 5-stjernet oplevelse!

Perfekt købsoplevelse

Ikke så mange dikkedarer. Bestilte mine varer onsdag morgen. Onsdag eftermiddag fik jeg en mail om at varerne var afsendt inkl. track-trace nummer og torsdag eftermiddag modtog jeg mine varer.

Hurtig service

Efter køb af harddisc fortrød jeg købet, returnerede varen og på få dage blev den godkendt til tilbagebetaling.
Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos CINEMAGIC.

Cinemagic

tog varen retur uden problemer

Købte en fødselsdagsgave som fødselslaren fik 2 af. CineMagic tog varen retur og behandlede sagen hurtigt og nemt. Bedre oplevelse kan man ikke få.

Billigst og hurtigst

Var de billigste på nettet, og sendte pakken med det sammen, portofrit via GLS, så pakken kunne hentes på tanken indtil kl. 22.00. Ingen problemer med produktet, så kan kun give karakter ud fra købsoplevelse.

Handel forløb problemfrit

Jeg har aldrig tidligere handlet ved CineMagic men har dags dato modtaget varer bestilt tirsdag eftermiddag. Det er ganske fint og prisen var også rigtig.

Blev løbende informeret om fremdriften i ordrebehandlingen, så det er også ok.

Hurtigt og nemt

Fik varen tre dage efter bestilling. Ingen klager der, men heller ikke noget eksklusivt der giver 5 stjerne.

Elendig RMA håndtering

Den 13 marts konstaterede jeg der var fejl på den CPU jeg havde købt hos Cinemagic.

Jeg henvendte mig derfor til dem for at få den repareret. Her blev jeg mødt af en arrogant mail om at der ikke var noget galt med CPUen. Det krævede herefter hele 10 mails frem og tilbage før Cinemagic endelig accepterede, at tage varen ind.

1 uge senere ringede jeg til Cinemagic for at høre en status, og om de overhovedet havde modtaget varen. (det er nemlig ikke noget de gør opmærksom på).

På dette tidspunkt havde de først akkurat konstateret at fejlen var der.
Herefter sendte de CPUen videre til Intel.

Idag er det d. 19. april og jeg har stadig hverken CPU eller penge retur, altså er der nu gået over 1 måned hvor jeg ikke har kunnet bruge min hjemmecomputer. Jeg har gentagne gange spurgt om, jeg kunne få en ny CPU eller pengene retur (da dette er noget andre firmaer f.eks. gør som god kundeservice), men det spørgsmål er blevet ignoreret hver gang.

Jeg har ellers handlet mange gange med Cinemagic og været fint tilfreds. Selvom de langt fra har været billigst, har jeg valgt dem for den gode service de normalt ellers yder. Men dette skræk eksempel på dårlig RMA håndtering, har gjort at jeg næste gang nok vil se mig om efter et andet sted at handle.

Michael Nielsen a trouvé cette évaluation utile

Hej Anders

Den fejl, du oplevede på den pågældende CPU var lidt usædvanlig/speciel, og vi har ikke før oplevet den. Derfor kunne vi ikke umiddelbart afgøre, om det fejlen skyldtes produktionsfejl eller fysisk overlast. I de 10 emails, du omtaler, gav vi forslag til forskellige afhjælpningsforsøg for at se, om problemet kunne løses, uden at vi skulle have produktet ind.

Det lykkedes dog ikke, hvorfor vi tog produktet ind og sendte det til reparation. I den forbindelse varslede vi en reparationsperiode på 4-6 uger. Værkstedet meldte tilbage indenfor dette tidsrum, at produktet havde en defekt. Herefter har du fået en ny vare.

Værkstedsprocessen tager noget tid, men eftersom det var en – for os – ”ny” type fejl, måtte vi sikre os, hvad vi havde med at gøre.

Vi beklager naturligvis, hvis du mener, du er blevet dårligt behandlet, men vi håber, du bliver glad for din nye vare.

God oplevelse

Jeg har handlet hos CineMagic en gang og det forløb helt efter bogen. Produktet havde en ok pris og portoudgifterne var i den bedre ende i forhold til andre leverandører, dog var leveringstiden lidt lang, men bestilte også i Påsken (bestilte den 6. april og varen kom den 16. april).
Vil ganske givet handle hos dem igen.

Fantastisk Levering

Bestilte en pc monitor kl 15 og fik det dagen efter, det er der ikke mange der kan.

Hurtigt, enkelt og effektivt

Bestilte i går kl. 9. Link til T&T kom i går eftermiddags. Pakken ankom i dag kl. 7.14 i vores lokale pakkeshop. Alle modtagne varer er som forventet.

Fremragende service

Valgte at benytte mig af chatsupporten da jeg skulle bruge en vare dagen efter, og spurgte om han ville sørge for at sende varen i dag.

Fin service og levering :)

Cinemagic

Billig, glem alt om service

Efter jeg købte en Ekstern Hdd i August måned, har den bare stået på mit bord med de 2 stik sat til. Da jeg så skulle bruge den et andet sted ser jeg at usb stikket var knækket. Men da jeg skriver til dem, kommer det samme svar som Bruno har fået. En mail fra deres "kvalitetschef" om at jeg skal tage kontakt til Western digital. De vil slet ikke rører den, da når et stik er knækket så har jeg været volsom ved varen! Selvom den har stået stille på mit bord.

Hej Michael

Det er altid ærgerligt, når noget går i stykker - men sådan et stik knækker ikke af sig selv, og hvis du ikke har bemærket det ved modtagelse og ibrugtagning af stikket, vil konklusionen være, at det er sket ved en ekstern påvirkning efter modtagelse.

Det er den vurdering, du har fået af Western Digital – og det er også den, vi når frem til under de givne omstændigheder.

Problemfrit køb. Laveste pris

Købte en Logitech universal fjernbetjening hos Cinemagic som ifølge hifipriser havde den laveste pris og gratis fragt.
Prisen passede, ligeså med fragten (PostDK brev til døren) .
Havde varen i hånden dagen efter.

Cinemagic

Jeg har handlet flere gange hos Cinemagic, og det har altid været en god oplevelse.

Jeg har endnu ikke haft brug for at sende noget ind til reparation, men en enkel gang fortrød jeg mit køb. Det var ikke noget problem. Varen blev sendt retur, og jeg fik pengene utrolig hurtigt. De var vist tilbage på min konto dagen efter.

De har gratis forsendelse til GLS pakkeshop, og det er efter min mening et stort plus. Så behøver man ikke være hjemme, men kan i stedet hente pakken når det passer én.

Tak herfra.

Cinemagic

God hjemmeside, nem at betjene, hurtig levering (GLS)

God hjemmeside, nem at betjene, hurtig levering (GLS)

God Webshop

Nem at bruge. Bestilte et grafik kort fik det dagen efter. Har tidligere bestilt andet hardware hos dem,uden probs. Alt har bare spillet.

Helt i orden

Købte et overvågningskamera, var dog ikke i orden, - returneret uden udgift for mig, tjekket samme dag de modtog det, pengene retur, - bare helt OK....

4 Stjerner

giver 4 stjerner for hurtig ekspedition men sidste stjerne mangler for merpris ved afhentning på 49 kr
venlige mennesker og god service

Cinemagic

Hurtig levering og god service

Cinemagic har givet en god service, og været meget fleksibel under salgsforløbet. Priserne er konkurrencedygtige og leveringen er sket hurtigt.

Kan varmt anbefales

Skulle bruge 3D briller samt hjemmebio. CineMagic tog sig tid på deres chat til at besvare alle mine spørgsmål, og sammen fandt vi frem til hvad jeg skulle bruge.
Efterfølgende, blev varerne leveret hurtigt, så ventetiden var virkelig kort.
Jeg kan varmt anbefale CineMagic, både hvad angår priser, produktudvalg og service.

Hurtigt og fint

En meget hurtig handler

Cinemagic

Varen skulle på nuværende tidspunkt havde været leveret for 7 dage siden og er endnu ikke kommet frem, Cinemagic har flere gange givet mig løgnagtige oplysninger. Generelt meget elendig/ingen service.
Det har tilmed været svært at komme i kontakt med Cinemagic, der kun undtagelsesvis tager deres telefon.

Nemt og hurtigt

Alt gik som lovet

Skidt indpakning

Jeg synes ikke Cinemagic gør nok ud af indpakningen af varer, jeg købte forleden en PSU til min computer, og jeg går meget op i at min original emballage er i god stand når jeg får det, i tilfælde af eventuelt videresalg... Og da jeg modtog varen måtte jeg sande at varen kun var i den originale emballage, og stripset sammen med lyn-clips rundt om, som havde ødelagt æsken, og endda gået igennem til selve varen!
hvis det ikke ændrer sig, handler jeg der ikke igen

det virker professionelt

En god og hurtig service efter at forbindelsen endelig blev etableret.
Det er anden gang, jeg handler med firmaet og kun gode erfaringer.

Alt i orden

god pris hurtig levering

God handel

Det er nu tredje gang, at jeg handler hos Cinemagic, og jeg er meget tilfreds! Varerne som jeg har købt, har altid været i orden, og leveringenstiden er OK. Der er max gået 2 dage fra bestilling til levering.
Jeg ved ikke hvordan servicen fungerer, hvis varen er defekt. Men indtil videre, så er jeg meget tilfreds..

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer