[REPLY]
Bureaustoel besteld en binnen twee dagen geleverd. Alles was aanwezig. Zelf in elkaar zetten duurde even, maar het resultaat mag er zijn.
Ik kocht onlangs een bureaustoel (Embassy 200) via deze webshop. En niets dan lof!
Ik stuurde een bericht naar de Klantenservice; die werd erg snel, concreet en duidelijk beantwoord.
Levering ook prima. Aangegeven was dat de levertijd 5 werkdagen was, echter, ik bestelde op vrijdag en de maandag erna werd mijn stoel al geleverd.
Klein minpuntje is de instructiehandleiding. Die is erg summier met uitsluitend 1 plaatje en allemaal kleine nummertjes. Eventjes zoeken dus, maar daar is overeen te komen.
Toen vervolgens de gasveer van de stoel niet goed leek te functioneren ben ik wederom prima geholpen door de Klantenservice. Zij namen zelf telefonisch contact met mij op om het probleem te verhelpen en dat is prima gelukt.
Ik ben dan ook bijzonder tevreden. De stoelen zijn niet goedkoop, maar hun prijs wel meer dan waard. Een aanrader!
De orderprocedure verliep vlekkeloos. De informatievoorziening omtrent de aflevering was compleet en juist. Dus fijn voor mij als klant!
heel tevreden,precies zoals hij op de site werd voorgesteld
mooie kwaliteit, goed afgewerkt
Vlugge levering alles was uitstekend geregeld.
Ik ben er erg blij mee. mw.Heijwegen
prima product, voldoet uitstekend, had graag keus gehad uit wieltjes voor harde of zachte ondergrond, dat is een "jammerpuntje".
Stoel ziet er comfortabeler uit dan hij uiteindelijk is.
Hij kraakt, kan niet bijzonder laag, en na een week gebruik beginnen de leuningen al een ingezakte vorm aan te nemen.
En je onderrug haalt de leuning ook niet echt, en dan ben ik nog 1.90.
Maar het kan slechter...
Hij is verder wel lekker stevig tot nu toe.
De kwaliteit van de stoel viel tegen. voorboorgaatjes klopten niet en het is gewoon geen stevige stoel, maar de levering was super. Met 3 dagen was de stoel er al.
Mooie bureaustoel, goed de monteren.
mijn beoordeling ik vind dat er een prima service geboden wordt en dat er heel vriendelijk wordt gereageerd
badankt ik zal u bedrijf zeker in gedachten houden en door geven aan derde
m.v.g. selma bosma 'tlam
Daar er onderdelen ontbraken aan de bureaustoel (5 wieltjes) was het niet 100% correct geleverd. Klantendienst was wel professioneel dus na melding is dit opgestuurd en goed ontvangen.
Een heel mooie, en vooral lekker zittende, stoel.
De voortgang was goed via internet te volgen.
De levering was zeer snel en de montage was kinderspel.
Deze stoel zit heerlijk en was heel makkelijk in elkaar te zetten en dan ook nog eens netjes en snel afgeleverd...echt een aanrader!
De bestelde zwenkwielen pasten helaas niet op de bestemde bureaustoelen. 1 telefoontje was voldoende voor een retourformulier, zodat de bestelling retour kon.
Als het goed is wordt binnenkort het factuurbedrag retour gestort
Beste,
De ontvangen stoel stonk enorm, ik moet altijd een raam open hebben staan om niet in een vieze walm op mijn kamer te komen. Verder vind ik dat de stoel niet erg lekker zit voor de rug, maar ik had hem al uitgepakt en in elkaar gezet en kon hem dus niet terugsturen. De handleiding was een kopie van een kopie en dus niet erg goed leesbaar.
Verder oogt hij wel mooi.
Mvg,
Roy
zeer degelijke stoel die perfect aan mijn verwachting voldoet, alleen was er geen beschrijving bij van montage. dat is het enige minpuntje.
Stoel is goed te in elkaar te zetten, alleen staan de armleuningen niet symmetrisch t.o.v de rugleuning.
Ik heb een computerbureau besteld en het werd heel snel geleverd. Alles prima verpakt en met een makkelijke handleiding om het in elkaar te zetten. Ik ben zeer tevreden.
Twee mooie bureaus met luxe bureaustoelen besteld en binnen een paar dagen keurig afgeleverd. Duidelijke montagevoorschriften en alle onderdelen keurig genummerd. Mooie kwaliteit.
Alles was makkelijk in elkaar te steken, duidelijke instructies!
Wat een fijne hulp bij mijn keuze van mijn bureaustoel en supersnelle levering ivm mijn pijnlijke rug. Bureaustoel24 is een echte aanrader mensen!
netjes en makkelijk geregeld, snel in huis.
snelle bezorgservice. Jammer dat er niet van te voren aan te geven viel wanneer beide pakketten precies bezorgd zouden worden. Het in elkaar zetten van het bureau was vrij lastig en de kwaliteit viel me behoorlijk tegen. Beschadigde plekken aan het hout. gelukkig zaten deze beschadigingen grotendeels aan de binnenkant van de ladenkast. eindresultaat ziet er gelukkig goed uit!
Ik had een ergo burostoel besteld. Deze was volgens mij binnen een dag geleverd.
Voor minder dan 200 euro een burostoel die wel je rug spaart.
Na 9 werkdagen heb ik nog steeds niets ontvangen. Niet eens een track and trace code heb ik in mijn mailbox gekregen ter bevestiging van een verzending.
edit: de bureaustoel is eindelijk aangekomen.
Geachte heer Mak,
Dat begrijpen wij heel erg goed en zijn vanochtend dan ook meteen naar het warehouse gegaan om zelf te checken wat hier nu misgaat.
Het bleek dat de verzonden bureaustoel binnen 1 dag bij ons terug is gekomen (nog voordat er in het centrale depot en Track and trace nummer aan gekoppeld was). De verpakking is helemaal beschadigd en waarschijnlijk ook een deel van de bureaustoel. Mijn collega’s van het warehouse hebben toen een nieuwe bureaustoel verzonden waarvan ik later vandaag het track and trace nummer zal toesturen.
Excuses. Als wij dit geweten hadden, dan hadden wij u daarover meteen even over geïnformeerd. Er wordt nu met spoed alsnog een andere bureaustoel aan u verzonden en dank voor uw geduld in deze.
Ik vertrouw erop u hiermee voor nu voldoende geïnformeerd te hebben.
Mocht u in de tussenliggende periode nog vragen hebben, dan kunt ons te allen tijde per mail bereiken. U kunt ook telefonisch contact opnemen. Dit kan op werkdagen via 026-3530253.
Hartelijke groet,
Het team van bureaustoel24.nl
rustpilot binnen no time gemonteerd binnen 5 minuten klaar de levering was zoals afgesproken prijstechnisch niets op aan te merken alle waar naar zijn geld.
De stoel is snel en in goede staat geleverd. Ik vind de webpagina voor het zoeken van een stoel ook zeer netjes. Vooral het inzoomen op de stoel zelf vind ik erg prettig.
Enig verbeterpuntje die ik nog kan bedenken is de keuzemogelijkheid toevoegen om op fabrikantnaam te zoeken. Dit is een optie die ik mis op de webpagina.
Al met al: goede en prima service, een aanrader.
het leder(zitting) zou beter verpakt moeten worden.
Hier staan afdrukken in van het andere materiaal wat erbij verpakt zat.
hopelijk trekt dit er nog uit
dank, mijn bestelling is snel naar tevredenheid geleverd.
wanneer komt ie?
Beste Angelique,
Kunt u u uw (adres)gegevens of achternaam even toesturen naar info@bureaustoel24.nl?
Dan kunnen wij de status van uw order meteen nakijken en u alle details hierover berichten.
Uiteraard kunt u ons ook telefonisch benaderen via 026-3530253, dan helpen wij u meteen aan de telefoon verder.
Wij helpen u graag verder.
Hartelijke groeten,
Het team van bureaustoel24.nl
De levering was snel gedaan paar dagen echter meerdere malen moeten bellen om de factuur te krijgen van de bestelling.
Geachte heer, mevrouw,
De factuur zit bij de bevestigingsmail van verzending gevoegd. Dit is ook de mail waarin het Track and Trace nummer van uw zending vermeld staat. Uiteraard kunnen wij u de factuur ook nasturen, maar hebben daar altijd 2 werkdagen voor nodig, zoals gemeld naar u.
Hartelijke groeten,
Het team van bureaustoel24.nl
Ik was op zoek naar meerdere bureaustoelen en heb gebeld voor advies. Ik kreeg een gedegen advies en zaken werden meteen goed uitgezocht en teruggekoppeld.
Daar bovenop ook nog een korting ivm meerdere stoelen. Netjes afgehandeld mensen van bureaustoel24!
Ik moest er even voor zitten om de juiste bureaustoel te kunnen kiezen, maar de bestelde bureaustoelen bevallen helemaal. Snel geleverd ook.
bureaustoel kiddy
leuke bureaustoel mooi om te zien
makkelijk in elkaar te zetten