[REPLY]
Har i går modtaget stort fotolærred på 60x80 cm, købt over Sweetdeal.
Virkelig flot, og præcis som jeg forventede ;)
Jeg købte to værdibeviser til Foto.dk igennem Dealhunter, til to lærreder.
Har idag modtaget begge lærreder, det ene er som det skal være, men det andet er meget meget sløret på trods af billedkvaliteten jeg brugte var helt i top. Det synes vi bare ikke er godt nok, da det ene skal bruges til gave på torsdag d. 4.4. På computeren var billedet helt i top også under bestillingen så det hele fint ud.
Meget ærgeligt for os desværre.
Jeg er yderst tilfreds, jeg købte 2 lærred igennem dealhunter. Og både levering og kvalitet var i top. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Købte et 60x80 cm lærrede hos foto.dk gennem TDC.
Levering før tid og lærredet blev som forventet! Ingen problemer!
Lovet levering før jul ikke overholdet, penge hævet dagevis før varen (endnu ikke) er afsendt hvilket ikke fremgår at Foto.dk's vilkår er en betingelse for køb, manglende kontrol over underleverandør, en support der ikke løsningsorienteret. Har endnu ikke modtaget mine varer eller fået advisering om hvornår jeg kan forvente dem... - ikke nogen tryg købsoplevelse.
Phillipp Toft et Brian Kristensen a trouvé cet avis utile
Valget stod mellem danske foto.dk og en britisk fotohjemmeside. Jeg valgte foto.dk og det skulle jeg aldrig have gjort. Efter at have lavet en fantastisk kalender, trykket gem og lagt den i indkøbskurven, ville jeg lave en tilsvarende kalender dog bare med nogle få ændringer i billederne da disse to kalendere var til mine bedsteforældre. Jeg åbnede nu en ny browser og gik så ind i den gemte kalender og ændrede billederne trykkede gem og lagde den i indkøbskurven. Efter dette sendte jeg min bestilling afsted.
Jeg var dog lidt i tvivl om det kunne lade sig gøre, så jeg kontakte foto.dk. Dagen efter modtager jeg en ubehagelig mail fra foto.dk hvor jeg føler mig beskyldt for at have bestilt 2 ens kalendere med vilje. Han skriver ligeledes at jeg skal betale en ny kalender samt fragt for at få mine 2 ønskede kalendere.
Det skal lige siges at denne måde at bestille på sagtens kunne lade sig gøre i 2011, så jeg forstod ikke problemet.
Foto.dk vil altså have mig til at betale 3 kalendere samt 2 gange fragt for at få fat i mine 2 kalendere. Det har jeg slet ikke råd til, da jeg er studerende og bare ønsker mine 2 unikke julegaver til mine bedsteforældre.
Helt konkret så vil de have mig til at betale 148 kroner ekstra.
Jeg synes det er for dårligt at de ikke vil stoppe en odrer og nærmest presser mig til at betale flere penge for at få hvad jeg bestilte!!!!!!!!!!!!
Jeg købte et foto trykt på lærred og er meget tilfreds med foto.dk. Produktet er i god, forventet kvalitet og hurtig levering uden problemer. Jeg kontaktede kundeservice, mens jeg designede mit billede, og jeg fik både hurtigt svar og hjælp ud over det forventede.
Sidder du og tænker: Jeg tror, at jeg vil lave en flot fotobog til familie og venner, så lad være med at bruge foto.dk. Men brug føtex's fotoservice. Dem kan man stole på.
Jeg prøvede foto.dk : ( Billederne var slørede og farverne mærkelige. Jeg sendte bogen retur. Og nu har jeg hverken bog eller mine penge : ( Jeg har ikke hørt fra dem siden 2.nov. Så hold dig fra foto.dk!
Nikolaj Skov Jespersen a trouvé cet avis utile
Jeg fik gennem SpotDeal.dk et fint lille tilbud på at lave min egen personlige kalender på Foto.dk.
Processen med at indsætte billeder, tekst og gøre layoutet på kalenderen personlig fungerer rigtig fint. Programmer fortæller, hvornår billedkvaliteten bliver for grynet. Jeg tog et par chancer, men alligevel synes jeg, at kvaliteten blev OK. Men vil råde folk til at lytte til hvad den siger :)
Da jeg bestilte kalenderen stod der, at jeg skulle forvente en leveringstid på 1-10 dage. Jeg modtog kalenderen med pakkeposten allerede 2 dage efter bestilling. Så mit indtryk af Foto.dk er rigtig godt. Kan sagtens anbefale andre at handle der :-)
Købte foto på lærred gennem Dealhunter. Hurtig levering og rigtig flot resultat. Det er ikke sidste gang jeg bestiller her.
Leveringstiden er 10 dage for et billede på lærred og jeg vælger at kontakte virksomheden efter 3 uger, da jeg endnu ikke har modtaget mit billede. De svarer hurtigt tilbage, at de kan godt se at billedet aldrig er kommet på posthuset efter produktion fra deres underleverandør. Hvilket i sig selv er pænt dårligt, da det i mine ører lyder som om en medarbejder har taget mit billede! Men de beklager selvfølgevis og lover at få lavet et nyt billede hurtigst muligt. Dermed går ideen af med, at man kan få et unik billede ved at lave et personlig billede på et lærred, da der angiveligt er en anden som også har det.
Det går rigtig hurtig med den nye levering, men i stedet for 1 billede modtager jeg 2 billeder pakket ind i hver sin papkasse som dernæst er blevet tapet godt og grundig sammen. Jeg undrer mig over de 2 pakker, men det kunne jo være de havde fundet det 2. billede. Men nej, på det andet billede er der en ukendt person og hendes kæledyr. FLOT! Nu står jeg med en andens personlig billede. Jeg har kontaktet virksomheden over email i dag og venter nu på deres indenfor 24 timers svar. Men det kan bare ikke være rigtigt at sådan noget kan ske med andres personlige private billeder!
Jeg har både fået lavet vores store bryllupsbillede der flot hænger i stuen - samt to billeder til vores søns værelse.
Fotobog til morgengave - og 4 fotobøger med div. billeder.
ALT er super flot - og kvalitet er i top.
Programmerne er super lette at arbejde med - og kundeservice er top top top... Vildt søde og behjælpelige - også selvom jeg på et tidspunkt lavede den dummeste fejl.
Tak til FOTO:DK
Jeg har arbejdet løbende på en fotobog fra Foto.dk, som jeg bestilte på DownTown - og tror aldrig jeg har oplevet så god service!
Jeg har ikke prøvet at lave sådan en bog på nettet før, så jeg havde mange spørgsmål undervejs. Tror jeg skrev til foto.dk omkring 6 gange og fik de mest venlige, lange og brugbare svar tilbage, ovenikøbet næsten altid samme dag. Gjorde det til en utrolig god oplevelse at lave fotobogen!
Jeg vidste at hvis der bare var det mindste jeg var i tvivl om mht designet, ku' jeg skrive og få svar. Tilsidst tænkte jeg, at de da snart måtte blive en anelse trætte af alle mine spørgsmål, men nej - tværtimod. Jeg skulle bare blive ved med at skrive, hvis der var noget. Det kalder jeg god service!
Og idag fik jeg så resultatet. Bogen er SÅ flot! Jeg er mere end tilfreds! Hvis jeg ku' give flere stjerner, ville jeg det. Super kvalitet og helt som jeg havde håbet.
Leveringen var også som den skulle være og helt uden problemer.
Jeg kan kun - på det varmeste - anbefale Foto.dk!
Jeg havde bestilt 3 60x80 lærreder, som jeg har købt via Downtown. Har lige netop modtaget dem med posten og de er super fine. rigtig flot billedkvalitet, og endda på trods af at et af billederne ikke helt blev anbefalet da jeg lavede dem på deres hjemme side, hvor den skrev at billedet var forstørret for meget.
Dog var der nogle enkelte sorte slid mærker på hjørnerne, men ikke noget der er en klage værd.
Jeg købte 4 vouchers gennem My Deal til Foto.dk. 1 stk. til et lærredsprint på 60x80 eller 80x60 cm og 3 stk. til lærredsprint på 20x30 eller 30x20 cm.
På grund af sygdom blev voucheren til lærredsprintet på 60x80 eller 80x60 cm ikke brugt inden udløb, så jeg kontaktede Foto.dk for at høre om det var muligt at forlænge den. Jeg fik beskeden: "Ingen stress - kampagnen er forlænget til den 15. april." Dvs. at kampagnen var forlænget for alle der havde købt en voucher.
Den 15. april har jeg lavet mit billede færdig, et billede af en højtelsket hund der døde ganske uventet knap 2 år gammel, så det ville betyde meget at få dette lærredsprint lavet. Da jeg vil bestille lærredsprintet den 15. april duer voucheren ikke længere! Jeg kontakter derfor kundeservice, da jeg jo er blevet oplyst, at kampagnen var forlænget til den 15. april.
De svarer: "Det er korrekt, at der var nogle koder, der udløb natten mellem lørdag og søndag. Jeg kan desværre ikke forlænge koden, men de penge du i sin tid for dealen er ikke tabt af den grund. Lidt senere i dag vil det beløb du betalte blive sat ind på din foto.dk-konto. Det beløb kan du efterfølgende anvende på et vilkårligt produkt på vores hjemmeside. Jeg kan som nævnt ikke forlænge koden, men jeg kan give dig en ny, der giver dig 50% rabat på dit billede. Koden er: XXXX-XXXX-XXXX med den og de penge, der går ind på din foto.dk-konto lidt senere i dag vil du ende med et ganske fint tilbud."
Det vil altså sige, at de kr. 194,- jeg har betalt for voucheren vil blive sat ind på min foto.dk-konto samt at jeg vil få 50% rabat. Jeg vil stadig komme af med penge for lærredsprintet, selvom de indrømmer at deres formulering var forkert.
Mit svar til foto.dk: "Tak for svar. Jeg er lidt skuffet over at jeg nu skal betale et ekstra beløb, når I tidligere har oplyst mig at jeg kunne bruge koden den 15. april?"
Foto.dk: "Jeg kan godt se det måske var lidt uklart formuleret at "du kan bruge den til d. 15. april" betød indtil d. 15. Derfor tilbød jeg dig en ny rabatkode."
Jeg vil ikke betale yderligere for det store lærredsprint, så jeg bestiller derfor de tre små, hvor voucheren ikke er udløbet.
De tre lærredsprint modtager jeg den 25. april, men da jeg åbner pakker er der kun to lærredsprint. Da jeg skal bruge alle tre lærredsprint den 27. april kontakter jeg straks kundeservice for at høre hvor det tredje billede er. Det kan de ikke oplyse mig om, men siger at det kan være det dukker op senere. Det skal lige siges, at jeg kun har modtaget ét trackingnummer og dette er på den forsendelse med de to lærredsprint, så sandsynligheden for at det tredje dukker op af sig selv, er ganske lille...
Foto.dk skriver: "De sendes normalt samlet så du skulle modtage alle på én gang. Det kan være det er blevet adskilt fra de andre under transporten, men for en sikkerheds skyld bestiller jeg et nyt til dig med det samme. Skulle det oprindelige dukke op, så kan du blot beholde dem alle som et lille plaster på såret."
Jeg oplyser dem om, at jeg skal bruge alle tre lærredsprint den 27. april, da de er af en hund der netop er død ganske uventet og jeg derfor har lovet børnene, at de kunne få et lærredsprint hver af hunden. Jeg spørger også hvad jeg skal sige til børnene, da jeg ved de vil blive knust over, at der er én der må undvære et billede af deres elskede hund. Foto.dk svarer blot, at de straks vil bestille et nyt lærredsprint. Jeg bliver på intet tidspunkt tilbudt nogen som helst form for kompensation!
Jeg skriver til dem, at de burde lave et nyt lærredsprint med det samme og køre ud og aflevere til mig, da leveringsadressen er i samme by som de hører hjemme. Dette kan ikke lade sig gøre, da de bliver produceret i udlandet. Stadig ingen form for kompensation.
Jeg kan efterfølgende se, at det manglende lærredsprint er bestilt den 27. april (og ikke den 25. april som lovet) og det er stadig ikke dukket op og det er i dag den 7. maj.
Én ting er helt sikkert; jeg vil aldrig nogen sinde benytte foto.dk mere og de 194,- kr. der står min konto kan de bare slette!!!!
Nikolaj Skov Jespersen a trouvé cet avis utile
Jeg er fuldt ud tilfreds med kvalitet og service hos foto.dk. De har et mega nemt system og da jeg havde spørgsmål fik jeg svar fra support indenfor meget kort tid. Modtaget varer er i super kvalitet og godt beskyttet under transport.Det er bestemt ikke sidste gang jeg bestiller fotovarer hos dem.
Bestilte 2 store lærredsbilleder i december 2011, som var perfekte!!!
Både kvalitet, pris, indpakning, service og leveringstid.
Ville nu bestille 2 stk igen, men kunne ikke få mine billeder til at virke. Kundeservice var utrolig hjælpsom og hurtig. Gav sig tid til - i lange mails - at forklare, hvordan jeg skulle gøre, da mine billeder åbenbart ikke havde høj nok opløsning. Her fik man ikke bare en sludder for en sladder, men virkelig SUPER hjælp udover det man kan forvente....
Handler meget gerne med foto.dk igen :-)
Deres hjemmeside er nem og overskuelig og den fotobog jeg bestilte derfra er i rigtig god kvalitet og kom allerede efter seks dage. Så alt i alt, en rigtig god oplevelse.
Har fået leveret et 80x60 cm lærredsprint.
Nem bestilling, hurtig levering, fornuftig emballage.
Printet er rigtigt flot og jeg er tilfreds.
Dog skal man være opmærksom på at farverne ikke er så kraftige på lærredet, det kan formodentligt kompenseres, hvis man øger farvesaturationen på sin billedfil. Det vil jeg prøve næste gang.
Rigtig god lærredskvalitet, og utrolig nemt at bestille.
Man har ikke de store valgmuligheder (ombuk, tykkelse på blindramme, svæveramme, osv osv) men det gør bestilingen meget nemmere, når man ikke skal sidde og vælge til og fra.
Deres kundeservice er endvidere utrolig god, og de svarer hurtigt på spørgsmål.
Lærredet ankom som pakkepost, indpakket i både bobleplast og hårdt pap.
Jeg vil gerne anbefale Foto.dk uanset hvad du skal have lavet.
Jeg har bestilt både store og små billeder på lærred og de er lavet i en fantastisk god kvalitet.
Ved spørgsmål og problemer får man svar meget hurtigt, og man føler sig ikke "dum" fordi svarerne er så gode, tydelige og venlige.
Mine bedste anbefalinger.
Jeg bestilte 2 forskellige fotocollage, og de var hos mig efter en lille uge, og kvaliten er også rigtig fin.
Jeg købte et par MyDeal tilgodebeviser til A3-fotokalendere hos foto.dk. Leveringstiden skulle være på en 14 dage, og det blev også overholdt, og kommunikationen var i orden. Men jeg er ikke imponeret over kvaliteten af billederne, selvom jeg uploadede fotos i meget høj opløsning. Dét har jeg set bedre hos andre leverandører, så fotokalendere vil jeg nok ikke bestille her igen. Jeg har stadig et tilgodebevis til et fotolærred og håber, at kvaliteten her er højere...
Jeg bestilte et foto på lærred gennem en rabattilbud, så jeg ville få det til halv pris inkl. levering. Der går nogle uger, og jeg modtog så lærredsbilledet emballeret med tyndt pap, hvor der var gået hul i pappet. Selve lærredstrykket var rigtig flot lavet, MEN hele vejen rundt langs kanten havde lærredet tydelige mærker efter trærammen, da det var blevet trykket under transporten. Dette var tydeligvis et resultat af den ringe indpakning, som på ingen måder kunne skåne lærredsbilledet.
Jeg kontaktede kundeservice (forøvrigt flink), som bad mig uploade billeder af skaderne. Det tog flere dage med korrespondance, da der først var problemer med, at deres upload-side ikke kunne tage filer i stort format. Da det endelig lykkedes, fik jeg besked om, at der ville blive bestilt et nyt billede til mig. Jeg gjorde yderligere opmærksom på, at de burde overveje en bedre indpakning, foruden at sende lærredsbilledet som pakke i stedet for som almindeligt brev eller gennem f.eks. GLS, hvor man selv afhenter, så lærredsbilledet ikke skulle gennem den meget hårdhændede rullebåndsortering hos Postdanmark!
Jeg modtager efter et par uger lærredsbillede nr. 2, og bliver mildest talt irriteret, da posten kommer med den! For papemballagen er denne gang nærmest flænset op flere steder OG ikke nok med dét, men selve lærredsbilledet er simpelthen blevet bøjet, så trærammen øverst er knækket, der er en lille flænge i lærredet, og lærredet sidder løst på resten af trærammen - ØV!
Jeg kontakter atter kundeservice, uploader påny billeder af skaderne, foruden at jeg påpeger, at det da er underligt, at jeg atter skal modtage endnu et lærredsbillede - sendt på nøjagtig samme måde som det første med den samme ringe tynde papemballage (kun ca. 3 mm. tynd pap og ingen polstring såsom bobleplast eller lign.)! Og at jeg vel ikke kan være den eneste, der er ude for det her problem? Jeg får svaret, at de kender til problemet, men at man ikke så hurtigt kan ændre på eksisterende emballage, men at der da med det samme kan blive bestilt et nyt lærredsbillede til mig.
Jeg takker pænt nej tak og oplyser, at jeg ikke ønsker at modtage et 3. ødelagt billede, hvilket det jo nok også ville være, eftersom de ikke ville ændre på hverken indpakning eller forsendelsesform! Og jeg beder derfor om med det samme at få mine penge retur, da jeg jo så bliver nødt til at bestille et lærredsbillede andetsteds. Dette medgiver de med det samme, og returbeløbet kommer hurtigt på min konto.
Dog har jeg ventet flere uger på, hvad jeg troede ville være et lærredsbillede, der kunne hænge på min væg. Jeg fik jo mine penge retur, men INGEN anden kompensation for at have ventet, brugt tid på mails frem og tilbage, tage billeder til upload (bøvlet med uploads, som langsommeligt skal uploades ét for ét på deres upload-side) osv. En kompensation burde derfor være noget, der automatisk blev tilbudt!
Om jeg vil bestille her igen? Nej, det tror jeg så ikke lige, jeg vil! Eneste grund til, at jeg ikke giver negative, men kun neutrale bedømmelsesstjerner er, at jeg jo trods alt har fået mine penge retur, men resten kunne jeg godt have været foruden!
Har købt en superlækker kalender i rigtig god kvalitet via. downtown.dk fra Foto.dk - Kvaliteten er helt i top og jeg er meget tilfreds, glæder mig til at give den i gave. Dog bestilte jeg sammen med kalenderen en fotobog som skal gives samme dag, jeg modtog kalenderen torsdag men uden bog. Jeg skrev en besked til supporten, der svarede at hvis jeg ikke havde den senest tirsdag skulle jeg skrive igen - har endnu ikke modtaget den, men krydser fingrer og ændrer med glæde min bedømmelse når jeg modtager bogen! :-)
Opdateret d. 12/12-11: I dag har vi modtaget fotobogen, og den er rigtig flot :-) Selvom leveringstiden var ret lang fra da nr. 2 bog blev bestilt (12 dage) var det en ok handel og jeg er meget tilfreds med mine varer samt prisen.
bestilte et fotolærred i 60 x 80 . Billedet var taget med mobil, men er bare så flot!
Jeg bestilte en 30x30cm fotobog på 88 sider uden merpris! Flot indbundet bog med hårdt omslag og klare farver. De overholdt leveringstiden og da jeg havde et lille problem med upload af billeder, var kundeservice meget hjælpsomme. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller en fotobog der.
Har efterfølgende også bestilt et fotolærred 60x80 cm. Utrolig flot og god kvalitet. Leveringstid overholdt til UG!
Man oploader sine billeder, og "Wups" så har man nogle 4f kort 4 dage efter, i en meget fin og flot kvalitet til en rimelige penge, kan bestemt anbefales....
Er bare yderst tilfreds med de ca efterhånden små 1000 billeder de har lavet for mig. Har ikke prøvet luksus billeder derfra. Men prøvet deres fotobog, bare i orden.
(Måske lidt dyrere end andre ???, men vurder selv.)
Apprenez à connaître vos clients.
Revendiquez simplement votre site. Obtenez de vrais retours clients en répondant à vos avis, c'est
gratuit.