We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de billigsport24.dk

billigsport24.dk Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de billigsport24.dk et donnez votre propre opinion sur billigsport24.dk 508
Excellent
9.3 sur 10

508 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (508)

Superhurtig levering...

Den korrekte vare leveret dagen efter bestilling... Sådan!

Top avis billigsport24.dk

billigsport24.dk

Bedre SERVICE har jeg aldrig oplevet

Jeg er virkelig imponeret over den service jeg har modtaget fra billigsport24 (Ronni). Jeres tålmodighed med mine spørgsmål og jeres store indsats for at jeg kunne nå at få mine varer med mig tilbage til Schweiz.
Desværre kom det pulsur jeg havde bestilt ikke til Danmark i tide før jeg skulle tilbage til Schweiz. Sammen fandt vi en løsning og jeg fandt et andet ur. Dernæst kom problemet med leveringen på banen, og lang historie kort: pludselig blev jeg ringet op (Allan) og mens jeg havde ham i røret var han på lageret for at sikre sig jeg fik det rette pulsur, og vi fandt en løsning på en særlig levering i KBH.
Handler HELT SIKKERT hos jer igen, og det af flere årsager: KundeService i top, udvalg af varer og priser. Keep up the good job guys!

Super, kvik levering

Efter kort søgning, billigsport24.dk dukker op som mest overskueligt med bredt udvalg. Ordreafgives og svup er varen fremme i sikker emballage. Bare rigtigt godt.

med venlig hilsen
Peder Degnbol

super pris og leverance

Nem site, god pris og hurtig leverance.

billigsport24.dk

Dag til dag levering og fin service

Meget tilfredst med billigsport24.dk. Mine sko kom endda før forventet.
Klart anbefalelsesværdig.

God hjemmeside - hurtig levering

Dejlig overskuelig hjemmeside. Nemt at finde de ønskede produkter. Kunne dog godt tænke mig lidt større udvalg i løbe tilbehør. Har været nødt til at købe andre steder, hvilket er lidt surt da jeg helst vil handle alt et sted, for at spare forsendelsesomkostningerne.

Réponse de billigsport24.dk

Hej Morten.
Mange tak for din feedback - det er vi altid super glade for. :-)
Vi er hele tiden klar på at optimerer vores site, og disse tilbagemeldinger som disse er perfekte.
Kan jeg lokke dig til at give mig en melding på info@billigsport24.dk da jeg meget gerne vil høre hvad det er du savner på vores site.

Mvh
Ronni - Billigsport24.dk

Uovertruffen service

Returnerede et par sko i forkert størrelse, og fik dem ombyttet til et andet mærke.
Ombytningen foretaget uden beregning, trods en prisforskel i billigsport24.dk's favør.
God information hele vejen igennem forløbet.
Absolut ikke sidste gang jeg handler her.

God service, Hurtig levering

Efter henvendelse til billigsport24.dk for vejledning gik der 24 timer til jeg fik svar.
Bestilling var smooth og der var hurtig levering. Allerede dage efter bestilling kunne jeg hente min pakke hos GLS pakkeshop.

Dejligt at tingene bare er i orden.

Ingen problemer

Ikke noget der lignede problemer, hverken med bestillingen eller leveringen...

Halsedisse

Købte en halsedisse. Betalte for levering med Postdanmark, men pakken gik alligevel til en GLS shop, hvor jeg så måtte afhente den. Lidt spildt at betale noget mere for at få den leveret på adressen. ellers var det super at handle i shoppen. Nemt at finde rundt på siden.

Har efterfølgende talt med Allan, og de har refunderet min ekstra porto, så nu er bedømmelsen ændret til fem stjerner. Det fortjener de. Vil helt sikkert, og i nær fremtid handle her igen.

Tak for god service

Ingen bøvl

Nem og hurtig levering med kvalitet;)

God oplevelse

Jeg købet et styks ab wheel hos BilligSport24.dk og mener min betaling blev gennemført igår og allerede idag har jeg varen, så det har været en super oplevelse.

1. klasses service

Jeg har handlet hos Billigsport24.dk flere gange, servicen er i TOP, hastigheden på ordre er HURTIG og priserne er MEGET rimelige. Og er der det mindste problem, bliver det hurtigt løst.
Jeg kan kun anbefale andre, også at handle sportstøj og udstyr hos billigsport24.
Og så kommer de ofte med SUPER tilbud's priser.

Igen-igen en fornøjelse

Som altid er det en fornøjelse at handle på billigsport24.dk - gode priser, gode tilbud, hurtig levering. Har aldrig haft problemer og er ualmindelig godt tilfreds.

Nemt og hurtigt

Købte målmandshandsker.
Godt udvalg, gode priser (tilmed periode med rabat) og ok fragtpris.
Hurtig forsendelse.

Bedst, billigst og hurtigst

Jeg har søgt efter nogle bestemte Nike løbesko, fandt dem billigst på billigsport24.dk og er yderst tilfreds med varen og den hurtige levering. Der er oven i købet en rabatkode med, som giver 10% på næste køb, det skal klart benyttes!

billigsport24.dk

Bedst i pris, bedst i kundeservice, bedst i levering!!

Bestilte en Haglöfs jakke lørdag d. 3. marts (lev. 3-6 dage) og stod med varen i hænderne torsdag d. 8. marts, og var intet andet en super tilfreds. Modtog "tak-for-handlen" email med rabatkode (super service!), som jeg udnyttede ved køb af Haglöfs rygsæk (lev. 3-6 dage). Bestilte rygsækken søndag d. 15. april og modtog varen onsdag d. 18. april.
Tracking af ordrerne var også tip top, modtog emails med "Ordren er nu afsendt" og efterfølgende "Pakken er nu afleveret hos ..... - GLS pakkeshop"
Super hurtig og tilfredsstillende service. Har nu handlet hos dem to gange, og vil helt sikkert handle hos dem igen.
Billigsport24 kan varmt anbefales! :-)

Billligt og godt!

Det er sjældent at de to ovenstående ord hører sammen - men det gør det i dette tilfælde
Hurtig levering og gode varer.

billigsport24.dk

Rigtigt gode påskepriser og levering dag til dag

Vare leveret - hurtigt.
Påske priserne med 15% påske rabat var ganske godt

billigsport24.dk

Hurtig levering og gode priser

Bestilte 2 x sko, kanon pris og hurtig levering.
Er ikke først gang jeg har handlet der, altid uden problemer.

billigsport24.dk

super god og hurtig service

bestilte den ene dag kl. 15 modtog 2 sage senere med formiddags-pakke-omdeleren.... hurtigere kan det ikke gøres....

Endnu en perfekt handel hos billigsport24

købte et par converse sko - god pris, hurtig levering - hvad mere kan man forlange?

Top Service

Varen var som beskrevet og leveret dagen efter jeg bestilte min Salomon sko

Super, super service!

Jeg plejer at bande og svovle, når jeg skal handle på nettet, men denne gang havde jeg bare smil på læben! :D

På www.billigsport24.dk var det nemt at finde rundt og bestille min vare - som ankom, før jeg fik set mig om. Desuden var der præcis og relevant mailkommunikation undervejs ("Vi har modtaget din bestilling", "Varen er nu på vej", "Har du fået din vare og er tilfreds?"). Og så er varen af god kvalitet.

Sådan skal det gøres!

Hurtigt service

Bedømmer normalt aldrig en virksomhed, som jeg kun har handlet ved en gang. Men denne gang bliver undtagelsen der bekræfter reglen!

Bestilte en North Face Duffel Bag onsdag aften, og skriver i bemærkningsfeltet at det haster, fordi jeg skal bruge den inden weekenden. Normalt oplever jeg ikke at virksomheder overhovedet læser dette felt, men det gjorde billigsport24.dk

Bliver ringet op torsdag, og hvor en medarbejder fortæller at de nu har afsendt min taske og jeg modtager den inden weekenden. Det er sgu service!

Så tak for en god handel, god pris og god service! Jeg kvitterer med 5 stjerner.

Ingen slinger

Nu har vi prøvet at bestille en lidt dyre vare ved Billigsport24. Der er ingen slinger i valsen. Nemt at bestille, ordren går igennem på ingen tid og få dage efter er varen kommet frem. Det er nemt..

Kan ikke blive bedre!

En meget fin handel, jeg er meget tilfreds med både service og pris!

billigsport24.dk

God flyverdragt til super pris

ColorKids flyverdragter er i en rigtig god kvalitet, til en super pris. De er slidstærke, varme og vandtætte.

præcis som aftalt

jeg fandt nemt hvad jeg skulle bruge på hjemmesiden. prisen var den bedste og levering hurtig og problemfri

billigsport24.dk

Hurtig levering, super billigt.

Hurtig levering. Halv pris i forhold til butik. Yderst tilfreds. Anbefales helt klart!

Billigt og hurtigt

Fik et sæt løbetøj til super-pris. Det blev afsendt dagen efter bestillingen.

Næsten tilfreds..

Jeg ventede lidt ekstra end beregnet på mine varer, som i øvrigt var fine. Desværre modtog jeg ikke en af de bestilte varer.. Jeg var lidt ærgerlig over, at jeg ikke havde hørt noget fra dem, så jeg i ventetiden på modtagelsen kunne have bestilt denne vare andet steds...

billigsport24.dk

super service, vejledning og hurtig levering

super service. Havde selv misforstået lidt omkring en løbebluse til vinterbrug. Efter god vejledning blev denne rettet og ny "ombytterbluse" tilsendt. Denne var superfed og lige det der var den oprindelige tanke. Rigtig god vejledning omkring denne. Kan kun anbefales herfra.

billigsport24.dk

Billige produkter, lynhurtig respons, lynhurtig levering

Glemte at tilføje et produkt til min order. Skrev næste dag om jeg kunne få den tilføjet. Fik omgående respons om at ordren var afsendt, men fik fri levering istedet på den kommende order. Sådan! Kunden har altid ret selvom det er ham der har begået en fejl

Super oplevelse!

En utrolig positiv oplevelse og en tryg behandling, -kan kun anbefale at handle her.

Fantastisk!

Super god butik, og Allan, der tager imod opkald derind går langt for at gøre en tilfreds og give en "lidt ekstra".
Det er klart ikke sidste gang jeg handler her, og jeg kan varmt anbefale det.

super god betjening.

hurtig levering og super hjælp ved bytning af produkt. Kan kun varmt anbefale dette firma.

Godt tilbud på Adidas fodboldstøler

Super med ekstra Påske rabat - på i forvejen gode priser.

God handel

Godt tilbud, og varen levede op til forventningerne, samt hurtig levering

Super webshop

Nem og gennemskuelig hjemmside
kan varmt anbefale at handle på billigsport24.dk

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer