We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Evaluations de 24

24 Logo
Ce que disent les clients: »...du söker. Hemsidan Hemsidan...« »...om köpvillkor För att...« »...Så jag kollade på...« 10548
Excellent
9.3 sur 10

10 548 évaluation(s)
Evaluer ce site
  • Evaluation(s) (10 548)

Top avis 24

Oj..

Jag beställde kl. 12:45 i går, och kunde hämta ut mitt paket i dag kl. 14? Imponerande!

Att det så är jättebra grejer till låga priser (originaldelar till min mobil, till under halva priset av telefonbutiken) gör ju inte direkt saken värre!

Blir inte sista gången jag beställer från 24.se!

Väntar på min order.......

Skapade en order på lite små saker till mobilen.
Det var i måndags men har fortfarande inte fått något (24h leverans?)

Har mejlat support och väntar på svar nu.

Annars en skön butik med allt möjligt. Grymma priser.

Gierge Saviaro

Hurtigt og let

Bestilte et SD-kort søndag.
Mandag mail om at levering havde fundet sted.
Modtog kortet onsdag.
Billigt, hurtigt og enkelt.

• Lisa
  • Glommersträsk, SE
  • 2 Evaluation(s)

5 stjärnor till 24!

Snabb och bra. Leverar på bästa sätt och bra fakturering. Rimlig!!!

Smidigt och enkelt.

Här kan du lita på snabb leverans och bra priser. Här är det enkelt att handla när du behöver reparationsdelar bla. Snabbt, enkelt och smidigt, jag har bara varit nöjd efter alla mina köp.

Niels

Jeg har købt en bilholder til min Desire. Plus 3 andre varer som alle var ok. Desværre var bilholderen til en Desire HD. Har prøvet at kontakte 24 adskillige gange på telefon for at få rettet fejlen. (har ingen vagt selv om der siges at der er åben). Har så skrevet til supporten som også får på denne anmeldelse. Håber så at der sker noget. PS Posten (sverige) meddeler at varen er fremme, T&T, 3 dage før at du får et brev fra det danske postvæsen om at du kan hente varen på posthuset. du skal nemlig selv afhente.

a trouvé cet avis utile. D'accord?

Merci pour votre évaluation.
Pour s'assurer que toutes les évaluations de Trustpilot sont réelles, vous devez vérifier votre adresse e-mail avant de poster votre évaluation. Vous venez de recevoir un e-mail avec un lien pour vérifier instantanément votre e-mail.

Fermer