We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de ABC-Gruppen

ABC-Gruppen Logo
Pouvez-vous acheter sereinement ici? Consultez les avis des autres clients à propos de ABC-Gruppen et donnez votre propre opinion sur ABC-Gruppen 108
Bon
7.6 sur 10

108 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (108)
  • Malene
  • Acheteur vérifié

Alt var som det skulle være

Studenterhuerne kom før tid, og der var intet i vejen med dem.

Top avis ABC-Gruppen

Fantastisk!

Jeg må sige, at vi kun har oplevet positive ting på min skole, i samarbejdet med ABC-gruppen!

Vi fik en god pris på pakkerne, det fungerede fint med Blå Bog hjemmesiden, vi har netop fået leveret vores huer her midt i marts, altså i god tid. Der var fire fejl, og så vidt jeg husker, var det alle nogle, hvor eleven selv havde tastet forkert ind i webshoppen til hueopmåling - her tilbyder ABC så en ny hue til halv pris, selvom det var elevens egen fejl.

Hele vejen igennem har der været god kontakt og har der været problemer, enten fra den ene eller den anden part, er det blevet løst med det samme med et telefonopkald.

Vi var så uheldige på vores skole, at vores klassenavne ikke kunne fås som klasseknapper, men dette blev ordnet, så alle klasser kunne få lige præcis deres klasseknap, selvom det var et meget stort arbejde for firmaet, og vi skulle ikke betale ekstra for denne service.

Jeg ved der har floreret en del negative historier om ABC, men dette har vi bestemt ikke oplevet hos os! Derimod har ABC virket som et firma der tager afstand fra denne 'mudderkastning' der er i studenterhue-branchen, hvilket vi har været glade for.

Til sidst en stor tak til vores huesælger Sven Osborg, der har gjort et super stykke arbejde og som har stået på hænder for os i alle henseende, og som var med til at udlevere huerne og samtidig tjekke dem for fejl - det var bare top!
Alt i alt en meget positiv oplevelse!

Mvh. Emma Vang Theodorsen
HTX Øster Uttrup Vej i Aalborg

Hej Emma

Mange tak for de søde ord.

Den store ros vil blive givet videre til Sven.

Fair nok...Alligevel

Jeg skrev for en md. siden et ret hadefuldt indlæg omkring ABC-gruppen. Herefter blev jeg kontaktet af Anders Olsen, der er chef for ABC-gruppen i Danmark.

Selvom jeg har været lidt utilfreds og MEGET irriteret, synes jeg egentligt, at firmaet har gjort utroligt meget arbejde for at rette fejlen op.

Af denne grund har jeg slettet mit oprindelige indlæg, og erstattet det med denne anmeldelse istedet. Det er jo kun rimeligt, for fejl kan jo ske.

Skolen fik leveret sine huer til tiden, og de ganske få fejl der var, var meget ubetydelige.
Endvidere er problemerne med faktureringen også blevet løst i alle de tilfælde, som jeg kender til.

Derfor giver jeg 4 stjerner. Ikke til ABC, men mere til Anders. Synes det er en god stil han har lagt for dagen, og jeg synes han skal fortsætte i den bane. Så kan det ikke gå helt galt :-)

Hej Danny

Vi er rigtig glad for at din oplevelse med os alt i alt har været god.

Mange tak for din anmeldelse.

Fin handel

Efter aftale kom en konsulent ud med prøvehuer og et sortiment vi kunne tjekke. Masser af valgmuligheder og nedsat pris på pakketilbud - huen kom som lovet.

Réponse de ABC-Gruppen

Tak for du gav dig tid til at anmelde vores firma.

• Jonas
  • Acheteur vérifié

et par fejl som plev rattet.

Hvad jeg ved af er alle huerne på plads, uden fejl.

Hej Jonas

tilfredstillende service

Synes ABC gruppen har ydet en tilfresstillende service og har levet op til de aftaler de har opsat, og krav der er blevet stillet til dem...

Hej Louise

Vi er glad for at høre at du er tilfreds med vores service, og vi selvfølgelig lever op til de aftaler der er indgået.

Sådan!

Jeg var en smule nervøs, da jeg hørte at det var ABC, der stod for vores huer. Der har kun været dårlige ting at høre derom, MEN jeg blev meget positivt overrasket.
Der var tale om fine huer, søde medarbejdere og en ganske glimrende service.

Det eneste problem jeg havde, var at jeg fik to rykkere PÅ TRODS AF at jeg havde betalt mine regning 6 dage FØR tid. Jeg ringede til dem og konfronterede dem - og de undskyldte mange gange. Det var en "ups'er" - og det kan ske for alle.

Alt i alt - jeg kan kun anbefale ABC til de kommende studenter.

Hej Camilla

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er så glade for at du vil anbefale os.

• Ole
  • Acheteur vérifié

ProblemFRI oplevelse med firmaet!

Fin service hele vejen igennem. Varen blev leveret på aftalte tid og sted.

Hej Ole

Tak for du ville bruge tid på at anmelde vores fima.

• P...

meget god service..

Trods misforståelser på vores skole, har Sven ydet den bedste service. ;-) tak for det...

Hej

Tak for anmeldelse.
Din ros af vores service vil blive givet videre til Sven.

Virksomhed med høj service

Har haft en del problemer,men de er blevet løst til en ovenud tilfredsstillende ;-D

Hej Marianne

ABC-Gruppen

God service, høj kvalitet og helt fair pris

Min oplevelse med ABC-gruppen har været meget positiv. Efter at have snakket med flere andre udbydere af studenterhuer, var det klart ABC, der kunne give det bedste tilbud. Varerne var af høj kvalitet og der var mulighed for at induvidualisere produktet, næsten som man gerne ville have det. Kan kun anbefale at købe studenterhuen her.

Hej Katrine

Vi er glad for at du valgte ABC blandt de mange leverandører.

Takker mange gange for anbefalingen.

• Amalie

Skuffelse

Min Hue kom for sent og jeg fik afvide jeg skulle betale 200 kr ekstra i gebyr. Selvom vi til at starte med blev lovet at vi først skulle betale når ALLES huer var kommet fejlfrie..

Man kan ikke sende klage emails til firmaet da de er fra sverige og påstår de ikke forstår (skriftligt) dansk

alt i alt en skuffelse. det levede hundrede procent op til deres omdømme.

Hej Amalie

Tak for en behagelig snak i telefonen.

Dejligt at høre du er glad for din studenterhue, og vi fik ordnet det med din faktura.

Du er altid velkommen til at kontakte vores danske call-service på.

Mail: info@abcgruppen.dk
Tlf: 70 22 14 21.

• Casper

Fremragende service & produkt

Det var min første handel med ABC gruppen og jeg blev glædeligt overrasket. Velinformerede kontakt personer, levering til tiden og et super produkt.

Kan man forlange mere? - topkarakter herfra!

Hej Casper

Vi er meget glade for, at vi lever op til dine forventninger.

Mvh

Super

Super god service

Hej Linette

Mange tak for din flotte anmeldelse.

• Henriette
  • Fredericia, DK

Fantastisk service

På trods af jeg ikke blev målt den dag det var arrangeret (min egen fejl), kom der alligevel en medarbejder (Sven) der hjalp med at finde den rette størrelse, og fortalte mig præcis hvordan jeg skulle bestille min hue.
Nu har jeg fået bestilt min hue, utrolig nemt på hjemmesiden, hvor der også var et godt stort udvalg af ekstra ting.
Hjemmesiden er virkelig godt sat op, hvor man kan se hvordan ens hue kommer til at se ud.
Jeg glæder mig meget til at modtage min hue, og vil i hvert fald anbefale ABC gruppen!

Hej Henriette

Tak for anmeldelsen.
Vi er glade for at vi kunne hjælpe.

Sublim service fra Anders Olsen

Al korrespondance med Anders Olsen fra ABC-gruppen har været rigtig god. Fra man stiller et spørgsmål til man får et svar, går der meget kort tid. Svaret er konkret og anvendeligt. Jeg er meget tilfreds med den behandling jeg har fået.

Hej Frederik

Tak for at du gav dig tid til at anmelde vores firma.

Troværdigt og høj kvalitet

Har fået vores huer mv. gennem abc-gruppen og må sige at vi er positivt overraskede. Vi havde hørt så meget dårligt om branchen, og var næsten skræmte over det vi skulle igang med. Men det har de helt sikkert gjort til skamme. Det var klart hos abc-gruppen vi oplevede den største velvilje og professionalisme. Og hvis der var noget der så ud til at kunne blive et problem, gjorde de en kæmpe indsats for at få det løst inden det udviklede sig. Så stor ros og mange tak for at i var med til at gøre denne store oplevelse problemfri...

Hej Jan

Tak for det, vi er glade for at vi lever op til dine forventninger.

• Mie

Dårlig betjening

Det vr en god levering og man får det man bestiller.... men problemet med mig var, at jeg ingen regning fik sendt med posten og regnede da med den bare ville komme, efter lidt tid fik jeg en RYKKER! det var bare ikke iorden, jeg ringede ind og fortalte det, blev sendt videre, men fik den samme i røret igen, fordi de ikke lige kunne få fat på personen hver gang og det samme skete 3 gange! de fortalte mig så til slut, at jeg skulle se bort fra fra rykkeren og det gjorde jeg så og betalte det rigtig beløb. men det endte med at jeg fik en rykker til og gad ikke snakke med dem mere, så jeg betalte det STORE beløb. Som jeg var meget utilfreds med!

Hej Mie

Tak for en behagelig snak.

Vi er glad for at høre din levering var god, og at alt omkring din faktura nu er udrettet.

Perfekt

Alt er gået som aftalt og til tiden.
Det er nogle flotte huer.

1000 tak for hjælpen

Hej Jesper

Dejligt at høre :-)

• Riis
  • Acheteur vérifié

ABC-Gruppen og det kører:)

har handlet med dette firma flere gange og der har aldrig været nogle problemer!

Hej

Et glædeligt samarbejde.

Jeg synes at ABC-Gruppen, har været rigtig gode at samarbejde med, fordi de er så personlige som de er. Igennem hele proccesen har vi haft mulighed for at kontakte enten ABC-Gruppen´s kundeservice, eller også ringe direkte til Mads, som var vores "kontaktperson" til ABC-Gruppen. Alt i alt et rigtig godt og rart samarbejde, men for det ikke skal lyde for rosenrødt har der da også været en enkelt ting, og det var at nogle af betalingerne ikke gik så godt, men det blev heldigvis opvejet at det høje service niveau som ABC-Gruppen har. Derfor for de 5 ud af 5 stjerner fra mig

Hej Patrick

Tak for at du gav dig tid til at anmelde vores firma.
Vi ønsker jer alle held og lykke med eksamen.

Rodet og fejlfyldt

Jeg mener at ABC-gruppens arbejde er sjusket. Vi fik nogle huer der var værken helt eller halvt færdige. Og HHX'erne fik huer med HTX emblemer hvilket er meget mærkeligt. Mange af huerne havde grimme synlige syninger. Leverancerne skete over 3 gange og vi har stadig ikke fået det tøj vi har bestilt og vi mangler stadig nogle huer.

ABC-Gruppen

Der har været nogle få problemer med de online bestillinger, men ellers har det forløbet perfekt, og der har ikke været nogle fejl på de ting vi har fået leveret. Super!

ABC har været fine at handle med. Alle har fået hvad de ønskede uden nogen fejl, dog var der lidt bøvl med bestillingerne af huerne online for nogle, og der var også nogle tekniske problemer med blå-bo online. Men ellers har alt været fint, og vi fik os forhandlet frem til nogle gode og rimelige priser så alle kunne være med.

Hej Lena

Dejligt at høre at i ingen fejl havede på jeres produkter.

Mvh

Rettede fejlen.

Jeg sendte min bestilling til ABC-Gruppen, og fik hverken bekræftelses-email, eller brev . (Som de dog har skrevet på deres side at jeg ville)
Efter noget tid, modtog jeg så et brev forsinket, fordi de endda havde sendt den til den forkerte adresse!
Da jeg endelig modtog brevet opdagede jeg en fejl i bestilling.
Jeg havde valgt det hele i sølv, (knapper, emblem, og skrift)
Men de havde skrevet i min bestilling i at skriften (til navn) skulle være i guld.
Hvilket jeg ved at jeg ikke valgte.
Så jeg ringede ind til dem, så snart jeg opdagede fejlen.
Først så får jeg en eller anden svensker i røret (ikke noget racisme der, men jeg forstår ikke svensk, og når man i forvejen er pissed over fejl, så gider man sgu ikke "tale" med en man absolut ikke forstår!) + så havde den stillet videre til kontoret i sverige, så det skulle man også lige betale ekstra for at ringe uden for danmark.

Hun fortæller så at hatten lige er gået i trykken/produktion, og at det gjorde den dagen inde.
Så får jeg så forklaret hende at vi ikke har haft en chance for at opdage fejlen før, pga mangel bekræftelse fra deres side.

Men vi fik dog lavet en aftale med hende om at når huen ankom hjem til mig, så kunne vi bare sende den tilbage og at jeg kunne få pengene tilbage, når jeg bestilte en ny. Normalt hos ABC-Gruppen kan man kun få 10% eller lignende tilbage.

Noget der dog irriterede mig gevaldigt, var det at huerne blev ikke sendt til min adresse men min skole, og derfor gik der endnu længere tid før jeg fik dem. Inde på deres hjemmeside står der intet om at de vil blive sendt til skolen, og hvorfor i alverden skulle jeg så give dem min adresse, hvis huen bare blev sendt til skolen.

Men altså. For lige kort at opsummere.
At gik i orden, jeg fik pengene tilbage, og fik den rigtige hue.
Men jeg synes bare at der er en masse kludder i deres "system".

Hej Natasha

Tak for en god snak i telefonen.
Fejlen er nu rettet, og det er dejligt at høre du er glad for din hue.

Du kan altid kontakte vores dansk talendene call-service på.
Mail: info@abcgruppen.dk
Tlf: 70 22 14 21

MVH

• Sabine

Det fungerer

god behandling fra sælgerens side (modsat andre selskaber, der var direkte ubehøvlede) og god service hvis der var nogle spørgsmål. Derudover var prisen også rigtig god og de gav et rigtig fordelagtigt tilbud. Det eneste lille irritationsmoment var de piger, der var ude for at sælge ekstra tøj, jumpsuits og andet gejl (de var rimelig overgearede) men det er blot en ubetydelig detalje. Huerne kom også i rigtig god tid så der var tid til at få lavet de få fejl om der var.

Hej Sabine

Tak for de søde ord.

Dejligt og nemt

Jeg har bestilt min hue hos ABC, og har på intet tispunkt haft noget at sætte fingeren på.
Hele vejen igennem har det nemt og lige til. Lige pludselig var huerne der, og alle i min klasse fin en perfekt hue ud af det. Vi er alle super glade for at have fået vores hue i så god tid, og det er som om det giver os alle et løft :)
Jeg håber alle får den samme dejlige oplevelse med deres huekøb, for det har virkelig været en fornøjelse at handle med ABC, både deres webshop, og deres system hvor man ændre i det:) det havde vi det meget sjovt med :)
Kvaliteten er også helt i top af den hue jeg har fået :)

• lasse

ELENDIG

vil ikke anbefale dem til NOGEN som helst. !!!

• Heidi
  • 2 Evaluation(s)

Halv dårlig

Blå bøger virkede ikke optimalt! dagen før de blevet lukket var det helt galt med dem. Nogle af de ting vi have bestilt kom ikke til tiden og nogle af os havde fået htx emblem på, selvom vi går på hhx :s

Hej Heidi

Tak for en behagelig snak i telefonen.

Vi er glade for at høre at alt er som det skal være.

Fin service efter fejl

Efter at jeg opdagede fejl på min hue, har jeg været i dialog med en af ABC personerne. Efter flere samtaler har jeg nu fået tilbudt en ny hue, så firmaet har hermed sørget for en glad og tilfreds kunde. Først var der stor irritation over fejlene, men nu er der rettet op på disse og det skal de have stor ros for!!
Det kan godt betale sig at snakke med dem, hvis der sker fejl på huen :)

Tak for det Lone.

Vi er glade for at vi i fællesskab, kunne finde en god løsning.

Du er altid velkommen til at kontakte os.

ABC-Gruppen

en overordnet god behandling , men med enkelte mangler

Overordnet god behandling - men med få mangler med b.la. at knapper på studenterhuen ikke var de rigtige til at starte med , der blev dog rettet op på det , da der blev sendt nogle nye med korrekt klasse ..

Hej Sophie

Top dollar !

Jeg har ikke haft nogle problemer med ABC, mht min studenterhue.
Der har været god information under hele forløbet, og jeg har fået min hue i god tid og den er så flot !
Vi fik en god pris samlet på klassen, og det var super flot gjort af ABC.
Jeg giver dog kun 4 stjerner, da jeg har hørt rygter om ABC ikke skulle være så gode.

Hej Lise

Dejligt at høre du er glad for din hue, og at den kom i så god tid.

ABC-Gruppen

Handlen gik som den skulle :)

Jeg fik regningen delt i tre og har ikke oplevet nogen fejl fra virksomhedens side. Jeg ved at der på min skole har været folk som har været utilfredse, men jeg kender ikke til deres problemer og har ikke selv oplevet det.

Hej Kristine

Tak for en god anmeldelse.

• Sabine
  • Acheteur vérifié

Ikke god nok Info om huerne og dårlig service omkring min nye hue

Da vi prøvede huer fik vi ikke nok at vide om hvilket materiale huerne var i, om der var krone på og om hvilke huer der havde hue-regler. Derudover fik jeg ikke tilsendt en hue som passede på min bestilling og min nye hue kan tilmed ikke på et skolelogo på. Det er alt for dårligt

Hej Sabine

Tak for en behagelig snak.

Jeg er glad for vi fandt en hurtig løsning.

ABC-Gruppen

Rykker før regning! - med positiv slutning

Jeg fik tilsendt en regning inkl. et rykkergebyr før end jeg modtog den originale regning (som jeg i øvrigt stadig mangler at modtage)

Min kritiske anmeldelse her på trustpilot, medførte blev jeg kontaktet af ABC-gruppen, som vil høre min negative oplevelse, for at høre hvordan jeg så på sagen.
Efter en lang og god snak, hvor jeg føler, at jeg er blevet hørt og taget seriøst, fik vi løst i fællesskab løst problemet og misforståelse, der lagde til grund for dette.

Så den dårlige indledning til trods ender historien alligevel lykkelig.

Fejl sker alle steder - det er umuligt at undgå. Men problemer er til for at blive løst.
Det føler jeg mit er blevet gennem seriøs kommunikation

Hej Christian

Tak for din anmeldelse, og en god snak i telefonen.

Jeg er glad for at vi fik styr på misforståelsern.

Uprofessionelt

Min klasse har købt studenterhuer da vi skulle mødes med to af deres "sælgere" som bare var 2 (19 årige?) der hjalp os og viste alt deres tilbehør frem. Vi skulle selv lave vores huer inde på deres hjemmeside, men deres hjemmeside er fyldt med stavefejl, noget står på norsk og noget på svensk. Systemet har flere fejl, hvad angår huerne har vi ikke fået dem endnu af gode grunde men det er det mindste man kan forvente at få.

Hej Thomas

Tak for en behagelig snak i telefonen.

Jeg er glad for at du vil genoverveje din anmeldelse, når du har afhentet din hue.

• Louise

sjusket behandling!

Der har været rigtig stor forvirring omkring hvilke dele der kom i første omgang og hvilke der først kom senere, og der er flere fra HHX der har fået noget som hører til HTX.
Da vi skrev til ABC var der ikke noget ordentligt svar, og der blev brugt den undskyldning, at de var bange for at HTX ville mangle, hvilket overhovedet giver mening med at de så giver det til os fra HHX.
Samtidig synes jeg at huerne ser sjuskede og billige ud, og for at være ærlig, så ligner det noget jeg selv kunne have syet!

Hej Louise

Tak for en behagelig snak i telefonen.

Jeg er glad for at høre du er en glad kunde.

Abc

• Nete

Super god handel!

Jeg sidder i hueudvalget på mit gymnasium, og da vi skulle vælge huer fik vi tilsendt et par huer af hver af de firmaer vi havde været i kontakt med. Vi sammenlignede huer og priser. ABC gruppen vandt fordi deres billigste huer også er super flotte - og fordi de var billige.
Under hele handlen har det været let at få besvaret spørgsmål og det har været let at komme i kontakt med den tilknyttede sælger. Der har dog været en smule forvirring mht. klasseknapper som ikke fandtes og halve størrelser på huer, hvor vi fik lidt forskellige ting at vide, men alt dette blev klaret. (vi har godt nok ikke fået knapperne endnu :-) )
Derudover var servicen god og da huerne skulle tjekkes igennem mødte den sælger op som vi hele tiden havde haft kontakt med.
Ud af ca. 200 studenter (tror jeg) var der kun én fejl :-) så ingen klager der. og alle huerne var flotte og behagelige - de skal bare lige gås til ;-)

Hej Nete

Vi er glade for du sætter pris på vores service, i at vi møde op og hjælpe med udleveringen af huer, og så kun 1 fejl ud af 200 huer.

Ganske ok service

Da jeg bestilte min studenterhue hos ABC-gruppen regnede jeg med, at det bare ville kør på skinner.
Men desværre havde de ingen "klasse knapper" med 3.k , dette blev dog hurtigt løst.
Da jeg så fik huen, havde de stavet mit navn forkert på huen. Dette blev dog ordnet. Man sender en mail til ABC-gruppen hvor man skriver hvad der er galt og vedhæfter et billede af problemet. Det var fint! Jeg skal nu vente i en måneds tid, før jeg får min ny hue uden fejl. Men genrelt vil jeg sige at ABC har en ganske ok service!

Hej Frederik

Vi er glade for at vi kunne finde en nem, og hurtig løsning.

• Rikke
  • Rikke
  • 8 Evaluation(s)

Ingen bemærkninger

Jeg har ikke oplevet nogle problemer med ABC-Gruppen. Der var dog lidt forvirring omkring, hvordan vi lavede lister, artikler osv. i den blå bog, men vi løste det. Der kunne dog godt følge en bruger vejledning med, som forklare hvordan dette skal gøres.
Ellers ingen bemærkninger. Huen ser fin ud og er som den skal være.
Blev også ringet op inden den blå bog blev sat i tryk, for at høre om den var, som den skulle være. Det synes jeg personligt er god service.

Hej Rikke

Tak for din fine anmeldelse.

Håber du bliver glad for din fine hue, og den blåbog.

Godt, men lidt pebret

Prisen er lidt pebret, men udvalget er godt og servicen omkring huen har været god. Men det er kun denne ene gang i livet man erhverver sig denne hue, hvilket kan gøre betydningen af prisen mindre.

Hej Benjamin

Held og lykke med eksamen.
ABC

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer